Fiat Kamyonet Roadshow 2012 Başladı!

  • 12 yıl önce eklendi
  • 2026 defa incelendi
  • Puan : star star star star 61 incelemede 3,9 puan almıştır.
Ürün yelpazesiyle yükselişini sürdüren Fiat, tüketicisiyle daha yakından buluşma hedefiyle organize ettiği kamyonet roadshow etkinliğine başladı.

14 Eylül tarihinde Antakya’dan yola çıkan Fiat Kamyonet Roadshow 2012, toplamda 41 ilde tüketiciyle buluşacak ve 1 Aralık tarihinde İstanbul’daki son ativiteye kadar birçok yerleşim birimini ziyaret edecek.Katılımcılar etkinlik süresince, Fiat Ducato’dan Fiat Pratico’ya, Fiat markalı hafif ticari araç modellerini test etme ve satın alma fırsatlarıyla ilgili detaylı bilgi alma imkanına kavuşacaklar.

Ürün yelpazesiyle yükselişini sürdüren ve hafif ticari araçlarını tüketiciyle daha yakından buluşturmak amacını taşıyan Fiat Türkiye, 14 Eylül tarihinden itibaren Aralık ayına kadar sürecek bir Türkiye turnesine çıkıyor. 14 Eylül tarihinde Antakya’dan yola çıkan Fiat Kamyonet Roadshow 2012, toplamda 41 ilde tüketiciyle buluşacak ve 1 Aralık tarihinde İstanbul’da son bulacak.

Fiat Kamyonet Roadshow 2012, etkinlik süresince Antakya’dan Samsun’a, Çanakkale’den Manisa’ya kadar toplamda 41 yerleşim birimini ziyaret edecek. Fiat Türkiye’nin 50’den fazla bayisinin desteğiyle yola çıkan Fiat Kamyonet Roadshow 2012 kapsamında, Fiat Pratico ve Fiat Ducato gibi Fiat markalı hafif ticari araçları test etme imkanı bulunacak.

Bununla birlikte her yerleşim biriminde kurulacak olan teşhir alanını ziyaret edecek katılımcılar, düzenlenecek yarışmalar sonucunda sürpriz hediyeler kazanma şansına sahip olacak. Fiat Kamyonet Roadshow kapsamında test sürüşü gerçekleştiren tüm kullanıcılara 31 Aralık 2012 tarihine kadar sadece kamyonet modellerinde geçerli olacak 1.000 TL’lik indirim çeki verilecek.


İlgili etiketler : Fiat, Fiat Kamyonet Roadshow,

Haber Sahibi

Fiat
  • Eklenme Tarihi

    : 18 Eylül 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Kasım 2012
  • Trafik

    : 2026

Diğer Fiat Haberleri