Forum Çamlık'ta Kendini Keşfet!

  • 13 yıl önce eklendi
  • 2464 defa incelendi
  • Puan : star star star 18 incelemede 3,33 puan almıştır.
Keyifli alışveriş ve etkinliklerin adresi Forum Çamlık, 7 Ocak – 1 Nisan tarihleri arasında çocuk, genç ve yetişkinler için haftanın 4 günü hobi atölyeleri düzenliyor. Alanında önemli eğitmenleri getirerek, hobi dünyasının kapısını aralayan Forum Çamlık, hobilerini geliştirmek isteyen herkese öğretici ve eğlenceli saatler sunuyor.

Keyifli etkinliklerin adresi Forum Çamlık, yeni yılın ilk günlerinde düzenleyeceği çikolata yapımı, Feng Shui, fotoğrafçılık, karikatür, bitki, şiir, uzay  atölyelerle hayaller için geç kalınmadığını hatırlatıyor. Atölyeler Prof. Tunç Tüfekçi, Gamze Baş, , Öğr. Gör. Dr. Murat Tırpan, Ferda Ünsal ve Işıl Güner Alfar gibi alanında önemli eğitmenler tarafından yönetiliyor. Forum Çamlık 1. katta açılan kayıt noktasında kayıt yaptıran herkes, Forum Çamlık  Eğlenceler Şatosu’ndaki workshoplara ücretsiz olarak katılabiliyor.

ATÖLYE PROGRAMI
Yetişkinler için, Forum Çamlık misafirlerini her Perşembe 14:00 – 16:00 ile 19:00 – 21:00 saatleri arasında çikolata yapım atölyesi, Feng Shui atölyesi, bitki atölyesi ve şiir atölyesi gibi geniş bir hobi yelpazesiyle buluşturuyor. Ayrıca 24 Şubat’a kadar her Cuma “Yaratıcı Drama ve Diksiyon Atölyesi” ile herhangi bir konuda doğaçlama, rol oynama gibi tekniklerle canlandırmalar yaptırarak eğlenceli saatler yaşatacak.

Gençler için, Forum Çamlık gençleri fotoğrafçılık, karikatür, uzay ve astronomi konulu atölyelerde kendilerini geliştirecekleri programlar sunuyor. Gençler ve kendini genç hissedenler her Cumartesi ve Pazar saat 13:00 – 15:00 arasında bu atölyelere katılabiliyor.

Çocuklar için,
Forum Çamlık her hafta sonu 15:00 – 18:00 saatleri arasında çocukları, hem eğlenecekleri hem de hobi dünyasını öğrenecekleri keyifli atölyelerle tanıştırıyor. Çocuklar 2 haftada 1 “Eğlenceler Şatosu’nda” çocuk tiyatrosu oyunlarını izleyebilecek.

Haftalık Program
Yetişkin: 5 Ocak, 14:00 – 16:00 ve 19:00 – 21:00 arası Çikolata Atölyesi 
Atölye Yönetmeni: Gamze Baş

Gençlik: 7 – 8 Ocak, 13:00 – 15:00 arası Deneysel Fotoğrafçılık Atölyesi
Atölye Yönetmenleri: Prof. Tunç Tüfekçi ve Öğr. Gör. Dr. Murat Tırpan

Çocuk: 7 – 8 Ocak, 15:00 – 18:00 arası Hamur Balıklar Atölyesi, Hareket Atölyesi ve Kahkaha Oyunu




İlgili etiketler : Forum Çamlık, Hobi Atölyeleri,

Haber Sahibi

Forum Çamlık
  • Eklenme Tarihi

    : 5 Ocak 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 1 Nisan 2012
  • Trafik

    : 2464

Diğer Forum Çamlık Haberleri