Dolphin'de Oyun Oynamayı Kim Seviyor!

  • 10 yıl önce eklendi
  • 1772 defa incelendi
  • Puan : star star star star 29 incelemede 3,69 puan almıştır.
Dolphin Center, Eylül ayında da hafta sonu düzenleyeceği birbirinden eğlenceli etkinliklere devam ediyor. Dolphin, çocuk misafirlerine keyifli zamanlar geçirtecek birbirinden renkli aktiviteler hazırlıyor.

Çocuk olmanın coşkusunu yaşayacakları birbirinden yaratıcı, eğlenceli ve ödüllü yarışmalar, heykel yarışmasından, dans yarışmalarına, mini discodan animasyon gösterilerine kadar birbirinden eğlenceli etkinliklerin yanı sıra, Kapla atölyesi Dolphin’de çocukları bekliyor.

13-14-27-28 Eylül Cumartesi ve Pazar günleri, alışveriş merkezinin yemek katında gerçekleşecek etkinliklerde, Pamuk Prenses ve palyaçolar da çocuklarla gün boyu ilgilenecek.


Kocaeli’nin gözde buluşma mekânı Dolphin Alışveriş Merkezi, çocuklarınızla beraber eğlenceli vakit geçirebileceğiniz etkinliklere ev sahipliği yaparak, alışveriş keyfinize neşe katacak. Bu ücretsiz etkinliklere tüm çocuklar davetlidir.

13 - 27 Eylül  2014 Cumartesi
14.30 - 18.30 İnteraktif Oyunlar (dans, şarkı söyleme, balon patlatma, sandalye kapmaca, heykel ve zıp zıp oyunu vs...)

14 - 28 Eylül 2014 Pazar
14.30 – 18.30 Kapla Atölyesi (Kapla pedagojik bir araç olarak eğitim sisteminde kullanılmaktadır. Sabitlenmeyen birbirinin tıpkısı parçaların kullanımı, çocukların 3 boyutlu uzayda materyalleri organize etme yeteneğini geliştirir, el becerilerini keşfetmelerini ve keskinleştirmelerini sağlar.)



İlgili etiketler : Dolphin Center, Çocuk Etkinlikleri,

Haber Sahibi

Dolphin AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 10 Eylül 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Eylül 2014
  • Trafik

    : 1772

Diğer Dolphin AVM Haberleri