Dünyanın En İnce Bilgisayar Serisi Samsung "All-İn-One PC 7 Serisi" Tüm Dikkatleri Üzerine Çekiyor

  • 12 yıl önce eklendi
  • 2686 defa incelendi
  • Puan : star star star star 56 incelemede 4,43 puan almıştır.
Samsung All-in-one PC 7 Serisi, dünyanın en ince vehepsi bir arada özellikli ekranına sahip  maksimum düzeyde multimedya deneyimi sunacak teknolojiyi barındırıyor  

Türkiye, İstanbul –Dijital medya ve dijital yakınsama teknolojilerinde dünyanın lider şirketlerinden biri olan Samsung Electronics Co., Ltd’nin 90° yana yatabilen ve 23,6’’ boyunda full HD LED ekranı olan yeni All-in-one PC 7 Serisi ile muhteşem bir deneyim sunuyor.
Bu yeni PC serisi kullanımı kolay, stil yansıtan tek bir cihaz içinde bir dizi kapsamlı multimedya özelliğini tecrübe etmede yepyeni bir yöntem sunuyor.

Minimum sayıda eklenti ile güçlü bir performans sunacak şekilde tasarlanan All-in-one 7 Serisi, bir ailenin ortak yapmaktan zevk aldığı  fotoğraf düzenlemeden, film izlemeye dekr herşey için üstün memnuniyet garantisi  sunuyor.

Konforlu, sade ve ince hatlara sahip tasarımı içinde en yeni Intel® Core™ i7/i5/i3*1 işlemciyi barındıran All-in-one PC 7 Serisi, bir kullanıcının komple bir multimedya deneyimi yaşamak için modern bir PC bilgisayardan bekleyeceği Wi-Fi bağlantısı, dokunmatik ekran, dahili web kamerası, kablosuz klavye ve fare gibi önemli özellikleri barındırıyor. All-in-one PC 7 Serisi’nde kullanıcıların multimedya deneyimini daha da zenginleştirmek için güçlü ve berrak ses veren iki adet dahili stereo hoparlör de yer alıyor. Mümkün olan en kaliteli surround ses için ses sistemini Samsung’un SoundAlive™ yazılımı tamamlıyor.

Samsung Electronics’in BT Çözümlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Kyuho Uhm, “All-in-one PC 7 Serisi gerçek bir multimedya cihazı arayışı içinde olan bir ailenin  tüm fertlerinin ihtiyaçlarını giderecek  performansla ilgili beklentilerini karşılayacak. Samsung All-in-one PC 7 Serisi tüm duyularınıza hitap ediyor.” dedi.

Multimedya Eğlence
Samsung All-in-one PC 7 Serisi’nin 90° yana yatabilen göz kamaştıran ultra ince ekranı, multimedya eğlenceye yepyeni bir boyut katıyor. 23,6” full HD LED ekran 1920 X 1080 çözünürlük, 250 nit parlaklık, 16.7 milyon renk ve 5ms tepkime süresine sahip olmanın yanısıra, dokunmatik özellikleri ile de masaüstü PC’lerin alışılagelmiş monitörlerinden çok daha kullanışlı özellikler sunuyor. 90° yana yatabilen ekran ve 160° açılı izleme özelliği de kullanıcıların evlerinde nerede otururlarsa otursunlar hiçbir ayrıntıyı kaçırmamalarını garanti ediyor.

Ayrıca, All-in-one PC 7 Serisi’nde yüksek kaliteli, zengin ve berrak surround ses sistemi ve bu mükemmel ses sistemini tamamlayan Samsung’un ses zenginleştirici teknolojisi SoundAlive™ da yer alıyor. All-in-one PC 7 Serisi güçlü hoparlörleri ile daha derin bas ve ton artikülasyonu özellikleri ile çok daha net ses sunuyor.

Samsung’un Hızlı Başlatma “Anında Çalışır Duruma Getirme” özelliği kullanıcıların açma/kapama düğmesine bastıktan sonra birkaç saniye içinde bilgisayarda çalışmaya başlamasını mümkün kılıyor. Yenilikçi karma uyku modu, uyku modunun hızlı başlatma özelliği ile hazırda beklet modunun dengeli özelliğini biraraya getiriyor, bu sayede kullanıcılar bilgisayarlarının yeniden çalışması için 30-60 saniye beklemek zorunda kalmıyor.

Sade ama Güçlü
All-in-one PC 7 Serisi en son teknolojik özellikler içeren masaüstü bilgisayar performansını en yeni nesil Intel® Core™ i7/i5/i3*1 işlemci ile sunuyor. Bu da en dikkat gerektiren uygulamaları kullanırken dahi, internette daha hızlı gezmeyi ve çoklu görevleri zahmetsizce yerine getirmeyi mümkün kılıyor. Yeni seri ayrıca daha az enerji tüketiyor ve mobil CPU*2’lara oranla %15 daha fazla performans sunuyor.

All-in-one PC 7 Serisi’ni stil yansıtan, ince ve rahat kullanışlı kablosuz klavye ve fare tamamlıyor.

Komple Bir Ev- Eğlence Sistemi
All-in-one PC 7 Serisi her odaya ve dekora mükemmel uyum sağlayarak, odayı kalabalıklaştırmıyor. Kullanıcıların kendi ev-eğlence sistemlerini zenginleştirmek için, All-in-one PC 7 Serisi’nde dahili bir 1.3M HD web kamera yer alıyor. Bu web kamera kullanıcıların aileleriyle ve arkadaşlarıyla çok daha fazla içeriği paylaşmalarını mümkün kılıyor. 720p çözünürlüğe sahip kamera, geniş ekran ve yüksek çözünürlükte çok daha keskin ve berrak görüntüler yaratıyor ve herkes için çok daha canlı deneyimler sunuyor.

Teknik Özellikler

 

Samsung All-in-One PC Series 7 700A3

İşletim Sistemi

Windows 8 (64-bit)

İşlemci*

Intel® Ivy Bridge Core™ I3 Processor Dual Core I3-3220T (2.80Hz) 3MB

Intel® Ivy Bridge Core™ I5 Processor Dual Core I5-3470T (2.90Hz) 3MB

Intel® Ivy Bridge Core™ I5 Processor Quad Core I5-3570T (2.30Hz) 6MB

Intel® Ivy Bridge Core™ I7 Processor Quad Core I7-3770T (2.50Hz) 8MB

Ekran

23,6" LED Full HD (1920 x 1080)

Grafik İşlemci *

Intel HD Grafikleri

Sistem Belleği*

4 / 6 / 8 GB

Veri Depolama Kapasitesi

1 TB / 750 GB (7200 rpm S-ATA2)

ODD

DVD-SUPERMULTI veya BD-COMBO

Ses

HD Audio

Ses efekti

SoundAlive™

Hoparlör

7 W x 2 Stereo Hoparlör

Entegre kamera

1.3 M HD

Bağlantı özellikleri

802.11a/b/g/n 2x2 WLAN Combo + BT4.0

Kablosuz ince klavye + kablosuz optik fare  

G/Ç Portu

1 x HDMI-in, 1 x HDMI-çıkış, Kulaklık-çıkış, Mikrofon-giriş,

USB2.0 x 3 & USB3.0 x 2 (Şarj Edilebilir)
3’ü 1 arada Çoklu-Kart Yuvası (SD, SDHC,  SDXC)
RJ45 (LAN), DC-In (Güç Yuvası)






İlgili etiketler : Samsung, All-in-one Pc 7 Serisi, Bilgisayar,

Haber Sahibi

Samsung
  • Eklenme Tarihi

    : 22 Ekim 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Kasım 2012
  • Trafik

    : 2686

Diğer Samsung Haberleri

Benzer Haberler

  • Toshiba Toshiba ile Sınırları Aşın Yeniliklerle Tanışın

    Toshiba ile Sınırları Aşın Yeniliklerle Tanışın

    Toshiba, 17-19 Nisan 2011 tarihlerinde Kıbrıs Cratos Premium Otel'de gerçekleştirdiği basın ve satış kanalı toplantısında, en yeni notebook modelleri olan Satellite L, Satellite P, Sat...
    20 Nisan 20113105 defa incelendi
  • BMW BMW, Yeni Yıla Yeni Donanım Paketleri ile Girdi

    BMW, Yeni Yıla Yeni Donanım Paketleri ile Girdi

    2010 yılında 3.500 adetlik satış rakamı ile segmentinde en çok tercih edilen otomobil olan BMW 5 Serisi'nin artık 530d modeli de yeni donanım paketleri ile satılıyor. 2011 yılı itibariyle n...
    31 Ocak 20115217 defa incelendi
  • Philips Avent BPA İçermeyen Philips Avent Biberonlarla Kolik Sancısına Son

    BPA İçermeyen Philips Avent Biberonlarla Kolik Sancısına Son

    Kontrol edilmesi güç olan kolik sancısı hem bebeklerin hem annelerin hayatını zorlaştırıyor. Kolik oluşumunu azalttığı klinik olarak kanıtlanmış olan BPA içermeyen Philips AVENT biberonlar i...
    6 Ağustos 20122672 defa incelendi
  • Samsung Samsung 7 Serisi GAMER Dizüstü Bilgisayarı Türkiye'de

    Samsung 7 Serisi GAMER Dizüstü Bilgisayarı Türkiye'de

    Samsung 7 Serisi GAMER dizüstü bilgisayarları olağanüstü ve parlak grafik ekranı ile gelişmiş performans sunuyor. Dijital medya ve dijital yakınsama  teknolojilerinde dünyanın lider...
    15 Ağustos 20122757 defa incelendi
  • Samsung Samsung 7 Serisi CHRONOS Dizüstü Bilgisayar

    Samsung 7 Serisi CHRONOS Dizüstü Bilgisayar

    Samsung’un yüksek kaliteli, gelişmiş özelliklere sahip yenidizüstü bilgisayarı 7 Serisi CHRONOS ile yeni yıla hızlı girin... Tüketici elektroniği ve bilgi teknolojilerinin lider ismi Samsun...
    17 Aralık 20113756 defa incelendi