Evmanya.com, Aşkı Ev Dekorasyonu İle Buluşturuyor

  • 12 yıl önce eklendi
  • 1779 defa incelendi
  • Puan : star star star 39 incelemede 3,08 puan almıştır.
Hem aşkı hem ev tutkusunu yaşamak isteyenler için Sevgililer Günü’ne özel ürün ve öneri seçeneklerini bir arada sunan Evmanya.com, aşkı ev dekorasyonu ile buluşturuyor.

Sevgililer Günü için geri sayım başladı. Romantik bir ev ortamı, sevgiliniz için özel tasarlanmış hediye ve aksesuarlar ile aşk dolu bir güne hazır mısınız? Dekorasyon tutkunlarının resmi tedarikçisi Evmanya.com, Sevgililer Günü Butiği ile bu özel günü sizin için tasarladı.

“Ev Aşkla Güzel” temasıyla Sevgililer Günü’nü evde en romantik şekilde kutlamak isteyenler için birçok seçeneği bir arada sunan Evmanya.com, o özel gece için farklı konseptleri bir araya getiriyor.
Sunduğu ürünlerle bir evin tüm dekorasyon ihtiyacını karşılayan, Türkiye'nin ilk Ev, Dekorasyon ve Alışveriş  Sitesi Evmanya.com, dekorasyonda fonksiyonellik, tasarım ve estetiği esas alarak, her bütçeye uygun çözümler üretiyor.

Beraber yemek hazırlamaya ne dersiniz?
Sevgililer Günü yemeğinizi sevgiliniz ile beraber hazırlamak çok zevkli olmaz mı? Bunun için ihtiyacınız olan her şey Evmanya.com’da. Önce en sevdiğiniz yemekleri yapın sonra da romantik bir sofra kurun. Mutfak gereçleri ve sofra düzeni konusunda Sevgililer Günü’ne özel olarak tasarlanan ürünler ile bambaşka bir gün yaşamak mümkün.

Evmanya.com dekorasyon konusundaki uzmanlığını Sevgililer Günü’nde de konuşturmaya devam ediyor.

Evmanya.com, aşkın en özel gününde baş başa yenilecek romantik bir yemek için tüm ayrıntıları düşünmüş. Aşkın rengi kırmızıdan ilham alan Evmanya.com, mutfak aksesuarlarından masa düzeni ürünlerine kadar pek çok ürünü bir arada sunuyor.  

Özel Bir Gece
Evmanya.com, sevgililere sadece romantik bir akşam yemeği konsepti sunmak ile kalmıyor. Aynı zamanda Sevgililer Günü’ne özel romantik bir yatak odası dekoru da sunuyor.  Evmanya.com, saten nevresim takımlarından mumlara, dekoratif biblolardan hoş ve egzotik oda kokularına kadar o geceyi özel kılacak tüm detayları birleştiriyor.
Bu yıl sevgilinize sıra dışı bir hediye vermeye ne dersiniz? Çiftler için özel tasarlanmış sevgili önlükleri, kupalar ve aşk temalı sevimli hediyeler Evmanya.com’un Sevgililer Günü Butiği’nde bir arada.




İlgili etiketler : Evmanya.com, Dekorasyon, Sevgililer Günü, Sevgililer Günü Hediyesi, Sevgililer Günü 2013,

Haber Sahibi

Evmanya
  • Eklenme Tarihi

    : 6 Şubat 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 14 Şubat 2013
  • Trafik

    : 1779

Diğer Evmanya Haberleri

Benzer Haberler

  • Swatch Swatch Sevgililer Günü Koleksiyonu

    Swatch Sevgililer Günü Koleksiyonu

    Swatch Sevgililer Günü'nde Sevdiklerine mükemmel bir hediye almak isteyenler için  saat ve bijuteri koleksiyonu sizin beğeninize sunuyor. Swatch Sevgililer günü için hazırladı kolleks...
    19 Ocak 201212973 defa incelendi
  • Desa Deri Desa'dan Sevgililer Gününe Özel Tasarımlar

    Desa'dan Sevgililer Gününe Özel Tasarımlar

    Deri giyim ve aksesuar modasında 40. Yılını kutlayan DESA, yıllardır aynı aşk’la moda severlerle birlikte Sevgililer Günü’nü kutluyor… Sevgililer Günü’ne özel olarak tasarlanan bileklikler,...
    29 Ocak 20132399 defa incelendi
  • Özsüt Sevgililer Günü'nün En Tatlı Sürprizleri Özsüt'ten

    Sevgililer Günü'nün En Tatlı Sürprizleri Özsüt'ten

    75 yıllık tatlı ustası Özsüt, 14 Şubat Sevgililer Günü için tadına doyulmaz seçenekler sunuyor. Özsüt’ün bu özel gün için hazırladığı leziz pastası “Balım” ve “Cake Pops”, Sevgililer Günü’nü...
    4 Şubat 20134048 defa incelendi
  • Bosch Sevgililer Günü'nde Sevgilinizi Bosch Verocafe Latte Espresso Makinesi İle Mutlu Edin

    Sevgililer Günü'nde Sevgilinizi Bosch Verocafe Latte Espresso Mak

    Bosch, 14 Şubat’ta aşkınızı ifade etmenin en keyifli, en sıcak yolunu sunuyor. Bosch TES50321 RW VeroCafe Latte espresso ve kahve makinesi ile evinizin konforunda hazırladığınız mükemmel kah...
    28 Ocak 20142132 defa incelendi
  • Deichmann Deichmann Sevgililer Günü Özel Koleksiyonu

    Deichmann Sevgililer Günü Özel Koleksiyonu

    Aşkın ve tutkunun rengi kırmızı, Deichmann’ın özel koleksiyonunda Sevgililer Günü’ne anlam katıyor. Sevgilisine kırmızının en aşk dolu tonlarını sunan marka, modanın tam kalbinde atıyor. Aşk...
    29 Ocak 20142365 defa incelendi