Colin's 2013 İlkbahar-Yaz Kadın Koleksiyonunda

  • 12 yıl önce eklendi
  • 3397 defa incelendi
  • Puan : star star 139 incelemede 2,3 puan almıştır.
Rahatlık ve şıklığı bir arada sunan geniş ürün yelpazesiyle öne çıkan COLIN’S, 2013 İlkbahar-Yaz kadın koleksiyonunda kendini yenileyen, eğlenceli, rengârenk stili ile öne çıkacak. COLIN’S dört farklı renk ve yıkamada hazırladığı denim pantolonlarını, 7 farklı temayla bütünleştirerek sezona iddialı bir giriş yapıyor.

COLIN’S, 2013 İlkbahar/Yaz koleksiyonunda detayları, rengârenk motifleri ve yenilikçi bakış açısıyla ışıltılı ve modern tasarımlarını gardırobunuza taşıyor. Rahatlık ve esnekliğin adresi COLIN’S, bu yaz skinny leg fit jeanlerde “Power stretch” kumaşlardan 4 farklı renk/yıkamada denim pantolonlar hazırladı. Dark, medium, light ve bleached olarak hazırlanan koleksiyon ile şehirli jean tutkunu kadınlar rahatlıkları ve modern duruşları ile göz dolduracak. Son yıllarda yükselişi durdurulamayan slim ve skinny fitlere koleksiyonda önemli bir yer ayıran COLIN’S, ayrıca vazgeçilmez jean modelleri olan regular, straight ve boot cut paçalarda da her zevke uygun seçenekler sunuyor.

Ayrıntıda gizli şıklık: COLIN’S
COLIN’S’in yeni koleksiyonunda kumaşlarda koyu indigo yıkamalar, indigonun tüm tonlarıyla harmanlanıyor. Göze batmayan yıpratmalar ile arka conta ve kemer içlerinde farklı renkli kullanılan kumaşlar sayesinde jeanler eğlenceli hale getirilmiş. Düğme, kemer detaylarını da önemseyen COLIN’S, serigraf baskılar ile en ince ayrıntısına kadar işlediği jeanleri dokuma etiketler ile sporu şıklık ile bütünleştirerek sunuyor. Şıklığın detaylarda gizli olduğunun altını çizen tasarımları Vintage görünümlerle birlikte sunan COLIN’S, nakışlar, aplikeler ve çiçek, kuş, leopar baskıların kullanıldığı pantolon, şort, gömlek ve elbiselerle cıvıl cıvıl bir yaza ilk adım için cazip bir davette bulunuyor. Mavi, buz mavisi ve beyaz renklerden oluşan slim fit mont, ceket ve gömlekleri yazın ilk günlerindeki hafif esintiler için kullanışlı hale getiren COLIN’S, zımba ve metal troklarla detaylandırılmış, süslenmiş şık ve cool ceket ve yelekleriyle de çok dikkat çekici.

COLIN’S ile herkese özel koleksiyon
Sizi 2013 İlkbahar/Yaz kadın koleksiyonuyla doğanın kalbinden modernliğe doğru natürel ve iddialı detaylarla kendini yenileyen bir tasarım yolculuğuna çıkaran COLIN’S, oluşturduğu 7 tema ile herkesin gardırobunda farklı bir yolculuk için bilet kesiyor.

COLIN’S, İlkbahar/Yaz koleksiyonunda “City Sailor ” temasıyla marin etkisini sade bir şıklıkla buluşturuyor. Bu temada şık ve trendy olmak isteyenler için marin detaylar; lacivert, kırmızı, sarı, pastel pembe, saks ve yeşil gibi canlı renk kombinasyonları ile buluşuyor.

“Glamour” teması ile COLIN’S kadınına asi ve ışıltılı bir şıklık sunan COLIN’S koleksiyonunda siyah ve beyaz kombinasyonlar, yazın etkilerini taşıyan soft renkler ve baskılarla bezediği parçalar öne çıkıyor. Taş ve boncuk süslemeler bu temanın göz alıcılığını artırırken pudra, pembe, su yeşili, ten rengi, soft gri ve siyah kombinasyonlar sezonun en dikkat çeken tasarımları arasındaki yerini alıyor.
“High Contrast” teması ile size rengârenk ve bir o kadar da neşeli bir yolculuğun kapılarını açan COLIN’S “Renkleri renklerle kombinle, kendi tarzını yarat” iddiasını taşıyor. “High Contrast”  teması capcanlı renklerle sizi teslim alırken renkli slim pantolonların gözde olacağı bu sezonda elektrik mavisi, sarı, oranj, pembe, neon pembe, neon oranj ve neon yeşil tonları öne çıkıyor.

Romantik detayların vurgulandığı “Pastel Florals ” temasında pastel tonları ve ten renklerinin çiçek baskılarla bezendiği tasarımlar yazı ayağınıza getiriyor.  Bu sezonun gözdesi olacak çiçek baskılı ceket ve pantolonlarla günlük kullanımda ve davetlerde romantik bir görünüm sizi bekliyor.

COLIN’S, “Culture Mode” temasında etnik detaylar ve baharat tonları etkisinde kalan tasarımlarla etnik şıklığın tanımını yeniden yapıyor. Bohem görünmek isteyenlere hitap eden kuş tüylü ve etnik desenli uzun etekler ve elbiseler; petrol mavisi, bordo, haki, tarçın, safran ve yeşil kombinasyonları “Culture Mode”  teması ile bütünleşiyor.

Gençlerin ve kolejli görünümü seven herkesin gözdesi olacak ekose gömlekler ve t-shirtlerin denimlerle kombinlendiği “Campus Girl” temasında elektrik mavisi, sarı, pembe, kırmızı ve yeşil renkler göze çarpıyor.

Eğlenceli ve canlı bir hikâye anlatan “Teen Girl’’ temasında geniş formlu üstler kısa şortlarla, grafik baskılı t-shirtler denimlerle kombinleniyor. Pembe, sarı, elektrik mavisi ve lila tonlarının yer aldığı bu temada renkli detaylar, esprili grafikler dikkat çekiyor.

COLIN’S aksesuarla tepeden tırnağa tamamlanın
Aksesuar ürün grubu ile yaz ışıltısını yansıtmak isteyen COLIN’S, çok renkli seçenekler ile yaza merhaba diyor. Civciv sarısı, mint yeşili, coral gibi sıra dışı renkler ile kanvas ayakkabıları ve babetleri renklendirmek için yola çıkan COLIN’S, neon renkler ile de şallar, bikini, flip-flop terlikler, çantalar, kemerler ve cüzdanlarda da renklerin büyüsünü kullanıyor.

Son yıllarda oldukça revaçta olan büyük çantaların boyutlarının daha kullanışlı hale getirildiği koleksiyonda shopping bag’ler de yeniden tasarlandı. Küçük bir çanta eşliğinde shopping baglerde fonksiyonellik öncelik kazanıyor.

COLIN’S koleksiyonunda, jean ve etekleri tamamlamak için kemerlerde renk ve incelik ön plana taşınıyor. Ayrıca fiyonk esprisi toka ya da baskı detayı olarak karşımıza çıkarak daha şık bir görüntü ile sunuluyor. Her kıyafetin tamamlayıcı aksesuarlarından olan saat ve gözlükler ise bu yılın ışıltısına ışıltı katmak için tasarlandı. Saat grubunda gold renk tercihinin ön plana çıktığı tasarımlar gold kasa, gold kayış ve taş süslemelerin egemenliği ile hayat buluyor. Saat grubunda diğer alternatifler ise krono kadran, beyaz ve gold renklerin birlikte kullanımı olarak karşımıza çıkıyor. Gözlük grubunda ise cateye çerçeveler ve bu yıl hâkim akım olarak sunuluyor.

Plaj modasında da renk skalasını geniş tutan COLIN’S, bikini ve flip-flop terliklerde rengârenk, çizgili ürünleri ile göz dolduruyor. Ayrıca canlı tonlarda grafik baskılar, çiçek baskılar bolca karşımıza çıkarken bu yılın gözde rengi coral, ürün gruplarında oldukça sık yer alıyor.




 Colin's - 1

Colin's - 1

 Colin's - 2

Colin's - 2

 Colin's - 3

Colin's - 3

 Colin's - 4

Colin's - 4

 Colin's - 5

Colin's - 5

İlgili etiketler : Colin's, Colins, Colin's Yaz Koleksiyonu, Colin's İlkbahar Koleksiyonu, Yaz Koleksiyonu, İlkbahar Koleksiyonu, Kadın Giyim, Bayan Giyim, 2013 Koleksiyonu,

Haber Sahibi

Colin's
  • Eklenme Tarihi

    : 15 Şubat 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : 15 Şubat 2013
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Temmuz 2013
  • Trafik

    : 3397

Diğer Colin's Haberleri

Benzer Haberler