Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı Kanyon'da

  • 8 yıl önce eklendi
  • 1590 defa incelendi
  • Puan : star star star star 32 incelemede 4,25 puan almıştır.
Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı, dünya yıldızlarından oluşan yeni sezon kadrosuyla, 8 Ekim’de Kanyon’da

Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı, 08 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek “Voleybol Kanyon’da” etkinliğinde imza günü, fotoğraf çekimleri ve sürpriz etkinliklerle spor tutkunlarına unutulmaz deneyimler yaşatacak. Kanyon AVM’de gerçekleştirilecek etkinlikler, Eczacıbaşı Spor Kulübü’nün 50. kuruluş yılı kapsamında, “Hayallerden Efsaneye” sloganıyla düzenlenecek.

Eczacıbaşı VitrA, 2016-2017 sezonuna, Voleybol Kanyon’da etkinliğiyle merhaba diyecek
Avrupa ve dünyanın önde gelen koçlarından Massimo Barbolini yönetiminde Neslihan Demir Güler, Jordan Quinn Larson, Rachael Alexis Adams, Thaisa Daher Pallesi, Hande Baladin, Gizem Mısra Aşçı, Gülden Kayalar Kuzubaşıoğlu, Tijana Boskovic, Simge Şebnem Aköz, Büşra Kılıçlı, Nilay Özdemir, Gözde Yılmaz, Tatiana Kosheleva, Ceylan Arısan ve Maja Ognjenovic ile birlikte sezona başlayacak olan Eczacıbaşı VitrA, tam kadro Voleybol Kanyon’da organizasyonunda olacak.

Her yıl sporseverlerle yıldız voleybolcuları buluşturan geleneksel Voleybol Kanyon’da etkinliği, Eczacıbaşı Spor Kulübü’nün 50. kuruluş yılı kapsamında “Hayallerden Efsaneye” konseptiyle 8 Ekim Cumartesi günü düzenlenecek. İstanbullulara voleybol dolu bir gün yaşatacak ve voleybol sevgisini daha geniş kitlelere ulaştıracak organizasyonda, şu etkinlikler yer alacak:

Barbolini Voleybol Öğretiyor
Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı oyuncuları ve teknik kadrosunun katılacağı imza etkinliğiyle başlayacak organizasyon, İtalya Milli Takımı ile iki kez Dünya şampiyonu iki kez de Avrupa şampiyonu olan Massimo Barbolini’nin gençlere voleybol öğreteceği “Massimo Barbolini Voleybol Öğretiyor” seansıyla devam edecek.

Barbolini, genç voleybolcularla çok değerli ipuçları paylaşıp, onlara tavsiyeler verirken; pas, smaç, manşet, servis, top ve taktik gençlerde olacak. Takımın Facebook sayfasında düzenlenecek yarışmayı kazanan 10 şanslı kişi, bu etkinliğe katılma şansı elde edecek.

Yıldızlarla aynı takımda maç yap
Genç voleybolcular, Voleybol Kanyon’da etkinlikleri kapsamında, rol modelleri yıldız voleybolcularla aynı sahada olma fırsatı da yakalayacak.

Eczacıbaşı VitrA Facebook sayfasında düzenlenecek yarışmayı kazanan 6 kişi, Neslihan Demir Güler ve Jordan Quinn Larson ile takım olarak 4’e 4 maç yapma keyfini yaşayacak. Voleybolun yıldızları ile yan yana mücadele edecek voleybolseverler, bu iki yıldız oyuncunun yeteneklerini en yakından deneyimleme fırsatı bulacak.

En enerjik taraftarlara sürpriz hediyeler
Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı, enerjileri hiç bitmediği ve her zaman yanlarında oldukları için “En Enerjik Taraftar Benim” yarışmasında taraftarlarına teşekkür edecek ve en enerjik taraftarlar, sürpriz hediyeler kazanacak.

“Her iş biter enerjim bitmez” mottosu ile bireylerin günlük enerji ihtiyacını karşılamasına yardımcı olan multivitamin markası Medigard’ın standında fotoğraf çektiren sporseverler, fotoğraflarını #EnEnerjikTaraftarBenim hashtag’iyle paylaşacaklar. Medigard Facebook sayfasında düzenlenecek yarışmayı kazanan üç kişi, Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı’nın antrenmanını izleme şansına sahip olacak. Ayrıca yarışmayı kazanan kişilere, Medigard ürününün yanı sıra çok özel hediyeler de verilecek.

Hedefi Tuttur, Hediyeni Kazan
Voleybol Kanyon’da organizasyonu kapsamında gerçekleştirilecek “Hedefi Tuttur, Hediyeni Kazan” etkinliği ise en yetenekli katılımcıların hediye kazanmalarını sağlayacak.

Etkinlik alanında kurulacak yarışma bölümündeki üç farklı hedefi pas, smaç ya da servis ile tutturan katılımcılar, tutturdukları noktaya göre hediyeler kazanacaklar.

Geleceğin şampiyonları sahaya çıkacak
Voleybol Kanyon’da etkinliğinin son bölümünde ise geleceğin şampiyonları sahada olacak.

9-12 yaş aralığındaki çocukların voleybol heyecanı sahaya taşınırken, turnuvayı kazanan miniklerle de sürpriz hediyeler paylaşılacak.

Ve Tiger da Kanyon’da
Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı’nın neşeli ve enerjik maskotu Tiger da Eczacıbaşı VitrA oyuncuları ile birlikte Kanyon’da taraftarlarıyla buluşacak.

Tigers Standı’nda yüz boyama ve taraftar grubuna katılma fırsatı
Tigers standına gelen katılımcılar, taraftar grubuna katılarak kaplan desenli yüz boyama etkinliğine katılacak ve eğlenceli bando ile çocuklarla birlikte eğlenip taraftar coşkusunu paylaşacak.

Oyuncularla ve takımla fotoğraf çektirme şansı
Voleybol Kanyon’da etkinliğinde sporseverleri keyifli fotoğraf alanları da bekliyor. Katılımcılar, özel hazırlanmış fotoğraf alanlarında, tek tek oyuncularla ya da takımla beraber fotoğraf çektirme şansını da yakalayacak.

Ayrıca organizasyon sırasında katılımcılar, takım ile selfie çektirme imkanının yanı sıra Voleybol Bilgi Yarışması ve eğlenceli voleybol oyunlarına da katılabilecek. Bu keyifli etkinlikler sırasında Radyo Kanyon DJ’leri de eğlenceli müzikleriyle organizasyona renk katacaklar.

ETKİNLİK PROGRAMI
12:00-13:00 Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı İmza Etkinliği
13:00-13:30 Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı Teknik Direktörü Massimo Barbolini Voleybol Öğretiyor
13:30-14:00 Neslihan Demir Güler ve Jordan Larson ile “Takım Ol Maç Yap”
14:00-15:00 “En Enerjik Taraftar Benim” Yarışması
15:00-16:00 “Hedefi Tuttur, Hediyeni Kazan” Oyunu
16:00-17:30 9-12 Mini Voleybol Turnuvası


İlgili etiketler : Eczacıbaşı Vitra, Voleybol, Kanyon, Etkinlik,

Haber Sahibi

Kanyon AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 6 Ekim 2016
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 9 Ekim 2016
  • Trafik

    : 1590

Diğer Kanyon AVM Haberleri

Benzer Haberler

  • Kanyon AVM Eczacıbaşı Vitra Sezonu Kanyon AVM'de Açıyor

    Eczacıbaşı Vitra Sezonu Kanyon AVM'de Açıyor

    Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı, 27 - 28 - 29 Eylül tarihlerinde Kanyon’da, 2012 - 2013 sezonunu tüm voleybolseverlerle birlikte açmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezon 28. kez Tü...
    21 Eylül 20122855 defa incelendi
  • Kanyon AVM Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı Kanyon'de

    Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı Kanyon'de

    Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı, 17-18 Ekim tarihlerinde, “Voleybol Kanyon’da” etkinliğinde imza günü, fotoğraf çekimleri ve sürpriz etkinliklerle spor tutkunlarına unutulmaz deneyimler yaş...
    13 Ekim 20142089 defa incelendi
  • Vialand AVM Balkan Çocuk Voleybol Festivali 2014 Vialand'de

    Balkan Çocuk Voleybol Festivali 2014 Vialand'de

    Dünyanın eğlence merkezi VIALAND, Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından ilk kez düzenlenecek olan “Balkan Çocuk Festivali” için 10 farklı ülkeden gelen ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanı...
    21 Mayıs 20141632 defa incelendi
  • Kanyon AVM Kanyon AVM Go Racer Yarışçılarını Arıyor

    Kanyon AVM Go Racer Yarışçılarını Arıyor

    Kanyon’un her daim gençler için hazırladığı birbirinden eğlenceli etkinlikler, bu kez Kanyon’un düzenlediği Kanyon Go Racer ile öğencilere farklı bir deneyim yaşatıyor. Türkiye’de ilk k...
    9 Mayıs 20113956 defa incelendi
  • Güral Porselen Minik Bilim İnsanları Kanyon'da!

    Minik Bilim İnsanları Kanyon'da!

    Ağustos sonuna kadar çocuklar Kanyon’da eğlenirken öğreniyor. Yaratıcı Drama Eğitimleri, Hafıza Oyunları ve Sanat Atölyeleri, "Minikler Meslek Atölyesi" ile Kanyon’da! Yaz aylarında, hafta ...
    16 Ağustos 20131868 defa incelendi