Forum Trabzon'dan Dünya Saati'ne Destek

  • 12 yıl önce eklendi
  • 1150 defa incelendi
  • Puan : star star star 56 incelemede 3,18 puan almıştır.
Forum Trabzon, 23 Mart Cumartesi akşamı tüm ışıklarını bir saat süreyle kapatarak, iklim değişikliğiyle mücadeleye dikkat çekmeyi amaçlayan ‘Dünya Saati’ne bu yıl da destek verecek.

 Karadenizliler’in alışveriş ve eğlence merkezi Forum Trabzon, 23 Mart Cumartesi akşamı 20.30-21.30 saatleri arasında ışıklarını kapatarak, dünya çapında milyonlarca insanın iklim değişikliğine ‘dur’ demesinin sembolik bir örneği olan kampanyaya destek veriyor.

2007 yılında Avustralya’da başlayan ve 2008 yılında küresel bir kampanyaya dönüşen Dünya Saati kapsamında Sidney Liman Köprüsü, Çin Seddi, San Francisco'daki Golden Gate Köprüsü, Roma'daki Kolezyum gibi küresel öneme sahip birçok simgenin ışıklarını kapatarak katıldığı kampanyada, Forum Trabzon’ da küresel iklim değişikliğine karşı duyarlılığını gösteriyor.

Forum Trabzon’da ışıklar kapanacak, müzik konuşacak
Tüm dünyayla aynı anda dış cephesindeki aydınlatmaları kapatacak Forum Trabzon, ziyaretçilerine, ışıkların kapalı olduğu saatlerde “Kayıp Nota” grubunun blues ve rock müzik  dinletileri ile keyifli bir akşam geçirmelerini sağlayacak.

Tüm Forum’lar destek veriyor
Ülkemizde Doğal Hayatı Koruma Vakfı (WWF) Türkiye tarafından yürütülen Dünya Saati’ne iki yıldır ışıklarını kapatarak destek veren Forum Bornova, Forum Mersin, Forum Çamlık, Forum Trabzon, Forum Aydın, Forum Ankara, Forum İstanbul, Forum Kapadokya, Marmara Forum ve Forum Kayseri, küçük bir adımla dünyamızın geleceği için büyük bir fark yaratılabileceğinin altını çiziyor.


İlgili etiketler : Forum Trabzon, Dünya Saati,

Haber Sahibi

Forum Trabzon
  • Eklenme Tarihi

    : 21 Mart 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 24 Mart 2013
  • Trafik

    : 1150

Diğer Forum Trabzon Haberleri