Gaggenau'dan Fırın Fonksiyonlu Mikrodalga: BM 270

  • 13 yıl önce eklendi
  • 3103 defa incelendi
  • Puan : star star star star 55 incelemede 4 puan almıştır.
“Farkın adı” Gaggenau, fırın fonksiyonlu mikrodalga modeli  BM 270 ile olağanüstü çok yönlülük sunarak, yine bir fark atıyor.  Gaggenau BM 270 sayesinde 200 fırın serisi ve serinin diğer cihazları ile  çok sayıda mükemmel görünümlü kombinasyon olanağı da doğuyor.

Gaggenau’nun kompakt ölçülere ve 36 litre fırın hacmine sahip olan fırın fonksiyonlu mikrodalga cihazı BM 270, sadece mikrodalga olarak kullanılabildiği gibi fırın, ızgara olarak ve ayrıca, mikrodalga güç kademeleri ile kombine edilebilen ısıtma yöntemlerinde de kullanılabiliyor. Üç farklı çalışma modu, birbiri ardına programlanabiliyor. Kolay ve sezgisel kontrol, dijital saat ve temel ayar menüsüne sahip LCD fonksiyon göstergesi üzerinden gerçekleşiyor. Arzu edilmesi halinde, kullanımla ilgili ek bilgiler, bir bilgi düğmesine basılarak alınabiliyor. Fırın fonksiyonlu mikrodalga cihazı, Ekim ayından itibaren tüketicilerle buluşacak.

Maksimum düzeyde çok yönlü
90 ile 1000 Watt arasında beş farklı güç kademesine sahip olan mikrodalga modu, donmuş gıdaları zarar vermeden eritebiliyor, eritme sonrası pişirmeye devam edebiliyor veya yemekleri çok hızlı bir biçimde ısıtabiliyor. Gerek düşük kademede gerek maksimum güçte, ızgara yapılan besinlerin her tarafının eşit oranlı kızarması, üç yoğunluk kademesi ve maksimum 2000 Watt güce sahip olan bir ızgara plakası tarafından sağlanıyor. Fırın, 40°C ve 100°C ile 250°C arasında sıcak hava, 100°C ile 250°C arasında sıcak havayla ızgara ve 100°C ile 250°C arasında sıcak hava dolaşımlı ızgara olmak üzere üç farklı ısıtma yöntemiyle çalışıyor. Bu özellikler sayesinde klasik fırınlamadan, ızgara yapmaya kadar her şey mümkün oluyor. Isıtma yöntemleri, 600, 360, 180 ve 90 Watt mikrodalga güç kademeleriyle istendiği şekilde kombine edilebiliyor. Gaggenau BM 270, bu özellikleriyle klasik bir fırının avantajlarını, bir mikrodalga cihazın avantajlarıyla birleştiriyor.

Mükemmel tasarım
Gaggenau, portföyünü, yeni fırın fonksiyonlu mikrodalga cihazı ile 200 fırın serisinin tasarımına sahip yeni bir cihazla genişletiyor. Kompakt cihaz, cam arkası paslanmaz çelik veya alüminyum veya antrasit baskılı olarak tüketicilerinin karşısına çıkıyor. Cihazın, büyük göstergeli kullanım modülü ve kontrol düğmesi ile gözetleme camı da yine 200 serisi fırınların tasarımına sahip. Gerek ısıtma çekmecesinin üzerinde gerek fırın ve ısıtma çekmecesi ile birlikte üçlü bir kombinasyon, gerekse 45 cm yüksekliğindeki cihazlar ve buharlı fırın veya buharsız fırın ve tam otomatik espresso makineleri ile birlikte yan yana bir kombinasyon gibi, görsel açıdan çok çarpıcı, çok sayıda kombinasyon mümkün olabiliyor. Yeni 200 serisi fırın dizaynına sahip fırın fonksiyonlu mikrodalga, çok çeşitli kullanım olanaklarının yanı sıra görsel açıdan harika kombinasyon olanakları da sunuyor.



İlgili etiketler : Gaggenau, Gaggenau Bm 270, Gaggenau Mikrodalga Fırın,

Haber Sahibi

Gaggenau
  • Eklenme Tarihi

    : 10 Nisan 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Nisan 2012
  • Trafik

    : 3103

Diğer Gaggenau Haberleri

Benzer Haberler