Fabrika 2014 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu

  • 11 yıl önce eklendi
  • 2407 defa incelendi
  • Puan : star star star star 46 incelemede 3,91 puan almıştır.
Cesur, dinamik, renkli ve olabildiğince özgür ruhlu bir 2014 İlkbahar-Yaz sezonu ile Fabrika, şehrin dinamizmini tasarımlarına yansıtmaya devam ediyor.

Fabrika 2014 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu; Artificial Beauty, The New Neutral, Candy Baroque, Secret Garden, Luxury Nomads, Cote d’azur ve Mardi Gras olmak üzere 6 farklı tema ile şehrin kadının stil hikayesini oluşturuyor.

Minimal dokunuşların keskin formlarla bir arada kullanıldığı Artificial Beauty’de optik beyaz çarpıcı bir etki yaratırken, asimetrik elbiseler gömlekler, minimal dokunuş ve keskin formlarla cool bir etki yaratıyor.

,Sarı ve toprak tonlarıyla adeta çöl etkisi yaratan The New Neutral, snake skin detayların göze çarptığı pantolon, ceket ve trençkotlarla şehirde safariye davet ediyor.

Fabrika’nın yeni sezon koleksiyonunun en romantik ve eğlenceli temasını oluşturan Candy Baroque’da romantik jakarlar, danteller ve şeker tonlarında kumaşlar ile şehir kadınları adeta masal kahramanlarına dönüşürken, yazın habercisi çiçek baskılarının göze çarptığı Secret Garden, uçuşan kumaşlar ve transparan dokular, siyah, zümrüt ve menekşe tonlarıyla iddiasını konuşturuyor.

Sezonun en güçlü trendlerinden etnik dokuların desen ve jakarlarla bir arada kullanıldığı Luxury Nomads, kırmızı ve turuncunun sıcak etkisiyle şehirli göçmen ruhunu yaratırken, Güney Fransa’dan ilham alan marin ruhu Cote d’azur ile Fabrika kadınıyla buluşuyor.

Yazın en önemli renk paleti mavinin göze çarptığı Cote d’azur ‘da desenli koton pantolonlar, çizgili tweedler, brokar ve fistolu kumaşlar sezonun romantik moduna uyum sağlıyor. Güney Amerika desenlerinin adeta bir renk cümbüşü ile kullanıldığı Mardi Gras, fuşya, turuncu, saks ve havacı mavinin en canlı tonları ile şehirde karnaval coşkusu yaratıyor.

Fabrika aksesuarları, sezon trendlerini takip ediyor Fabrika’nın 2014 İlkbahar-Yaz koleksiyonun tamamlayıcısı aksesuar grubu da oldukça renkli ve cesur. Koleksiyon renklerine uygun olarak tasarlanan renkli stilettolar, zarf çantalar, rafya örgülü şık clutch’lar zamansız bir şıklık sunuyor.


İlgili etiketler : Fabrika, Giyim, Yaz Koleksiyonu, İlkbahar Koleksiyonu, 2014 Koleksiyonu, Fabrika Giyim,

Haber Sahibi

Fabrika
  • Eklenme Tarihi

    : 24 Şubat 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Temmuz 2014
  • Trafik

    : 2407

Diğer Fabrika Haberleri

Benzer Haberler

  • Mavi Jeans Mavi 2013 İlkbahar-Yaz Koleksiyonunda

    Mavi 2013 İlkbahar-Yaz Koleksiyonunda

    En güzel jean'i mutfağında pişiren Mavi, 2013 ilkbahar/Yaz koleksiyonuyla en renkli jean'i de mönüsüne ekliyor. 100’ü aşkın yıkama, kesim ve detay kombiniyle herkesin mükemmel jean’i bulması...
    15 Şubat 20133463 defa incelendi
  • Mavi Jeans Mavi, 2013 İlkbahar/Yaz Jean Koleksiyonu

    Mavi, 2013 İlkbahar/Yaz Jean Koleksiyonu

    En güzel jean'i mutfağında pişiren Mavi, 2013 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’ndaki 100’ü aşkın yıkama, kesim ve detay kombiniyle herkesin mükemmel jean’i bulmasını hedefliyor. Denimin her zamanki ...
    14 Mart 20133060 defa incelendi
  • Colin's Colin's 2013 İlkbahar-Yaz Kadın Koleksiyonunda

    Colin's 2013 İlkbahar-Yaz Kadın Koleksiyonunda

    Rahatlık ve şıklığı bir arada sunan geniş ürün yelpazesiyle öne çıkan COLIN’S, 2013 İlkbahar-Yaz kadın koleksiyonunda kendini yenileyen, eğlenceli, rengârenk stili ile öne çıkacak. COLIN’S d...
    15 Şubat 20133398 defa incelendi
  • Adil Işık Adil Işık 2013 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu

    Adil Işık 2013 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu

    adL 2013 İlkbahar/Yaz koleksiyonu “Working Chic”, stil sahibi, güçlü, şehirli ve şık kadın imajını vurguluyor. Yeni sezonun marka yüzü ise Amerikalı model Tara Jean… Moda dünyasının güçlü m...
    4 Mart 20138746 defa incelendi
  • F&F F&F 2015 İlkbahar Bayan Koleksiyonu

    F&F 2015 İlkbahar Bayan Koleksiyonu

    Doğanın yavaş yavaş canlanmaya başladığı bu günlerde F&F 2015 İlkbahar koleksiyonu baharın geldiğini müjdeliyor. Bu sezon daha maskülen formların hakim olduğu F&F 2015 İlkbahar kole...
    2 Mart 20152274 defa incelendi