Dünyaca ünlü sosyal medya uzmanı Charlene Li, Turkcell Akademi ile Türkiye’de

  • 13 yıl önce eklendi
  • 1756 defa incelendi
  • Puan : star star star 86 incelemede 2,81 puan almıştır.
Sosyal medya ve teknolojileri konusunda dünyanın en büyük otoritelerinden biri olarak kabul edilen Charlene Li, Turkcell Akademi Pazarlama Konferansı kapsamında 9 Aralık’ta İstanbul’a geliyor.

Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, iş dünyasını ve çalışanlarını dünyaca ünlü uzman konuşmacılar ile buluşturmaya devam ediyor. Turkcell Akademi’nin düzenlediği ve çok ilgi gören Pazarlama Konferansları’nın dördüncüsü 09 Aralık 2011 tarihinde Conrad Hotel’de gerçekleşiyor. Turkcell Akademi Pazarlama Konferansı’nın bu seneki konuğu, 2009 yılında teknoloji alanında en etkili kişi, 2010 yılında da Fast Company tarafından “İş Dünyasının En Yaratıcı 100 Kişisi”nden biri olarak gösterilen Charlene Li.

New York Times’da best seller olma başarısını gösteren “Open Leadership” (Açık Liderlik) kitabının da yazarı olan Charlene Li, teknoloji konusunda ABD’nin en önemli danışman şirketlerinden Altimeter Group’un kurucusu. Aynı zamanda da interaktif medya ve pazarlama, sosyal teknolojiler üzerine ağırlık veren, yükselen teknolojiler üzerinde rehberlik eden etkili bir düşünce lideri.

Sosyal Medya Uzmanı Li, Turkcell Akademi Pazarlama Konferansı’nda sosyal ağların geleceği ve değişen dünyada kazanmanın sırlarını anlatacak.

Pazarlama Konferansı’nın birbirinden önemli konukları…

Turkcell Akademi’nin Pazarlama Konferansları, daha önceki senelerde Amerikan başkanlık seçimlerinde Obama zaferinin arkasındaki isim olarak tanınan David Plouffe, dünyanın en önemli 10 düşünce adamından biri olarak gösterilen Dan Ariely ve ünlü Amerikalı sosyolog Malcolm Gladwell’i ağırlamıştı.

Turkcell'in "İnsana Yatırım" ilkesi doğrultusunda bir bilgi yönetimi ve gelişim merkezi olan Turkcell Akademi, Pazarlama Gelişim Programı kapsamında iş dünyasına değer katan liderleri konuk etmeyi sürdürecek.

Turkcell Pazarlama Konferansı’nın konuğu Charlene Li hakkında

  • Charlene Li, teknoloji konusunda ABD’nin en önemli danışman şirketlerinden Altimeter Group’un kurucusudur.  Ayrıca New York Times’da best seller olma başarısını gösteren “Open Leadership” (Açık Liderlik) kitabının da yazarıdır.
  • Li, daha önce Forester Research şirketinde Başkan Yardımcısı ve Baş Analist olarak görev almıştı. Fast  Company tarafından 2009 yılında “Teknoloji Alanında En Etkili Kadın”, 2010 yılında ise “İş Dünyasının En Yaratıcı 100 Kişisi”nden biri olarak gösterilmişti.
  • Charlene Li’nin görüşlerine, sık sık, The Wall Street Journal, New York Times, USA Today gibi gazetelerde ve Reuters ve The Associated Press gibi ajansların geçtiği haberlerde yer verilmektedir.  Uzman olduğu konularda World Business Forum, World Economic Forum, WEB 2.0 gibi dünyanın en önemli etkinliklerinde Baş Konuşmacı olarak görev almaktadır.
  • Harvard Business School’dan mezun olan Li, halen okulun mezunlar derneğinin yönetim kurulunda görev alıyor.
  • İki çocuk annesi Charlene Li, bir girişimci sermayedarı olan Come Lague (şirketinin adı Nueva Ventures) ile evlidir. Li bilimkurguyu, reality TV programlarını ve puzzle yapmayı seviyor.



İlgili etiketler : Turkcell Pazarlama Konferansı, Charlene Li, Turkcell Akademi,

Haber Sahibi

Turkcell
  • Eklenme Tarihi

    : 25 Kasım 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 9 Aralık 2011
  • Trafik

    : 1756

Diğer Turkcell Haberleri

Benzer Haberler

  • Turkcell Turkcell Akademi

    Turkcell Akademi "Çağrı Merkezi Sertifika Programı"nı Kayata Geçi

    Turkcell Akademi, tüm Türkiye’de eğitimi desteklemek amacıyla üniversitelerle yaptığı işbirliklerine devam ediyor. Türkiye’de büyük bir sektöre dönüşen çağrı merkezlerinde “müşteri hizmetler...
    26 Ekim 20151375 defa incelendi
  • Turkcell Turkcell Akademi'ye ASTD'den 2 Ödül Birden

    Turkcell Akademi'ye ASTD'den 2 Ödül Birden

    Dünyanın işyerinde öğrenme ve performans konusunda en büyük organizasyonu olan ASTD, Turkcell Akademi’yi, müşteri memnuniyeti ve bağlılığı süreçlerine kattığı değer kapsamında, sunduğu M...
    10 Mayıs 20121828 defa incelendi
  • Turkcell Turkcell'li Hayat Seminerleri Üniversitelerde Başlıyor

    Turkcell'li Hayat Seminerleri Üniversitelerde Başlıyor

    Turkcell’i üniversite öğrencileri ve akademisyenlerle buluşturan Turkcell’li Hayat Seminerlerinin ilki bugün başlıyor. Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell; teknoloji...
    1 Mart 20124559 defa incelendi
  • Turkcell Turkcell Akademi Pazarlama Konferansı marka dahisi Martin Lindstrom'u Ağırlıyor

    Turkcell Akademi Pazarlama Konferansı marka dahisi Martin Lindstr

    Pazarlama alanında, dünyaca ünlü konuşmacıları ağırlayan “Turkcell Akademi Pazarlama Konferansı”nın beşincisi 13 Kasım’da gerçekleşiyor. Time dergisi tarafından “Dünyanın En Etkili 100 İnsan...
    9 Ekim 20121892 defa incelendi
  • Turkcell KPSS'ye Turkcell Dijital Akademi ile Hazırlanın!

    KPSS'ye Turkcell Dijital Akademi ile Hazırlanın!

    Turkcell’in “dünyanın bilgisini milyonların erişimine açmak” hedefiyle kısa süre önce dijitalleştirdiği Turkcell Akademi, önemli eğitim fırsatları sunmaya devam ediyor. Kısa bir süre önce YG...
    7 Mayıs 20141563 defa incelendi