Enza Bolero ile Retro Şıklığı Evlerde!

  • 11 yıl önce eklendi
  • 3606 defa incelendi
  • Puan : star star star star 503 incelemede 3,73 puan almıştır.
Yataş’ın her zevke ve her eve hitap eden mobilya markası Enza,
retro görünümlü Bolero Serisi ile geçmişin izlerini evinize taşıyor.

Enza, ürün portföyüne son yıllarda trend olan retro akımından etkilenen Bolero serisini ekledi.
Yemek odası ve yatak odasından oluşan Bolero serisi, evinde 1970 ve 80’li yılların renkli ve gizemli dünyasını yaşatmak isteyenlerin beğenisine sesleniyor.
Bolero Yemek Odası, geniş kullanım imkânı sağlayan akordeon kapaklarıyla dikkat çekiyor. Ürüne özel seçilmiş Hint Cevizi ve Siyah renk evinize şıklık katarken, ahşap ayakları ve kulpları detaylarda Retro esintisini barındırıyor.
Açılır ve sabit olarak iki farklı şekilde tasarlanan yemek masasının sabit seçeneğinde üst yüzey siyah boyalı temperli camla kaplı. Masaya, şık tasarımıyla yemek odasını tamamlayan Bolero Sandalye eşlik ediyor.
Bolero TV ünitesi ise sehpası, arka panosu ve üst raflı dolap parçalarından oluşuyor. Bolero TV ünitesi, evinizin şekline ve zevkinize göre farklı kombinasyonlar yapma imkânı da sunuyor.
Yatak odanızı gönlünüzce tasarlayın…
Retro görünümlü tasarım, ahşap renkli kulplar ve özel olarak tasarlanmış gövde ve başlığına uygulanan deri uygulamasının ana hatlarını oluşturduğu Bolero Yatak Odası ise sade ve zarif detaylarıyla dikkat çekiyor.

Hint cevizi ve parlak siyah renkten oluşan yatak odası, geçmişin sıcak görüntüsünü yatak odanıza taşıyor. Gardırobun tamamı ürüne özel geliştirilmiş sürgülü ve 5 kapalı seçeneğiyle yatak odanızı istediğiniz gibi tasarlamanıza imkân sağlıyor.

Üst kısmı kumaş kaplı aksesuar bölmesi bulunan şifonyer ve ahşap detaylarıyla dikkat çeken komodindeki çekmecelerde kullanılan frenli raylar ise detayları işlevsel hale getiriyor.
Bolero Serisi karyola ise özel işçilikle yapılmış özel formu dikişleriyle dikkatleri üzerinde toplarken, takımı kahverengi rengi ve yatay-dikey dikiş uygulaması yapılan ayakucu pufu tamamlıyor.




 Enza - 1

Enza - 1

 Enza - 2

Enza - 2

 Enza - 3

Enza - 3

İlgili etiketler : Enza, Enza Mobilya, Enza Bolero, Mobilya,

Haber Sahibi

Enza Mobilya
  • Eklenme Tarihi

    : 13 Ocak 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : 13 Ocak 2014
  • Geçerlilik Tarihi

    : 28 Şubat 2014
  • Trafik

    : 3606

Diğer Enza Mobilya Haberleri

Benzer Haberler

  • Enza Mobilya ENZA Mobilya'nın Lisa Koltuk Takımı ile Evlerde Her Mevsim Bahar

    ENZA Mobilya'nın Lisa Koltuk Takımı ile Evlerde Her Mevsim Bahar

    YATAŞ’ın mobilya markası ENZA, yeni ürünü Lisa Koltuk Takımı’nda kadifenin verdiği benzersiz his ile kırlentler sayesinde başköşeye kurulan bahar çiçeklerini farklı bir kombinasyonla birleşt...
    8 Ekim 201218175 defa incelendi
  • Enza Mobilya ENZA Mobilya, Visage'la Evinizde Zevkli Köşeler Yaratıyor

    ENZA Mobilya, Visage'la Evinizde Zevkli Köşeler Yaratıyor

    YATAŞ’ın mobilya markası ENZA, Visage Köşe Takımı’yla, evlerde doğal, rahat ve keyifli köşeler yaratıyor. İsteğe göre yatak olabilen seçeneği de bulunan takım, modern tasarımı ve kullanım ko...
    5 Eylül 20126544 defa incelendi
  • Enza Mobilya Evinizdeki en yaratıcı köşe Enza'dan

    Evinizdeki en yaratıcı köşe Enza'dan

    Her zevke ve ihtiyaca uygun tasarımlar sunan Yataş’ın mobilya markası Enza, City Plus Köşe Takımı ile farklı mekânlar için değişik alternatifler ve yaratıcı çözümler sunuyor.   Her büyü...
    8 Temmuz 20132180 defa incelendi
  • Fatih Kıral Fatih Kıral Mobilya'dan Giorgio Collection Absolute 2012 Koleksiyonu

    Fatih Kıral Mobilya'dan Giorgio Collection Absolute 2012 Koleksiy

    Dünyaca ünlü mobilya markalarına ev sahipliği yapan Fatih Kıral Mobilya'dan yeni bir koleksiyon: ‘’Giorgio Collection Absolute 2012’’.  Koleksiyon içinde yer alan oturma grupları, çalış...
    9 Ekim 20125624 defa incelendi
  • Kelebek Kelebek Mobilya Damimo Pure Koleksiyonu

    Kelebek Mobilya Damimo Pure Koleksiyonu

    Kelebek Mobilya’nın Damimo Pure Koleksiyonu, modern tarza klasik dokunuşu ve samimi duruşuyla evinde farklılık arayanlara hitap ediyor. Türkiye’nin en köklü mobilya markası Kelebek'in, mod...
    12 Kasım 20152577 defa incelendi