Finansbank’ın Kariyer Kulübü Finans UP İlk Mezunlarını Verdi

  • 13 yıl önce eklendi
  • 3231 defa incelendi
  • Puan : star star 56 incelemede 2,3 puan almıştır.
Finansbank’ın üniversite öğrencilerine özel kariyer kulübü "Finans UP" ilk mezunlarını verdi. İlk üçe giren Finans UP üyeleri; İngiltere, İspanya ve Malta’da eğitim almaya hak kazandı.

Üniversiteden yeni mezun olan gençleri en çok istihdam eden bankalardan biri olan Finansbank’ın, gençlerin iş dünyasına kazandırılmasına ve kariyer basamaklarını emin adımlarla çıkmalarına destek olan kariyer kulübü Finans UP, ilk dönem mezunlarını verdi.

Farklı üniversitelerin 3. ve 4. sınıf öğrencilerinden oluşan Finans Up, yıl boyunca İstanbul ve Ankara’da çeşitli eğitim ve aktiviteler düzenledi. Yıl içerisinde düzenlenen tüm aktivite ve eğitimlere katılıp, ilgili adımları başarı ile tamamlayan ve kendisine verilen projeyi dönem sonunda başarılı bir şekilde hazırlayıp sunan Ortadoğu Teknik Üniversitesi’nden Türker Aydın İngiltere’de işletme sertifika programı, İspanya’da İspanyolca dil eğitimi ve Malta’da iş İngilizcesi eğitiminden oluşan Career Trip’e, Ortadoğu Teknik Üniversitesi’nden Funda Özge Şahin İspanya’da İspanyolca dil eğitimine ve Koç Üniversitesi’nden Tevfik Kardelen Malta’da iş İngilizcesi eğitimine gitmeye hak kazandı.

Finansbank İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Hakan Alp, kapanış partisinde yaptığı konuşmada “Çalışma hayatına yeni atılacak gençlerin iş yaşamı içerisinde doğru zamanda, doğru yerde olabilmelerini sağlayacak en önemli faktör önce kendilerini tanımaları, isteklerini ve hedeflerini doğru belirlemelerinden geçiyor. Biz de bu düşünceden hareketle kariyer kulübümüz Finans UP’ı kurduk. Çok hareketli ve verimli bir dönem geçirdik. Gençler bizden, biz de gençlerden çok şey öğrendik. Hedefimiz daha çok mezun vermek…” dedi.

Yıl boyunca özel eğitim ve aktiviteler
Back Up: Öğrencilere bankacılık sektörünü tanıtmak, iş yaşamına başlamadan önce donanıma sahip olmalarını sağlamak ve sektörle ilgili merak ettikleri her türlü konuda bilgi sahibi olabilmeleri amacıyla bankanın farklı bölümlerinden yöneticilerle farklı dönemlerde buluşmaları sağlandı.

Build Up: Öğrencilerin kişisel gelişimlerine uzun soluklu katkı sağlayabilecekleri eğitimleri sunmaya çalışan Finans Up, bu amaçla İstanbul ve Ankara’da Fark Yaratan Sunumlar ve Zihnini Özgür Bırak eğitimlerini gerçekleştirdi.

Stand Up: Üyelerine eğitimlerin yanı sıra birçok eğlenceli faaliyet de sunan Finans Up, üyelerini İtalyan Mutfağı, Perküsyon Atölyesi gibi etkinliklerle bir araya getirerek takım olarak başarıya ulaşmanın zevkini tattırdı.

Add Up: Finans Up kulüp üyelerine, birçok mağaza, sağlık ve eğitim kuruluşunda Finansbank çalışanlarının sahip olduğu indirim avantajlar sunuldu.

En iyi olmak isteyenlerin kulübü Finans UP
‘En İyi Olmak İsteyenlerin Kulübü’ olan Finans UP öğrencilere, uzun soluklu ve bir çok alanda fayda sağlayacak farklı konularda mesleki ve kişisel gelişim eğitimleri ve etkinlikleri ile iş hayatına hazırlanma imkanı sunuyor.

Finans Up, içinde gençleri her yönden geliştirecek, hayatlarını ve kariyerlerini şekillendirmek üzerine kurulu programları barındırıyor. Dönem içine yayılan mesleki eğitimler, kişisel gelişim eğitimleri, eğlenceli aktiviteler, yönetici sohbetleri ve Finans Up internet sitesi üzerinden ulaşılabilecek e-learning olanakları ile bir kariyer kulübü olarak faaliyet gösteriyor.

Finans Up üyeleri Finansbank’ı tercih ediyor
Yıl boyunca Finans Up ile çeşitli aktivitelerde yer alan üyeler, Finansbank’ın staj ve MT sürecine dahil oldu. Üyeler kış ve yaz döneminde farklı birimlerde staj yaparken, mezun olan üyeler ise 18 Temmuz’da başlayacak MT eğitim programı ile Finansbank’ta kariyerlerinin ilk adımını atacak.

En gözde kariyer kulübü olmayı hedefleyen Finans Up’ın yeni dönem başvuruları, kampüs tanıtımları ile birlikte Eylül ayında başlayacak.





İlgili etiketler : Finansbank, Finans Up, Kariyer Kulübü,

Haber Sahibi

QNB Finansbank
  • Eklenme Tarihi

    : 22 Haziran 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Temmuz 2011
  • Trafik

    : 3231

Diğer QNB Finansbank Haberleri

Benzer Haberler

  • Türk Telekom Türkiye'nin İlk Mobil Kurumsal Kariyel Uygulaması; TT Kariyer

    Türkiye'nin İlk Mobil Kurumsal Kariyel Uygulaması; TT Kariyer

    Türk Telekom, Türkiye’nin ilk mobil kurumsal kariyer uygulaması "TT Kariyer'i hayata geçirdi. Kullanıcılar uygulama ile Türk Telekom’un iş ilanlarına mobil başvuru yapabilecek, iş başvurular...
    23 Aralık 20141092 defa incelendi
  • Alışveriş Rehberi Moda Devleri Kariyer Fashion Show'da Buluşuyor!

    Moda Devleri Kariyer Fashion Show'da Buluşuyor!

    Moda sektörünün profesyonelleri, iş, sanat ve cemiyet dünyasından seçkin konuklar geleceğin moda tasarımcılarını desteklemek için Kariyer Fashion Show ‘da buluşuyor.. Gelenekselleşmiş ve he...
    26 Kasım 20131467 defa incelendi
  • Optimum Outlet Ankara Ankara Optimum Outlet Kariyer Günleri Devam Ediyor

    Ankara Optimum Outlet Kariyer Günleri Devam Ediyor

    Ankara Optimum Outlet ‘Sizin Başarınız Bizim Başarımız’ sloganı ile düzenlediği Kariyer Günleri kapsamında, bünyesinde yer alan mağaza çalışanlarına kişisel ve mesleki gelişim seminerleri su...
    11 Ocak 20132032 defa incelendi
  • Türkiye Finans Türkiye Finans TomTom Navigasyon Cihazı Çekiliş Sonuçları

    Türkiye Finans TomTom Navigasyon Cihazı Çekiliş Sonuçları

    1-31 Ocak tarihleri arasında Motorlu Taşıtlar Vergisini Türkiye Finans İnternet Şubesi’nden yapanlar arasında gerçekleşen çekiliş ile 30 kişiye TomTom navigasyon cihazı hediye edilmiştir. ...
    21 Şubat 20124239 defa incelendi
  • Optimum Outlet İstanbul İstanbul Optimum Çocuk Kulübü Mart Ayında Yine Dopdolu

    İstanbul Optimum Çocuk Kulübü Mart Ayında Yine Dopdolu

    İstanbul Optimum Çocuk Kulübü etkinlikleri Mart ayı programıyla yine dopdolu. Çocuklara hem eğlenceli hem de öğretici içerikler sunan İstanbul Optimum Çocuk Kulübü, Mart ayı etkinlikleriyle ...
    10 Mart 20151550 defa incelendi