Fiat COMVEX 2013'ün Yıldızı Olmaya Hazırlanıyor!

  • 11 yıl önce eklendi
  • 2269 defa incelendi
  • Puan : star 476 incelemede 1,17 puan almıştır.
Fiat “Hayatı ve İşleri Kolaylaştıran” Ticari Araç Modelleriyle COMVEX 2013’te Farkını Ortaya Koyuyor.

Tofaş çatısı altında yer alan Fiat, bu yıl 4.’sü düzenlen COMVEX Ticari Araçlar, Otobüs ve Yan Sanayi Fuarı’nda, sınıfının en çok tercih edilen ticari modellerinden oluşan geniş ürün gamıyla yerini alıyor.
Fiat, 14 - 17 Kasım tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen fuarda, Fiorino Combi, Yeni Doblo, Pratico ve Ducato modellerini ticaretin profesyonelleriyle buluşturuyor.

Tofaş çatısı altında yer alan Fiat, İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 14 -17 Kasım tarihlerinde bu yıl 4.’sü düzenlenen COMVEX Ticari Araçlar, Otobüs ve Yan Sanayi Fuarı’nda, sınıfının en çok tercih edilen ticari modellerinin yer aldığı geniş ürün portföyüyle yerini alarak, fuarın yıldızı olmaya hazırlanıyor. Ticaretin değişken ve farklı ihtiyaçlarını karşılayan yenilikçi çözümleriyle fark yaratan Fiat, Fiorino Combi, Yeni Doblo, Practico ve Ducato modellerinin farklı versiyonlarını sergileyeceği COMVEX 2013’te de ticaretin yükünü taşıma konusunda iddiasını güçlenerek sürdürüyor.

Fiat, ticari araç pazarında Türkiye’nin ve bölgenin en önemli buluşma platformlarından biri olan ve iki yılda bir gerçekleştirilen COMVEX 2013’te, Fiorino Combi Trekking, Doblo Combi Premio Black ve Doblo Cargo Maxi XL, kompakt pick-up modeli Practico ile Ducato Delux minibüs ve kamyonet versiyonlarını tüketicilerin beğenisine sunuyor.

Ticaretin boyutlarını büyüten Doblo Cargo Maxi XL ve Ticari Araç Pazarının Yeni Gözdesi: Fiat Doblo Premio Black
Hafif ticari araçlar pazarının fonksiyonelliği ile rekorlara imza atan Fiat Doblo Cargo yeni Cargo Maxi XL modeliyle dikkatleri üzerine çekiyor. Doblo Cargo Maxi modelinin yüksek tavan seçeneğiyle yepyeni bir versiyon olarak hafif ticari araç müşterilerinin beğenisine sunulan Cargo Maxi XL, yeni ve esnek hacim özellikleriyle ön plana çıkıyor. Uzun aks mesafesi ve yüksek tavanıyla 5 metreküpün üzerinde yükleme hacmi ve 1.000 kg’lık taşıma kapasitesine sahip olan Yeni Fiat Doblo Cargo Maxi XL, özellikle yüksek eşyaların dik yüklemelerinde sınıfında benzersiz bir pratiklik ve hacim sağlıyor.

Fiat Doblo Cargo Maxi, frigofirik özelliklere sahip versiyonuyla da, şehir içi soğuk hava taşımacılığında pratik ve hızlı çözümleriyle fark yaratıyor. 1.6 105 hp Multijet motorla donatılan Cargo Maxi Frigofirik, müşterilerine -18 ve +4 derecelik soğutuculu seçenekleriyle, 3 m3’e varan hacim ve 750 kg’a kadar yükleme kapasitesi sunuyor.

Hafif ticari araç pazarında bir başarı hikayesi olan Fiat Doblo, fuarda ayrıca yeni Premio Black versiyonuyla yerini alarak ticarete yeni boyutlar katacağının sinyallerini veriyor. Fiat Doblo Premio Black iç ve dış tasarımında kullanılan yüksek kaliteli malzemeleriyle fuarın yıldızlarından biri olmaya hazırlanıyor. Parlak siyah görünümüyle “Piano Black” öğeler barındıran jantlar ve siyah dikişli bej döşemelerle sunulan Doblo Premio Black, yan koruma çıtalarından kapı kollarına, tavan raylarından dikiz aynalarına kadar, yüksek kaliteyi, şıklığı ve dinamizmi bir arada sunuyor. Bi-link tam bağımsız arka süspansiyon sistemiyle benzersiz bir konfora sahip olan Doblo Premio Black modelinde, otomatik klima, crusie control, ESP, ASR, Yokuş Kalkış Desteği, sürücü ve yolcu yan havayastıkları, arka park sensörü standart olarak yer alıyor.

Ticaretin ustaları için “hayatı” ve “işleri” kolaylaştıran Fiat Ducato
Fiat’ın ticari araç ailesinin en büyük üyesi Ducato da, minibüs ve kamyonet versiyonlarıyla COMVEX 2013’te yerini alıyor. Ticaretin ustalarının bir minibüsten beklediği her şeyi fazlasıyla bulacağı Fiat Ducato, konforu, gücü, performansı, güvenlik standartları, yakıt tasarrufu ve ekonomik işletme maliyetleriyle beklentilerin ötesine geçiyor. Dünya standartlarında güvenlik donanımı içeren Ducato minibüslerde, en önemli aktif güvenlik elemanı olan ESP fren sistemi, ASR (Çekiş destek sistemi), Hillholder (Yokuş destek sistemi), HBA (Hidrolik Fren Yardımı), EBD (Elektronik Fren Dağılımı) ve LAC (Yük Dağılımı Kontrol Sistemi) güvenliği en üst seviyeye çıkarıyor. Fuarda “Delux” donanım seçeneğiyle ziyaretçilerini karşılayan Fiat Ducato’da, sırtı yatan yolcu koltukları, tüm koltuklarda 3 nokta emniyet kemeri, sürücü yanı yolcu koltuğu altı ilave ısıtıcı, elektrikli ve güvenlikli otomatik kapı, elektrikli basamak, hava kanallı türbin tavan, yolcu koltukları üzeri özel aydınlatma ünitesi, tavanda sağ-sol led ışıklı uzun iç aydınlatma modülü, tavanda açılabilir acil çıkış amaçlı sunroof, dış ısı göstergeli dijital saat standart olarak sunuluyor.

Kişiye özel nakliyeye ihtiyaç duyanlar için tasarlanan Fiat Ducato kamyonet ailesi ise uzunluğu 2.8 ile 4.2 metre arasında değişen 4 farklı açık kasa uzunluğu, 3 kişiden 7 kişiye kadar personel taşıma kapasitesi, frigorifik veya kuru yük taşımaya uygun kutu kasa seçenekleri ve farklı ihtiyaçlara cevap verebilen üst yapım çözümleriyle, küçük ve orta ölçekli işletmelerin vazgeçilmez yardımcıları arasında yer alıyor. COMVEX 2013’de sergilenen Ducato Kamyonet 4200XL, -18 dereceli Frigorifik kutu kasalı versiyonu, net 14 m3’e kadar yükleme hacmi, 750 kg’a kadar yükleme kapasitesiyle her türlü şehir içi dondurulmuş gıda dağıtımı yapan firmaların ilk tercihi oluyor. Aynı model istenildiği taktirde +4 derece soğutucu üniteli olarak da satın alınabiliyor. Ducato kamyonet ailesinin Frigofirik özelliklere sahip diğer üyesi Ducato Kamyonet 3850L modeli ise kullanıcılarına net 13 m3 hacim ve 820 kg’a kadar yük taşıma imkânı sunarken, +4 ve -18 derece soğutuculu seçenekler ile çeşitlendirilebiliyor.

Frigorifik taşımacılığın, yasal zorunlulukların da etkisiyle, önümüzdeki yıllarda daha da gelişeceği ön görülerek, kompakt çözüm arayan kullanıcılara uygun, Ducato Van 13 ve 15 m3 versiyonlarında da frigorifik seçenekler sunuluyor.  11 m3 hacim ve 1,5 tona kadar yük taşıma kapasitesine sahip Ducato Vanlar, +4 derece frigorifik çözümleriyle pazarda yerini alıyor.

Fiat Ducato kamyonetler,  polyester ve monopan malzemeden yapılmış kuru yük taşımacılığına uygun kutu kasa versiyonlarıyla da farklı nakliye ihtiyaçlarına en uygun çözümleri sağlıyor. 4200 XL ve 3850L modellerine uygulanan bu kasa çeşitleri ile 19,5 m3’e kadar yükleme hacmi ve 1.2 tona kadar yükleme kapasitesi elde edilebiliyor.

Zorlu yol koşullarına meydan okuyan Fiat Fiorino Combi Trekking
Hafif ticari araç pazarında en çok tercih edilen modellerden biri olan Fiat Fiorino Combi, zorlu yol koşulları için tasasrlanmış Trekking versiyonuyla COMVEX 2013’teki yerini alıyor. Dış tasarımı, fonksiyonelliği ve performansıyla öne çıkan Fiorino Trekking, özel tasarım tamponu, arazi şartlarına uygun özel lastikleri, geniş yan çıtaları, yükseltilmiş süspansiyonu, karartılmış 15 inç alaşımlı jantları, motor muhafazası ve paçalıkları dikkatleri üzerine çekiyor.

Fiorino Trekking’te ABS ile birlikte ESP standart olarak sunuluyor. Fiorino Trekking’in en önemli özelliğini ise zorlu ve kaygan zeminlerde çekişi artıran ve geleneksel 4x4 çekişe göre maliyeti çok daha az olan, ön tekerlekleri arasında güç dağılımını gerçekleştiren yenilikçi çekiş kontrol sistemi “Traction Plus” oluşturuyor. Fiorino Trekking, Traction Plus sayesinde en bozuk ve kaygan yollarda dahi mümkün olan en iyi çekişi garantiye alıyor.

Kompakt boyutlarıyla ticarette fark yaratan Fiat Practico
Kompakt tasarımı sayesinde, boyutları ve taşıma kapasitesi arasında mükemmel bir dengeye sahip olan Fiat Practico, yakıt tasarrufu, manevra yeteneği, güvenliği ve konforuyla, müşterilerin ilk tercihi olmaya hazırlanıyor. Yeni Fiat Doblo baz alınarak geliştirilen pick-up modeli Fiat Pratico, uzunluğu 2.25 metre, genişliği 1.80 metre ve yük alanı 4 metrekare olan kasası sayesinde 1 tona varan taşıma kapasitesi sunuyor. Bu muazzam taşıma kapasitesi ise akslar üzerinde azami düzeyde izin verilen yükleri garanti eden yeni çift bağlantılı arka süspansiyon sistemleri sayesinde mümkün kılınıyor. Yeni Fiat Doblo’nun bir çok üstün özelliğine sahip olan Fiat Pratico, 1.3 litre 90 HP MultiJet, 1.6 litre 105 HP MultiJet ve 2.0 litre 135 HP MultiJet dizel motor seçenekleriyle tercih edilebiliyor.



İlgili etiketler : Fiat, Fiat Comvex 2013,

Haber Sahibi

Fiat
  • Eklenme Tarihi

    : 8 Kasım 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Kasım 2013
  • Trafik

    : 2269

Diğer Fiat Haberleri