Forum Aydın Kış Festivali 2015

  • 9 yıl önce eklendi
  • 2315 defa incelendi
  • Puan : star star star 29 incelemede 2,55 puan almıştır.
Forum Aydın’ın çeşitli etkinliklerle ziyaretçilerine dopdolu iki hafta sonu geçirteceği Kış Festivali,20-27 Aralık günleri ünlü  isimlerin katılımıyla gerçekleşecek.

Forum Aydın Kış Festivali kapsamında Hande Kazanova yeni yıl öncesi burç yorumlarıyla, Gökhan Keser ve Aynur Aydın ise verecekleri konserlerle Forum Aydın ziyaretçileriyle bir araya gelecek.

Alışveriş ve eğlence olanaklarının yanı sıra, sık sık düzenlediği özel etkinliklerle ziyaretçilerine keyifli zamanlar geçirten Forum Aydın, ‘Kış Festivali’ kapsamında ziyaretçilerini ünlü isimlerle buluşturmaya hazırlanıyor.

Festival kapsamında, 20 Aralık tarihinde sevilen sanatçı Gökhan Keser, 26 Aralık tarihinde müzik ve dansı birleştiren Aynur Aydın ve 27 Aralık tarihinde başarılı astrolog Hande Kazanova sevenleriyle bir araya gelecek. Kış Festivali’nde konser ve söyleşilerin yanı sıra çocuklara yönelik aktiviteler de yer alacak.

Kış Festivali, beğenilen sanatçı Gökhan Keser’in mini konser ve imza günüyle başlıyor
20 Aralıkta Forum Aydın’da gerçekleşecek Kış Festivali’nin ilk gününde, pop müziğin  en beğenilen isimlerinden Gökhan Keser şarkılarıyla ziyaretçilere müzik şöleni yaşatacak. Saat 15.00’te başlayacak olan konserin yanı sıra imza gününe de ev sahipliği yapacak olan festival, Gökhan Keser’le  sevenlerini bir araya getirecek ve hayranlarına sanatçıyla tanışma fırsatı sunacak.

Müzik ve dansı birleştiren Aynur Aydın ile mini konser ve imza gününe davetlisiniz
Almanya doğumlu Türk asıllı yetenekli şarkıcı Aynur Aydın, Kış Festivali çerçevesinde 26 Aralık günü saat 15.00’te mini konser ve imza günü ile sevenleri ile buluşacak. Sesinin kalitesi ve işine verdiği önem, dünyaca ünlü yıldızların ekipleri ile çalışmaları ile adından sıkça söz ettiren Aydın, kulakların pasını silecek.

Hande Kazanova 2016 burç yorumlarıyla, Forum Aydın’da
Kış  Festivali kapsamında başarılı astrolog Hande Kazanova 27 Aralık Pazar günü saat 15.00’te Zeytin Meydanı’nda ziyaretçilerle buluşacak ve  2016’da burçlar için beklenen gelişmeleri aktaracak.  

Forum Aydın Kış Festivali’nde çocuklar eğlenerek öğrenmenin tadını çıkaracak
Festivalde yetişkinler sevdikleri isimlerle buluşurken çocuklar da bir çok farklı etkinlikle keyifli zaman geçirecek. Çocuklar, festivalde gerçekleşecek Kuş Evi, Robot Kukla ve Yılbaşı Kartı yapım atölyeleriyle bir yandan eğlenirken diğer yandan yaratıcılıklarını ve yeteneklerini geliştirecek.

Kış Festivali, Forum Aydın’da görsel bir şölene dönüşüyor
Forum Aydın, Kış Festivali’nde ziyaretçilerine keyifli zaman geçirtmenin yanı sıra görsel bir şölen vadediyor. Kış festivali, yeni yıl dekorları,dev yılbaşı ağacı ve binlerce led ışıktan oluşan süslemesiyle yılbaşı ruhunu canlandıracak. Festival süresince Forum Aydın, ışıl ışıl ve süslemelerle dolu sokak ve meydanlarıyla ziyaretçilerinin yeni yıl coşkularına ev sahipliği yapacak.


İlgili etiketler : Forum Aydın, Forum Aydın Kış Festivali, Festival, Hande Kazanova, Gökhan Keser, Aynur Aydın,

Haber Sahibi

Forum Aydın
  • Eklenme Tarihi

    : 17 Aralık 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2015
  • Trafik

    : 2315

Diğer Forum Aydın Haberleri

Benzer Haberler

  • Forum Aydın Hande Kazanova ile Astroloji Söyleşisi Forum Aydın'da!

    Hande Kazanova ile Astroloji Söyleşisi Forum Aydın'da!

     Hande Kazanova ile Astroloji Üzerine Sohbet Forum Aydın'da Astroloji sevenlerin merakla takip ettiği ünlü astrolog ve köşe yazarı Hande Kazanova, Forum Aydın AVM'de 29 Aralık 20...
    24 Aralık 2018970 defa incelendi
  • Forum Aydın Hande Kazanova ile 2015 Astroloji Sohbeti Forum Aydın'da

    Hande Kazanova ile 2015 Astroloji Sohbeti Forum Aydın'da

    Forum Aydın, yeni yıla sayılı günler kala astrolog Hande Kazanova’yı ağırlıyor. Takipçileriyle Forum Aydın’da buluşacak olan Kazanova, 2015 yılında kendilerini neler beklediğiyle ilgili ipuç...
    23 Aralık 20142166 defa incelendi
  • Forum İstanbul Forum İstanbul Kış Festivali 2015

    Forum İstanbul Kış Festivali 2015

    Forum İstanbul, bu yıl kışı, Aralık ayı boyunca ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleştireceği birbirinden keyifli etkinliklerle karşılıyor. Forum İstanbul Kış Festivali kapsamında Hande Kaz...
    30 Kasım 20152635 defa incelendi
  • Forum Kapadokya Hande Kazanova ile 2018 Burç Yorumları Forum Kapadokya'da!

    Hande Kazanova ile 2018 Burç Yorumları Forum Kapadokya'da!

    2018'de sizi neler bekliyor? Forum Kapadokya'da öğrenin! Astroloji sevenlerin merakla takip ettiği ünlü astrolog ve köşe yazarı Hande Kazanova, Forum Kapadokya Alışveriş Merkezi’nde 29Ara...
    11 Aralık 20171734 defa incelendi
  • Forum Gaziantep Dünya Kadınlar Günü'ne Özel Hande Kazanova ile Astroloji ve Burç Yorumları Foru Gaziantep'te

    Dünya Kadınlar Günü'ne Özel Hande Kazanova ile Astroloji ve Burç

    Forum Gaziantep, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel etkinliğinde astrolog Hande Kazanova’yı ağırlamaya hazırlanıyor. Takipçileriyle Forum Gaziantep’te buluşacak Kazanova, kadınlara özel ast...
    27 Şubat 20151820 defa incelendi