Finansbank'tan 150 Milyon TL'lik Bono İhracı

  • 13 yıl önce eklendi
  • 2318 defa incelendi
  • Puan : star star star star 62 incelemede 4,05 puan almıştır.
Finansbank, 150 milyon TL tutarında 177gün vadeli bono ihracı için 25 –26- 27 Ekim tarihlerinde talep topluyor.

Finansbank, yatırımcılara kazanç sağlayan ürünler sunmaya devam ediyor. 150 milyon TL tutarında 177 gün vadeli banka bonosu ihraç edecek olan Finansbank, 25 –26- 27 Ekim tarihlerinde talep toplayacak. Nominal değeri 100 TL olan 1 adet banka bonosunun minumum talep miktarı ise 10 adet olarak belirlendi. Finansbank bonosu yatırımcılara, referans alınan devlet iç borçlanma senetlerinin üzerinde %0,75 oranında ek getiri avantajı sağlayacak.

Banka bonolarının yatırımcılar için önemli bir yatırım fırsatı olduğunu söyleyen Finansbank Genel Müdür Yardımcısı Erkin Aydın, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Geçtiğimiz Mayıs ayında uluslararası piyasalarda Finansbank’a duyulan güvenin gücüyle 500 milyon ABD Doları tutarında Eurobond işlemimiz tamamlandı. Bu işlemin roadshow sürecinde gördüğümüz ilgi, Finansbank’ın kısa geçmişinde yapmış olduğu başarılı çalışmaları, itibarı ve güvenilirliğinin bir sonucudur. Şimdi aynı fırsatı ve birikimimizi müşterilerimize sunmak istiyoruz.”

Banka bonolarının likidite avantajı da olduğunu söyleyen Aydın, yatırımcıların ikinci el piyasasında oluşacak fırsatlardan faydalanıp bonolarını vadesinden önce bozdurabileceklerini belirtti.

Banka bonosu talep toplama işlemleri, Finansbank şubelerinde gerçekleşecek.



İlgili etiketler : Finansbank, Bono İhracı,

Haber Sahibi

QNB Finansbank
  • Eklenme Tarihi

    : 24 Ekim 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 28 Ekim 2011
  • Trafik

    : 2318

Diğer QNB Finansbank Haberleri