Fashion's Night Out'ta Bu Yıl Markafoni Grup Konuşulacak

  • 10 yıl önce eklendi
  • 1124 defa incelendi
  • Puan : star star star 27 incelemede 2,96 puan almıştır.
Markafoni Grup, alışveriş dünyasının en özel partisi olan Vogue Fashion’s Night Out’a damga vurmaya hazırlanıyor. Nişantaşı ve Bağdat Caddesi’nde düzenlenecek Markafoni Grup etkinliklerinde, alışveriş tutkunları hem eğlenecek hem de yaratıcılıklarını sergileyecek.

Türkiye’nin ilk ve lider özel alışveriş kulübü Markafoni.com ile Türkiye’nin en büyük online ayakkabı mağazası Zizigo.com, moda dünyasının en özel alışveriş partisine iki etkinlikle birden katılıyor! 17 Eylül Çarşamba akşamı gerçekleştirilecek olan Vogue Fashion’s Night Out (FNO) etkinlikleri kapsamında, Zizigo.com Bağdat Caddesi Erenköy’deki, Markafoni.com ise Nişantaşı’ndaki standlarında sürpriz etkinliklerle sizleri bekliyor olacak.

KENDİ TARZLARINI PAYLAŞACAKLAR
Nişantaşı’nda kurulacak olan Markafoni.com standında, 2014/2015 Sonbahar-Kış trendlerini yansıtan beş farklı konsepte ait aksesuarlar sergilenecek. Alışveriş tutkunları, beğendikleri aksesuarlarla poz vererek, bu pozlarını sosyal medya hesaplarında #favoritrendim hashtag’i ile paylaşabilecek.

Paylaşım yapan tüm ziyaretçilere, 20-21 Eylül tarihlerinde Markafoni.com’da düzenlenecek özel Fashion’s Night In (FNI) kampanyasında kullanabilecekleri indirim kodları hediye edilecek. Ziyaretçiler, Markafoni.com’un hazırladığı 2014/15 Sonbahar-Kış trendleri videosunu da ilk kez bu etkinlikte izleme şansını yakalayacak.

ZİZİGO’DAN SÜRPRİZLİ “AYAKKABI DUVARI”
Markafoni Grup bünyesindeki Türkiye’nin en büyük online ayakkabı mağazası Zizigo.com ise, Bağdat Caddesi Erenköy’de yerleştirilecek “Ayakkabı Duvarı” ile FNO’ya renk katacak. Burada ziyaretçiler renksiz ayakkabı çizimlerini istedikleri renklerde boyayarak, altına imzalarını atacakları tasarımlarla #istebenimayakkabim hashtag’i ile sosyal medyada yaratıcılıklarını sergileyebilecek.

Zizigo.com’un FNO’ya özel sürprizleri bununla da sınırlı değil. “Ayakkabı Duvarı”nı ziyaret edenlere, etkinliğe renk katacak sürpriz bir hediye dağıtılacak. Ayrıca, paylaşım yapan tüm ziyaretçilere, 20-21 Eylül tarihlerinde Zizigo.com’da düzenlenecek özel Fashion’s Night In (FNI) kampanyasında kullanabilecekleri indirim kodları hediye edilecek.



İlgili etiketler : Markafoni, Fashion's Night Out, Zizigo.com,

Haber Sahibi

Markafoni
  • Eklenme Tarihi

    : 16 Eylül 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ekim 2014
  • Trafik

    : 1124

Diğer Markafoni Haberleri

Benzer Haberler