Garanti Bankası ve TOSYÖV Malatyalı Girişimci Adaylarını Eğitiyor

  • 12 yıl önce eklendi
  • 1767 defa incelendi
  • Puan : star star 42 incelemede 2,31 puan almıştır.
Garanti Bankası ve TOSYÖV (Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler, Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticiler Vakfı) işbirliğiyle düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri’nin 5.si, 5 Eylül Çarşamba günü Malatya’da başladı. Malatya Avşar Otel’de düzenlenen eğitimler, KOSGEB’in “Girişimcilik Destek Programı” kapsamında 20 Eylül’e kadar sürecek. Eğitim sürecinde hazırlayacakları iş planıyla KOSGEB’e başvurabilecek katılımcılar, onay almaları halinde, 27.000 TL’ye varan hibe ve 70.000 TL’ye varan faizsiz kredi imkânlarından faydalanabilecek.

İş dünyasına yeni girişimciler kazandırmak amacıyla başlatılan eğitimlerde, TOSYÖV tarafından seçilen girişimci adayları, uzman eğitmen Fatoş Demirel’den ücretsiz ders alıyor. Eğitimler, girişimcilik, iş fikri geliştirme, yaratıcılık, pazar araştırması, pazarlama, üretim ve yönetim planlaması, finansal planlama konularında veriliyor. Girişimci adayları, sınıf içi eğitimlerin yanı sıra atölye çalışmalarını da içeren 60 saatlik ders programı sonunda, “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri Sertifikası” almaya hak kazanıyor.

Konuyla ilgili bilgi veren Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Nafiz Karadere, “TOSYÖV ve KOSGEB ile gerçekleştirdiğimiz işbirliği sayesinde, KOBİ’lerin yeterli bilgi birikimine ulaşmasını sağlamayı ve ülkemizdeki girişimci sayısının artmasını amaçlıyoruz. Ülke ekonomisinin canlılığı ve büyümenin sürdürülebilirliği açısından son derece önemli olan bu projede yer almaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Girişimciliği desteklemeye yönelik eğitimler, yeni teşvik yasasının getirdiği bölgesel ve sektörel teşvikler sayesinde, KOBİ’lerimizin ekonomiyi canlandıracak yatırımları daha da artacak. Biz de, Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ni tamamlayarak işletmesini kuran girişimcilere desteğimizi esirgemeyeceğiz. Girişimciler, KOSGEB aracılığıyla sağlanan 70.000 TL üst limitli ‘sabit sermaye desteği’ni alabilmek için gereken teminat mektubuna, uygun koşullarla Garanti Bankası’ndan başvurabilecek.” dedi.


İlgili etiketler : Garanti Bankası, Tosyöv, Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri, Malatya,

Haber Sahibi

Garanti BBVA Bankası
  • Eklenme Tarihi

    : 5 Eylül 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Eylül 2012
  • Trafik

    : 1767

Diğer Garanti BBVA Bankası Haberleri

Benzer Haberler