Fiat 500L Rockstar Versiyonu Türkiye'de!

  • 11 yıl önce eklendi
  • 1723 defa incelendi
  • Puan : star star star 13 incelemede 3,23 puan almıştır.
Fiat’ın efsanevi 500 ailesinin 5 kapılı yeni üyesi 500L Türkiye’de satışa sunuluyor.

Biri otomatik şanzımanlı olmak üzere, iki adet Multijet II dizel motor ve yenilikçi Turbo Twinair dahil, iki adet benzinli motor seçeneğiyle pazara sunulan Fiat 500L,  39.900 TL’lik başlangıç fiyatı ile dikkat çekiyor.

Ön satışına geçtiğimiz ay başlanan ve kısa sürede sınıfının en çok tercih edilen otomobili olmayı başaran Fiat 500L, Pop, Popstar ve Rockstar versiyonlarıyla pazardaki yerini alırken, 500L modelinin crossover özellikleri taşıyan Rockstar versiyonunun dünyada ilk kez Türkiye pazarında satışa sunulması, Türkiye’nin Fiat dünyasındaki önemini bir defa daha tescilledi.

Fiat’ın efsanevi 500 ailesinin 5 kapılı yeni üyesi 500L Türkiye’de satışa sunuluyor.
Ön satışına geçtiğimiz ay başlanan ve kısa sürede sınıfının en çok tercih edilen otomobili olmayı başaran Fiat 500L, Pop, Popstar ve Rockstar versiyonlarıyla pazardaki yerini alırken, 500L modelinin crossover özellikleri taşıyan Rockstar versiyonunun dünyada ilk kez Türkiye pazarında satışa sunulması, Türkiye’nin Fiat dünyasındaki önemini bir defa daha tescilledi. Biri otomatik şanzımanlı olmak üzere, iki adet Multijet II dizel motor ve yenilikçi Turbo Twinair dahil, iki adet benzinli motor seçeneğiyle pazara sunulan sunulan Fiat 500L,  39.900 TL’lik başlangıç fiyatı ile dikkat çekiyor.

Fiat 500L ile yılın ikinci yarısında güçlü bir satış grafiği yakalamayı hedeflediklerini dile getiren Fiat İş Birimi Direktörü Okan Baş, “Kendini tüm dünyada sevdiren tasarım ikonu Fiat 500’ün hatlarını, geniş yaşam alanı, fonksiyonellik ve bir SUV’un sürüş özelikleriyle birleştiren Fiat 500L’yi Türkiye pazarına sunmaktan ve ön satış döneminde gördüğümüz büyük ilgiden son derece memnunuz. 500L Rockstar versiyonunun dünyada ilk kez ülkemizde satışa sunulması da bizi ayrıca mutlu ediyor. Fiat 500, lansmanından bu yana, 5 yıl gibi kısa bir sürede dünya genelinde 1 milyon adedin üzerinde satış rakamına ulaşarak ne derece başarılı bir model olduğunu kanıtladı. Fiat, 500 modelinin yakaladığı bu başarıdan yola çıkarak yeni bir strateji oluşturdu ve 500’ü tek bir model olmaktan çıkarıp bir ürün ailesi haline getirmeye karar verdi. Fiat’ın küresel satış hacmine ve marka imajına önemli katkı sağlayan 500 ailesinin son üyesi 500L, Türk tüketicilerinin beklentilerine uygun bir model. Ön satış döneminde ulaştığımız rakamlar da bu görüşümüzü destekliyor. 500L’nin gördüğü ilgiden aldığımız cesaretle, 2013’ün sonuna kadar, sürpriz satış adetlerine imza atacağımıza inanıyoruz.” dedi.

Fiat Pazarlama Müdürü Özgür Süslü ise “Üç ayrı versiyonla pazara sunduğumuz 500L, 1.5 metrekarelik panoramik cam tavanı, bi-color dış renk seçenekleri, kullanım alışkanlıkları doğrultusunda verimli sürüş önerileri geliştiren Eco:Drive Live teknolojisi, 5.4 inçlik dokunmatik multimedya ekranı ve birçok teknolojik özelliğiyle, kendini özel, farklı ve daha özgür hissetmek isteyenlerin hayran kalacağı bir otomobil. Fiat 500L, geniş yaşam alanıyla fonksiyonelliği birleştirmenin yanı sıra üstün tasarım ve sürüş özellikleriyle de bir kompakt SUV’un performansını sergiliyor. 4.14 m uzunluğa, 1.78 m genişliğe, 1.66 m yüksekliğe ve 412 litrelik bagaj hacmine sahip 5 koltuklu Fiat 500L, tasarıma önem veren ve tarzıyla fark yaratmak isteyen otomobil severlerin vazgeçilmezi olacak.” diye konuştu.

Tasarımı, teknolojisi ve fonksiyonelliğiyle kendini farklı ve özgür hissetmek isteyenlerin ilk tercihi olacak Fiat 500L, oldukça geniş bir müşteri kitlesine hitap ediyor.  Mayıs ayında ön satışına başlanan ve geçtiğimiz bir aylık dönemde sınıfının en çok satan otomobili olan Fiat 500L’nin Popstar versiyonunda, lansmana özel, 3.500 TL değerindeki “Panoramic Edition” paketi, 31 Ağustos’a kadar hediye ediliyor. Müşteriler Panoramic Edition’da, 17 inç alaşımlı camlar, panoramik cam tavan, arka park sensörü, elektrikli bel ayarlı ön ve arka koltuklarla ön ve arka kolçak gibi özelliklere ücretsiz sahip oluyor.

Fiat 500L: Sınıfının en çevreci otomobili
Fiat 500L, Türkiye’de biri otomatik şanzımanlı olmak üzere, iki adet Multijet II dizel motor ve yenilikçi Turbo Twinair dahil olmak üzere, iki adet benzinli motor seçeneğiyle pazara sunuluyor. 500L’nin 900 cc hacminde olmasına rağmen, 1600 cc hacmindeki motorlara eş değer bir performans ve dizel motor kadar düşük yakıt tüketimi sergileyen 2 silindirli yeni Twinair motoru, 105 beygir güç üretirken, sadece 112 gram emisyon değeriyle de çevreye olan saygısını gösteriyor. 1.4 litre 95 beygir gücündeki motor ise uygun fiyatlı bir 500L’ye sahip olmak isteyenler için makul bir seçenek oluşturuyor. Sınıfında ilk kez Euro 6 normlarına sahip Fiat 500L, bu özelliğiyle sınıfının en çevreci otomobili unvanını da hak ediyor. Fiat’ın ödüllü 1.3 litrelik Multijet motoru 85 beygir gücündeki versiyonuyla en tasarruflu motor seçeneğini sunuyor. En çok tercih edilen motorlardan biri olan 1.3 Multijet 85 Hp, Dualogic otomatik vites seçeneğiyle de, 500L’nin her üç versiyonunda otomobilseverlerin tercihine sunuluyor. 1.6 litre hacmindeki Multijet motor ise 105 beygir gücü ve 320 newtonmetre torkuyla, 500L’nin en performanslı motor seçeneğini oluşturuyor.

Fiat 500L: Etkileyici Tasarım ve Geniş Yaşam Alanı
Fiat’ın tasarım merkezi Centro Stile tarafından tasarlanan Fiat 500L, efsanevi Fiat 500 modelini önden andıran tasarımıyla, ilk bakışta sıcak ve tanıdık bir izlenim bırakıyor. Fiat 500’ün genlerine uygun olarak tasarlanan tavan ve arka bölüm görselliğiyle dikkat çeken Fiat 500L, geniş cam yüzeyleri ve tavanıyla maksimum görüş kolaylığı ve iç mekân ferahlığı sağlıyor. Gövdesi çift renkli olarak tercih edilebilen ve 20’den fazla renk seçeneği bulunan Fiat 500L’nin, alaşımlı jantlar için sunduğu beyaz, gri ve siyah seçenekleriyle sınırsız kombinasyon yapılabiliyor.

4.14 m uzunluğa, 1.78 m genişliğe ve 1.66 m yüksekliğe sahip Fiat 500L’nin kabini içinde de çeşitli seçenekler sunuluyor. Fiat 500L, oldukça ferah şartlarda 5 yolcu taşıma ve aynı zamanda 5 valiz barındırma özelliğiyle, iç mekan genişliği konusunda oldukça iddialı olduğunu ortaya koyuyor. Yeni Fiat 500L, sınıfının en verimli iç mekân genişliği ve 412 litreye varan bagaj kapasitesiyle rakiplerinden farklılaşırken, tüm yolculara sunduğu kullanışlı bölmelerle, yaşam alanının fonksiyonel kullanılmasına olanak sağlıyor. Sürüş keyfi ve araç içi konforu, her hareket yönünde ayarlanabilen koltukların çok yönlülüğüyle destekleniyor. İlk bakışta Fiat 500’e özgü detayları hatırlatan çizgilerden, gövde rengine sahip gösterge paneline ve konfor hissini tam anlamıyla yansıtan döşemelere kadar birçok iç mekân detayı, Fiat 500L’nin kendini sevdiren özellikleri arasında yer alıyor. Kapsamlı aksesuarlarıyla dikkat çeken 500L’de, farklı gösterge grafiklerine, krom kaplamalara ve hatta koku yayıcılara kadar uzanan geniş bir aksesuar yelpazesi sunuluyor.

Fiat 500L:  Kullanıcı  Dostu Teknolojiler ile Özgürlük
Fiat’ın “kullanıcı dostu, hayatı kolaylaştıran” teknolojileri, Fiat 500L modelinde de yoğun bir şekilde kullanılıyor. Bu teknolojilerin başında 500L’nin; bilgi-eğlence, arıza teşhisi gibi önemli fonksiyonlarını, kolay ve sezgisel bir kullanıcı deneyimiyle ilk kez birleştiren, yeni dokunmatik ekran geliyor. Dahili navigasyon sistemini de sunan geniş dokunmatik ekran, donanımı kategorinin ötesine taşıyor. Küçük bir tablet olarak nitelendirilebilecek 5.4 inçlik ekran, USB bağlantıları, Bluetooth ve AUX-IN özellikleriyle, hands-free arama, akıllı telefonlar ve MP3 çalarlar aracılığıyla SMS mesajlarını okuma ve müzik dinleme imkanı sunuyor. Direksiyon üzerindeki kontroller ve ses tanıma sistemi dikkat kaybını engellerken, en modern dijital uygulamalar 500L’de bir araya geliyor.

Dünyanın en önde gelen otomobil güvenlik organizasyonlarından olan Euro NCAP’in gerçekleştirdiği çarpışma testlerinden, en yüksek değerlendirme kriteri olan 5 yıldız alan Fiat 500L, standart olarak sunulan 6 hava yastığı, ABS+EBD, ASR+MSR+ERM+DST ve Hillholder içeren ESP sistemi, cruise control gibi birçok güvenlik öğesiyle de iddiasını ortaya koyuyor.



İlgili etiketler : Fiat, Fiat 500l, Otomobil,

Haber Sahibi

Fiat
  • Eklenme Tarihi

    : 21 Haziran 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Haziran 2013
  • Trafik

    : 1723

Diğer Fiat Haberleri

Benzer Haberler

  • Fiat Fiat 500L Living Türkiye'de!

    Fiat 500L Living Türkiye'de!

    Fiat 500 ailesinin en son üyesi olan ve 7 kişiye kadar oturma kapasitesine sahip 500L Living Türkiye’de satışa sunuldu. 70.640 TL’den başlayan fiyatlarla pazardaki yerini alan Fiat 500L Livi...
    13 Nisan 20141967 defa incelendi
  • Fiat Fiat 500 Ailesinin Yeni Üyesi

    Fiat 500 Ailesinin Yeni Üyesi "Fiat 500L Living" Görücüye Çıktı!

    Her geçen gün genişleyen Fiat 500 ailesine yeni bir üye daha katıldı. Fiat 500L’nin yeni üyesi yedi kişilik “500L Living” versiyonu İtalya’da görücüye çıktı. 4,5 metreye yakın uzunluğu, 3 ko...
    26 Temmuz 20132793 defa incelendi
  • Fiat Tarzıyla Fark Yaratmak İsteyenler Fiat 500L'yi Tercih Ediyor!

    Tarzıyla Fark Yaratmak İsteyenler Fiat 500L'yi Tercih Ediyor!

    Tofaş çatısı altındaki Fiat markasının efsanevi 500 ailesinin 5 kapılı yeni üyesi 500L, Türkiye’de pazara sunulduğu günden bu yana yakaladığı başarılı satış grafiğiyle, tarzıyla fark yaratma...
    23 Ağustos 20131377 defa incelendi
  • Fiat Fiat 500L Modeli Türkiye'de!

    Fiat 500L Modeli Türkiye'de!

    Fiat’ın efsanevi 500 ailesinin 5 kapılı yeni üyesi 500L, Mayıs ayından itibaren Türkiye’de otomobilseverlerle buluşuyor. 6 Mayıs –14 Haziran tarihleri arasında ön satışı gerçekleştirilecek F...
    7 Mayıs 20132415 defa incelendi
  • Fiat Fiat Roadshow 2011 Start Aldı!

    Fiat Roadshow 2011 Start Aldı!

    Yenilenen ve üstün teknolojik özellikleriyle dikkat çeken ürün yelpazesiyle hızla yükselişini sürdüren Fiat, Türk tüketicisiyle daha yakından buluşmak hedefiyle organize ettiği yeni roadshow...
    18 Nisan 20113235 defa incelendi