Forum İstanbul'da İstanbul Shopping Fest Kapsamında

  • 12 yıl önce eklendi
  • 2788 defa incelendi
  • Puan : star star star 65 incelemede 2,6 puan almıştır.
İstanbul Shopping Fest kapsamında 9-29 Haziran tarihleri arasında Forum İstanbul’da “Çığlık Çığlığa Alışveriş” zamanı... Festival boyunca ziyaretçiler, çığlık kabinindeki performanslarıyla çeşitli hediyeler kazanırken eğlencenin de tadına varacak.

İstanbul Shopping Fest kapsamında düzenlediği etkinliklerle geçen yıla damgasını vuran Avrupa’nın en büyük alışveriş ve yaşam merkezi Forum İstanbul, bu yıl da festivalin en gözde mekanlarından biri olacak.

Forum İstanbul, 9-29 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek İstanbul Shopping Fest kapsamında “Çığlık Çığlığa Alıveriş”  sloganı ile ziyaretçilerine keyifli bir alışveriş imkânı sunacak. Festival boyunca 75 TL’lik alışveriş yaparak kabine girme hakkı elde eden misafirler, çığlıklarının ulaştığı desibel seviyesinde farklı hediyeler kazanacak.  

Birbirinden renkli etkinlik ve kampanyalarla alışverişi eğlenceli hale getiren Forum İstanbul, sosyal medyadaki kampanyaları ve meydanlarda kurulan stantları ile dikkat çekecek. Shopping Fest boyunca Forum İstanbul’un facebook ve twitter sayfalarını ziyaret eden yerli ve yabancı turistler hem indirim ve avantajları takip edebilecek, hem de çeşitli sürprizlerle karşılaşacak.

QR kod ile sürpriz hediyeleri yakala
Forum İstanbul’un İstanbul Shopping Fest için özel olarak tasarladığı dev çanta, festival boyunca Mecidiyeköy meydanda yeralacak ve ziyaretçiler çantanın üzerine yerleştirilen QR kodu cep telefonu ile okuttuğunda Forum İstanbul’dan hediye kazanma şansı yakalayacak.

Forum İstanbul Galasaray Meydanı’nda
9 ve 16 Haziran tarihlerinde  Forum İstanbul, Galatasaray Meydanı’nda festivale özel etkinliklerin yer aldığı standı ile ziyaretçilerini karşılayacak. İstanbulluların yanı sıra turistlerin de alışverişin keyfine varacağı Forum İstanbul özel standına uğrayan herkes, Forum İstanbul eğlence noktalarından sürpriz hediyeler kazanacak.

KAMPANYA KATILIM KOŞULLARI

·        Kampanya 9-29 Haziran 2012 tarihleri arasında geçerlidir.
·        Kampanyaya katılım için 9-29 Haziran 2012 tarihleri arasında tek seferde en az 75 TL’lik alışveriş yapılması gerekmektedir.
·        Müşterilerimiz fiş/faturalarının orjinallerini kampanya noktasına ibraz ederek kampanyadan faydalanabilirler.
·        Kampanyaya katılan müşterilerin kayıt için kimlik kontrolu yapılarak isim-soyad, semt, e-mail adresi ve telefon bilgilerini vermeleri gerekmektedir.
·        Bir kişi 75 TL üzerindeki  her 75 TL'lik alışverişi için aynı gün içinde en fazla 4 adet hediye kazanabilmektedir. (Örn:  300 TL ya da 500 TL'lik alışveriş için 4 adet hediye kazanma şansı)
·        Bir kişi bir fiş/fatura ile aynı gün içinde en fazla 4 kez katılımda bulunabilir.
·        Forum İstanbul içerisindeki tüm mağazalardan yapılan alışverişler geçerlidir.
·        Döviz bürosu ve bankalardan yapılan işlemlere ait alınan fiş veya faturalar ile her türlü hediye çekleri, telefon (sabit veya mobil hatlı) ve adsl fatura ödemeleri, şans–talih oyunları harcamaları karşılığında yapılan alışverişler bu kampanyada geçerli değildir.
·        18 yaşından küçükler, Forum İstanbul AVM ve mağaza çalışanları ile 1. dereceden akrabaları kampanyadan yararlanamaz. Katılmış olsalar bile hediyeleri teslim edilmez.
·        Kazanılan hediyelerde değişiklik yapılamaz. Hediyeler paraya çevrilemez.
·        Toptan ve şirket adına yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.
·        Hediyeler stoklarla sınırlı olup, ürünlerin tükenmesi durumunda etkinlik alanında tükenen ürünler ziyaretçilere duyurulacaktır. Forum İstanbul AVM Yönetimi hediyelerde ve kampanya tarihinde değişiklik yapma, kampanyayı tarihinden önce bitirme veya uzatma hakkına sahiptir.
·        Kampanya standı,  9,15-16,22-23 ve 29 Haziran 2012 (10:00- 22.30) günleri hariç, 29 Haziran 2012  tarihine kadar her gün 10:00’da açılarak 21:30 itibariyle sona ermektedir. 21:30’den sonra fişleri ile gelen ziyaretçiler kampanya bitene kadar hediyelerini alabilmektedir.
·        Kampanyaya katılan tüm müşterilerimiz yukarıdaki koşulları kabul etmiş sayılmaktadır.



İlgili etiketler : Forum İstanbul, İstanbul Shopping Fest 2012, İstanbul Alışveriş Festivali, İstanbul Shopping Fest, Etkinlikler,

Haber Sahibi

Forum İstanbul
  • Eklenme Tarihi

    : 31 Mayıs 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : 13 Haziran 2012
  • Geçerlilik Tarihi

    : 29 Haziran 2012
  • Trafik

    : 2788

Diğer Forum İstanbul Haberleri

Benzer Haberler

  • İstanbul Shopping Fest İstanbul Shopping Fest 2012 Konser ve Etkinliklerle Devam Ediyor!

    İstanbul Shopping Fest 2012 Konser ve Etkinliklerle Devam Ediyor!

    9-29 Haziran tarihleri arasında ikincisi düzenlenecek olan İstanbul Shopping Fest (ISF) eğlenceye hız kesmeden devam edecek. Festival süresince düzenlenecek olan etkinlikler arasında Dj perf...
    23 Mayıs 20122839 defa incelendi
  • İstanbul Shopping Fest İstanbul Shopping Fest 2012 Etkinlikleri

    İstanbul Shopping Fest 2012 Etkinlikleri

    9-29 Haziran tarihleri arasında ikincisi düzenlenecek olan İstanbul Shopping Fest (ISF) eğlenceye hız kesmeden devam edecek. Festival süresince düzenlenecek olan etkinlikler arasında...
    22 Mayıs 20123456 defa incelendi
  • İstanbul Shopping Fest İstanbul Shopping Fest 2017

    İstanbul Shopping Fest 2017

    İstanbul Shopping Fest, 1-16 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek... Avrupa’nın en büyüleyici şehirlerinden biri olan İstanbul, bu yıl yedincisi düzenlenecek Shopping Fest ile unutu...
    1 Haziran 20171624 defa incelendi
  • İstanbul Shopping Fest İstanbul Shopping Fest 2016

    İstanbul Shopping Fest 2016

    1-31 Temmuz tarihleri arasında İstanbul Shopping Fest ile alışveriş ve eğlence dolu bir festival deneyimi yaşamaya hazır olun! Avrupa’nın en büyüleyici şehirlerinden biri olan İstanbul, bu ...
    28 Haziran 20162570 defa incelendi
  • İstanbul Shopping Fest İstanbul Shopping Fest Etkinlikleri 2017

    İstanbul Shopping Fest Etkinlikleri 2017

    Avrupa’nın en göz alıcı şehirlerinden biri olan İstanbul, bu yıl yedincisi düzenlenecek Shopping Fest ile unutulmaz bir ‘İstanbul’ deneyimi ile alışveriş keyfini bir arada sunuyor. Avrupa’n...
    1 Temmuz 20171527 defa incelendi