Forum Fashion Week 2015

  • 9 yıl önce eklendi
  • 2551 defa incelendi
  • Puan : star star star star 28 incelemede 3,93 puan almıştır.
Her yıl İstanbul ve Anadolu’da moda rüzgârları estiren Forum Fashion Week, 7 Ekim Çarşamba günü, moda dünyasının gelecek vaat eden genç ve yetenekli tasarımcılarının şovuyla başlayacak.

Forum Fashion Week 2015, özel defileler, atölyeler, ünlü isimlerin katılacağı moda sohbetleri ve sürprizlerle dopdolu alışveriş keyfiyle, 9-11 Ekim arasında Türkiye genelinde Forum Alışveriş Merkezleri’nde moda fırtınası estirecek.

Bu yıl altıncı kez düzenlenen Forum Fashion Week yine moda ve sanatın birlikte harmanladığı bir platforma dönüşecek. Her yıl moda dünyası tarafından büyük ilgiyle takip edilen Forum Fashion Week’in 7 Ekim Çarşamba günü Soho House Hotel’de yapılacak galasında; Vogue dergisinin listelediği gelecek vaat eden tasarımcılar arasında yer almış, moda endüstrisi için önemli birçok yayında kendinden söz ettirmiş, modanın öncüleri tarafından övgüyle söz edilen genç Türk tasarımcılar sahne alacak.

Sevda Dalgıç, Merve Odabaşı Doğu, Gökhan Yavaş, Arzu Baykar ve Ali Koç’un koleksiyonlarının sergileneceği davet, genç ve yetenekli modacılara önemli bir kulvar açarken, defileden elde edilecek gelir de okul öncesi eğitim projelerine destek için ÇABA Derneği’ne aktarılacak. Defilede genç tasarımcıların kıyafetlerini, ünlü manken Tülin Şahin sergileyecek.

Dünyanın en farklı mankeni Chantelle Brown-Young ilk kez Türkiye’ye geliyor
Marmara Forum’da Forum Fashion Week etkinlikleri sürpriz bir defileyle başlayacak. Türkçe’de akderi diye bilinen vitiligo hastalığını küçük yaşlarından bu yana taşıyan Kanadalı model Chantelle Brown-Young, ilk kez geldiği Türkiye’de, 10 Ekim Cumartesi günü saat 14.00’de Marmara Forum’da düzenlenecek özel defilede podyuma çıkacak.

Nebahat Çehre ve Ebru Güzel’den moda ve güzelliğe dair ipuçları…
Marmara Forum, 11 Ekim Pazar günü ise iki güzel kadını ağırlayacak. Türk sinemasının usta oyuncusu Nebahat Çehre ve oyunculuk alanında varisi olarak ilan ettiği Ebru Güzel, saat 16.00’da keyifli bir sohbette Marmara Forum ziyaretçileriyle bir araya gelecek. Hayranlarının sorularını yanıtlayacak olan Çehre ve Güzel, konuklara moda güzelliğe dair ipuçları verecek ve bol bol imza dağıtacak.

Wilma Elles ve Ayşe Hatun Önal ilk kez Forum İstanbul’da!
Geçtiğimiz Ağustos ayı başında ikiz bebeklerini dünyaya getiren ünlü oyuncu Wilma Elles, podyumda boy gösterecek. Ünlü oyuncu, 10 Ekim Cumartesi günü saat 16.00’da düzenlenecek defilede Forum İstanbul’da olacak.

Defilenin hemen ardından ‘Çak Bir Selam’ ve ‘Güm Güm’ şarkılarıyla yaza damgasını vuran ünlü sanatçı Ayşe Hatun Önal, Forum İstanbul’da defilenin açılış ve kapanışını gerçekleştirecek.

Sportif güzeller Burcu Esmersoy ve Ebru Şallı’dan kaçırılmayacak sohbet
Forum İstanbul, Türkiye’nin en güzel ve sportif kadınlarından Burcu Esmersoy ve Ebru Şallı’yı hayranlarıyla buluşturacak. 11 Ekim Pazar günü saat 14.00’de Forum İstanbul ziyaretçilerinin karşısına çıkacak olan iki ünlü güzel, hem sağlıklı ve fit görünmenin yollarını anlatacak hem de konukların sorularını yanıtlayacak.

Forum Alışveriş Merkezlerinde moda fırtınası esecek!
Forum Fashion Week kapsamında 9-10-11 Ekim tarihlerinde Forum İstanbul ve Marmara Forum’un içinde olduğu, Türkiye’deki 9 Forum Alışveriş Merkezi’nde, modaya dair her şeyin konuşulduğu, renkli sürprizlerle alışveriş keyfinin ikiye katlandığı etkinlikler düzenlenecek. Forum Trabzon’da gazeteci Ömür Sabuncuoğlu ile Özge Ulusoy sohbeti ve ilk kez podyuma çıkacak olan Ziynet Sali konseri; Forum Bornova’da Esin Övet’in moderatörlüğünde Merve Büyüksaraç ve Ebru Güzel sohbetinin ardından ünlü sanatçı Ayşe Tolga ile söyleşi; Forum Aydın'da Eda Taşpınar ile güzellik ve moda üzerine söyleşi; Forum Çamlık’ta Burcu Esmersoy katılımlı söyleşi ve Keremcem’in mini konseri; Forum Mersin’de ünlü moda ikonu Ivana Sert’ten moda üzerine tüyoların öğrenileceği söyleşi ve yakışıklı model Carlos Martin ve top model Didem Soydan defilesi; Forum Kapadokya’da Ece Gürsel ve Simge Tertemiz modelliğinde düzenlenecek olan defile, Gökhan Keser’in mini konseri ve imza günü; Forum Kayseri’de Çağla Şıkel ile moda sohbeti ve Özge Ulusoy ile Pascal Nouma’nın katılacağı defile gerçekleşecek.



İlgili etiketler : Forum Fashion Week, Forum Fashion Week Etkinlikleri, Forum Fashion Week Kampanyaları, Forum Avm,

Haber Sahibi

Forum İstanbul
  • Eklenme Tarihi

    : 1 Ekim 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : 1 Ekim 2015
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Ekim 2015
  • Trafik

    : 2551

Diğer Forum İstanbul Haberleri

Benzer Haberler

  • Marmara Forum AVM Forum Fashion Week Marmara Forum ve Forum İstanbul 'da Başlıyor

    Forum Fashion Week Marmara Forum ve Forum İstanbul 'da Başlıyor

    Bu yıl 5.’si gerçekleşen Forum Fashion Week kapsamında Marmara Forum ve Forum İstanbul'da çarpıcı konuklar, süpriz indirimler ve etkinlikler sizi bekliyor... 27-28 Eylül tarihlerinde; defil...
    26 Eylül 20142849 defa incelendi
  • Forum Ankara Outlet Forum Fashion Week 2012 Başlıyor!

    Forum Fashion Week 2012 Başlıyor!

    Türkiye’de alışveriş merkezi kavramını değiştiren Forum Alışveriş Merkezleri, Forum Fashion Week ile 5  -  6 -  7 Ekim tarihleri arasında modanın nabzını tutacak. Tüm Tür...
    20 Eylül 20124787 defa incelendi
  • Forum Mersin AVM Forum Mersin

    Forum Mersin "Forum Fashion Week" Etkinlikleri

    Türkiye’nin top modelleri Didem Taslan, Tatyana, İpek Tanrıyar ve Ece Begüm Yücetan Forum Mersin’e geliyor! 5-6 -7 Ekim tarihleri arasında tüm Türkiye’de aynı anda düzenlenecek Forum Fashio...
    3 Ekim 20122832 defa incelendi
  • Forum Ankara Outlet Forum Fashion Week 2014 Başlıyor!

    Forum Fashion Week 2014 Başlıyor!

    Forum Fashion Week, özel defileler, atölye çalışmaları, ünlü isimlerin katılacağı moda sohbetleri ve sürprizlerle dolu alışveriş keyfiyle, 26-28 Eylül arasında Forum Alışveriş Merkezleri’nde...
    12 Eylül 20142731 defa incelendi
  • Forum İstanbul 4. Forum Fashion Week Başlıyor

    4. Forum Fashion Week Başlıyor

    Bu yıl 4.’sü düzenlenen Forum Fashion Week, 27 Eylül gecesi muhteşem bir defileyle açılıyor. Moda ve alışveriş tutkunları, 28-29 Eylül’de Marmara Forum ve Forum İstanbul’da yerli ve yabancı ...
    18 Eylül 20132181 defa incelendi