Elektrikler Kesildi Ama Azra’nın Dizi Keyfi Kesilmedi

  • 12 yıl önce eklendi
  • 3081 defa incelendi
  • Puan : star star star 153 incelemede 2,73 puan almıştır.
Son reklam filminde dans edip, kendi sesiyle ilk kez ekranlarda şarkı söyleyen Azra Akın, yeni reklam filminde kendisini etkilemeye çalışan üç çapkın komşusuyla yeni maceralar yaşıyor.

Pepsi’nin reklam yüzü Azra Akın yepyeni reklam filmiyle sevenlerinin karşısına çıktı. Yıl boyunca bambaşka karakterlerle ekranlarda olan Azra Akın, kısa bir süre önce de Pepsi reklam filminde dans edip kendi sesiyle ilk kez şarkı söyleyerek herkesi şaşırtmıştı. Güler yüzü ve bitmek bitmeyen enerjisiyle rolden role giren başarılı oyuncu, Pepsi’nin son reklam için bu kez hayranı olan üç genç komşusuyla arasında geçen yeni hikâyesiyle ekranlarda yer alıyor.

Yönetmenliğini Özer Feyzioğlu’un yaptığı, Pepsi’nin yeni reklam filminin çekimleri Zekeriyaköy’de gece geç saatlere kadar devam etti. Yeni reklam filminde televizyon karşısında keyif yaparken izlediğimiz Azra Akın’ın, genç komşuları çeşitli bahanelerle evine misafir olurlar. Evine gelen davetsiz genç misafirler Pepsi kapaklarının altındaki promosyonları kullanarak, türlü jestler yapar ve  Azra Akın’ın dikkatini çekmeye çalışırlar. Azra evde dizi keyfine hazırlanırken bir anda elektrikler kesilir ama Azra’nın dizi keyfi Pepsi’nin kampanyası sayesinde yarım kalmaz.

15 Şubat 2013’e kadar geçerli Pepsi’nin yeni kampanyasıyla, günlük 100 dakika konuşma, 100 SMS ve 100 MB cepten internet tek bir Pepsi kapağında olacak. Tüm Pepsi pet ürünlerinin kapaklarından çıkan şifreleri 5757’ye kısa mesajla yollayarak kampanyaya katılan Avea, Turkcell ve Vodafone'lular, Pepsi’nin bu inanılmaz teklifinden yararlanabilecekler.

Kampanya künyesi:
Reklam: Pepsi Dizi.
Reklamveren: PepsiCo.
Reklamveren Temsilcisi: Aslı Önder,  Onur Sanverdi, Merve Erdinç
Reklam Ajansı: Alametifarika
Yaratıcı Ekip: Emrah Karpuzcu, Kenan Ünsal, Zeynep Ordu, Ozan Özüm Özbey, Erkul Yazgan, Seden Padır, Taner Ardalı, Özgür Öztürk, Oddieseas Sevsevme, Sertuğ Alptekin, Berkay Tahmaz, Çağrı Ark.
Medya Ajansı: OMD
Medya Planlamacı: Selin Bugay, Ezgi Özer
önetmen: Özer Feyzioğlu
Yapım Şirketi: 2012
Prodüksiyon Şirketi - Filimişleri
Müzik: Jingle House
Kullanılan Mecralar: TV,Outdoor, Sinema





İlgili etiketler : Pepsi, Azra Akın,

Haber Sahibi

Pepsi
  • Eklenme Tarihi

    : 8 Kasım 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : 8 Kasım 2012
  • Geçerlilik Tarihi

    : 8 Aralık 2012
  • Trafik

    : 3081

Diğer Pepsi Haberleri