Evoria.com Güzellik Uzmanlarından Yaza Damgasını Vuracak Saç Modeli Önerileri!

  • 11 yıl önce eklendi
  • 1506 defa incelendi
  • Puan : star star star star 39 incelemede 4,38 puan almıştır.
Yaz aylarında, şık, stil sahibi, gündemi takip eden biri olarak görünmek istiyorsanız; Evoria.com’un güzellik uzmanlarının önerilerine göz atın.

Kıyafetlerde olduğu gibi, saçlarda da her yıl moda değişiyor, farklı stiller ve modeller öne çıkıyor. Havalar ısınıp 2013 yazına girerken bu yazın moda saç modellerini Evoria.com uzmanları sizin için araştırdı.

İşte bu yazın saç modelleri:
Ortadan ayrık saçlar

Bu yıl ortadan ayırarak saça model vermek çok popüler. Sol veya sağdan ayırmak yerine, merkezden ayırarak saçları açık bırakabilir veya ensede toplayabilirsiniz. Maşa ile uçlarda hafif dalgalar oluşturmak ve hatta atkuyruğu ile düz fönleyerek iyi görünmesini sağlayabilirsiniz. Dalgalı saçlara pratik yollarla sahip olmak için gerekli tüm ürünleri Evoria.com’da bulabilirsiniz.

Alın bölgesini kapatan modeller
Dramatik bir görüntü yaratmak için, öncelikle saçlarınızı düzleştirmeniz gerekiyor. Saç düzleştiriciniz yoksa Evoria.com’da satışa sunulan Philips ve Rowenta markalı saç düzleştiricilere indirimle sahip olabilirsiniz. Düzleştirme işleminin ardından saçınızı bir yandan diğer yana doğru ayırarak, alın bölgesini neredeyse tamamen kapatın. Daha sonra saçınızı bol biçimde toplayabilirsiniz. Evoria.com uzmanları bu yaz bu saç modelinin çok moda olacağını söylüyor.

Dağınık saçlar
Bu yaz her yerde yataktan yeni kalkıp sokağa fırlamış gibi görünen kadınlarla karşılaşabilirsiniz. Saç modelinde dağınıklık oldukça gözde olacak. Zahmetsizce stil vermenizi sağlayan bu trend aslında özensizliğin özeni olacak. Saçınızı en doğal haliyle kullanmanızı sağlayan bu trend sayesinde, doğal duruşunuzu destekleyebilirsiniz. Ancak başınızı öne eğerek saça volüm kazandırmanız gerekebilir. Evoria.com’da hacimsiz saçlara özel John Frieda Luxurious Volume serisi saç bakım ürünlerine indirimli sahip olabilirsiniz.

Çörek stili topuz saçlar
2012’de balerin topuzlar oldukça modaydı. Kadınlar bu tarzı çok sevdi ve sıklıkla kullanılan bir model oldu. Ancak bu yıl topuzlar aşağıya doğru iniyor. Ayrıca çok muntazam, düzgün yapılmış topuzlar yerine, özensizce, sanki evden çıkarken öylesine arkada toplanmış gibi duran çörek stili topuzlar yapılacak.

60’ların saç modeline yeni yorum
2013’ün en moda olacak saçlarından biri de, altmışlardan kalma bir modelin yeni yorumu. Bu saç modelinde krepeler saçların üstüne doğru yükseltiliyor. Saç, sağ veya sol yandan saçak biçimiyle önden alın bölgesi kapanacak biçimde getirilip, tek tarafta gösterişli bir tokayla tutturuluyor. Saç arkası düz biçimde aşağıya sarkıtılıyor ancak iki yandan birer tutam alınıp, arka ortada küçük bir toka vasıtasıyla birleştiriliyor. Dilediğiniz gibi dağınıklığı bu modelde de kullanabilirsiniz.

Islak saç modeli
2012 yılında da ıslak görünen saçlar modaydı ancak bu yıl, iki tarz birleşti. Islak görünümlü saçlar geriye doğru taranıyor. Başın üst kısımlarında jöleyle geriye iterek yapıştırılan saçlar, saçın arka kısmında kuru ve özgür kalıyor. Seksenlerin sonlarında oldukça revaçta olan buna benzer modeller bu yaz kadınların gözdesi olacağa benziyor.




İlgili etiketler : Evoria.com, Saç Modelleri, Saç Şekli,

Haber Sahibi

Evoria
  • Eklenme Tarihi

    : 21 Mayıs 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : 21 Mayıs 2013
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mayıs 2013
  • Trafik

    : 1506

Diğer Evoria Haberleri

Benzer Haberler

  • NEVA Kozmetik 2014 Yaz Sezonunda Saç Modelleri Daha Cesur Olacak

    2014 Yaz Sezonunda Saç Modelleri Daha Cesur Olacak

    Neva Kozmetik’e göre, 2014 İlkbahar-Yaz sezonunda saç modelleri daha cesur olacak. Neva Kozmetik’in sezonun en önemli saç modellerinden gelişigüzel yapılmış örgü, at kuyruğu, topuzun yanı sı...
    18 Mart 20141345 defa incelendi
  • Harvey Nichols TOMS Ayakkabılar, Bahar Serüvenini Harvey Nichols'ta Sürdürüyor

    TOMS Ayakkabılar, Bahar Serüvenini Harvey Nichols'ta Sürdürüyor

    Aktivist karakteriyle ayakkabı tasarımlarına hayat veren moda dünyası ve sosyal çevreler tarafından ilgi odağı olan TOMS,  2012 İlkbahar Koleksiyonu’nun birbirinden orijinal modelleriyl...
    2 Nisan 20124113 defa incelendi
  • Twigy Terlik İlkbaharın Renkleri Twigy İle Ayaklarda

    İlkbaharın Renkleri Twigy İle Ayaklarda

    Zengin model çeşitleri ve en son modayı yansıtan ayakkabılarıyla bahara hazırlanan Twigy, yepyeni babet modelleriyle her zevke hitap ediyor. İlkbahar aylarının vazgeçilmezi ve olmazsa olmazı...
    20 Mart 20123001 defa incelendi
  • Oleg Cassini Evlilik Fuarlarında Oleg Cassini Rüzgarı Esecek

    Evlilik Fuarlarında Oleg Cassini Rüzgarı Esecek

    Oleg Cassini, büyüleyici tasarımlardan oluşan 2015 koleksiyonları ile 8-11 Ocak’ta Düğün Ankara Fuarı’nda, 16-18 Ocak’ta ise İstanbul Evlilik Dünyası Fuarı ’nda yer alacak. Gelin adaylarını...
    6 Ocak 20152084 defa incelendi
  • Oleg Cassini Oleg Cassini 2015 Gelinlik Koleksiyonu

    Oleg Cassini 2015 Gelinlik Koleksiyonu

    Oleg Cassini’nin iki yüzden fazla büyüleyici tasarımdan oluşan 2015 gelinlik koleksiyonu , rüya gibi bir gelin olmayı hayal edenleri bekliyor. İhtişamlı dramatik etekler, dantelin ikinci bi...
    19 Ocak 20151829 defa incelendi