Essence "Floral Grunge" Koleksiyonu

  • 11 yıl önce eklendi
  • 2349 defa incelendi
  • Puan : star star star 95 incelemede 3,04 puan almıştır.
Avrupa’nın 1 numaralı renkli kozmetik markası essence, yazı “floral grunge” özel koleksiyonu ile karşılıyor. Karşıt kutupların çekiminden ilham alan koleksiyon, renkleri, desenleri ve dokularıyla hippi doğallığını rahat grunge tarzıyla buluşturuyor. Koleksiyonda  kadife veya zımba görünüşlü yapışkan eyeliner ile saçlara göz alıcı bir renk veren saç pudrası öne çıkıyor.

Genç kızların gözdesi essence, bu yaz farkını sergilemek isteyenlere “floral grunge” koleksiyonunu sunuyor. Serideki yumuşak ve yoğun renkler, narin ve sert dokular, dantelsi çiçek desenleri ve keskin kenarlı zımbalar; eğlenceli hippi şıklığını rahat grunge tarzıyla birleştiriyor.

essence floral grunge quattro göz farı
Metalikten mata değişen dört ayrı far ile büyüleyici bir göz makyajı yapmak mümkün oluyor. Uzun süre dayanıklı farın beyaz, açık pembe, mercan ve yeşilden oluşan açık tonları çiçek çocuklarına selam duruyor. Bej, lila, haki yeşil ve siyah renklerdeki koyu renk çeşidi de grunge etkisini yansıtıyor.
Tavsiye edilen satış fiyatı 9,95TL.

essence floral grunge yapışkan eyeliner
Çiçek kız mı yoksa asi rock’çı mı? essence floral grunge yapışkan eyeliner ile ikisi de mümkün. Kadife görünüşlü veya küçük zımbalı eye liner’ı sadece göz kapağına yapıştırmak yeterli oluyor. Kolay kullanımıyla mükemmel bir göz çizgisi yaratıyor. Çılgın tarzını yansıtmak veya gece partilerinde dikkat çekmek için ideal olan ürün, birden fazla defa kullanılabiliyor.
Tavsiye edilen satış fiyatı 9,95TL

essence floral grunge mini dudak parlatıcı seti
essence floral grunge mini dudak parlatıcı setiyle moduna göre dudakları renklendirmek mümkün oluyor. Her çantada mutlaka bulunması gereken bu üç sevimli mini dudak parlatıcısının transparan parıltılı, açık pembe ve mercan gibi hafif; lila, pembe ve yeşil gibi koyu tonlarda iki ayrı seti bulunuyor.
Tavsiye edilen satış fiyatı 8,55TL

essence floral grunge allık
Allık ipeksi mat yapısı sayesinde kolay uygulanabiliyor. Muhteşem yumuşak bir his veren allık, cilde yoğun mercan pembesi bir renk veriyor.
Tavsiye edilen satış fiyatı 8,55TL

essence floral grunge oje
Sezonun oje trendleri essence floral grunge ojede bir araya geliyor. Taze, çiçeksi, biraz dumanlı, nane renkli, pastel beyaz, soft mercan, mor ve siyah… Efektler mattan sedefe  bir dolu çeşitlilik sağlıyor. Uzun süre dayanıklı olan nefes kesici ojeler, tırnaklarda mükemmel bir görünüm yaratıyor.
Tavsiye edilen satış fiyatı 2,50TL

essence floral grunge vücut dövmesi
essence floral grunge vücut dövmesi, dövme yaptırmak isteyen ama sonsuza dek kalmasını istemeyenlerin tercihi oluyor. Dövmeler cilde çok iyi yapışıyor ve çift fazlı makyaj çıkartıcı ile temizlenebiliyor.
Tavsiye edilen satış fiyatı 9,95TL

essence floral grunge toz saç pudrası
Açık mercan rengi sıkıştırılmış saç pudrası, güneşin ilk ışıklarını bulutların arkasından çekiyor. Saçın istenilen bölümüne uygulanabilen saç pudrası, yıkayarak temizlenebiliyor.
Tavsiye edilen satış fiyatı 9,95TL

essence floral grunge saç bandı
Rockçı şıklığı floral grunge saç bandı ile tamamlanıyor.
Tavsiye edilen satış fiyatı 8,55TL




İlgili etiketler : Essence, Saç Bandı, Saç Pudrası, Vücut Dövmesi, Oje, Allık, Eyeliner, Göz Farı,

Haber Sahibi

Essence
  • Eklenme Tarihi

    : 20 Mayıs 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mayıs 2013
  • Trafik

    : 2349

Diğer Essence Haberleri

Benzer Haberler