Dudaklarınızdan Düşmeyecek Yeni Trend: Pop Lips

  • 11 yıl önce eklendi
  • 1636 defa incelendi
  • Puan : star star star star 31 incelemede 4,16 puan almıştır.
İlkbahar-yaz sezonuna dair bütün moda defilelerinde ön plana çıkan makyaj trendi parlak dudaklar, Golden Rose makyaj koleksiyonuna da yansıyor. Sloganı Pop Lips! Olan trend, kadınların yüzünde dikkatin sadece dudaklarda olması özelliğiyle dikkat çekiyor.

Pop Lips! trendini uygulamak isteyen kadınlar için Golden Rose makyaj artistlerinin önerisi, dudak makyajı dışında sıfır makyajla görünmeniz… Bunun için belirgin bir göz makyajı ve allık kullanmak yerine, Ultra Rich Color Lipstick Creamy, Golden Rose Lipstick, Golden Rose Shimmer Gloss Lipgloss Serisi’nin dikkat çekici renklerini kullanarak Pop Lips! trendinin akımına siz de uyum sağlayabilirsiniz.

Parlak kırmızı, pembe, şeftali, turuncu tonlarını kullanmak ve dudakları ön plana çıkarmak için çerçeve kullanmak da bu trendin vazgeçilmez unsurları arasında yer alıyor.

Sedefsiz, ışıltılı ve metallic olmak üzere her zevke hitap eden 3 farklı özellikte üretilen Golden Rose Ultra Rich Color Lipstick Creamy’nin 51 numaralı fuşya rengi, dudaklarınızda uzun süreli güzellik ve bakım sağlayacak.

Golden Rose Lipstick Serisi’nde yer alan 128 numaralı mercan rengi ise, makyajınızda hiçbir desteğe ihtiyaç duymadan, feminen bir görünüme bürünmenizi sağlayacak. Dağılmayan kalıcı formülü ile dudaklarınızda mükemmel görünüm yaratan Golden Rose Lipstick, dudaklarınızı beslerken nemlendiriyor.

Işıldayan renk tonları ile baş döndüren dudaklara sahip olmanız için Golden Rose Shimmer Gloss Lipgloss, ekstra ışıltılı renkleri ile yıldız gibi çarpıcı ve parlak dudaklar vaad ediyor. İster tek başına ister rujunuzu üzerine uygulayabileceğiniz Golden Rose Shimmer Gloss Lipgloss, elmas ışıltısını dudaklarınıza taşıyacak.

Golden Rose Ultra Rich Color Lipstick’in fiyatı:  13.75 TL
Golden Rose Lipstick’in fiyatı: 12.75 TL
Golden Rose Shimmer Gloss Lipgloss’un fiyatı: 13.00 TL




İlgili etiketler : Golden Rose, Makyaj Koleksiyonu, Makyaj, Lipstick, Lipgloss,

Haber Sahibi

Golden Rose
  • Eklenme Tarihi

    : 16 Temmuz 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Temmuz 2013
  • Trafik

    : 1636

Diğer Golden Rose Haberleri

Benzer Haberler