Disney Prenses Şatosu Türkiye'de ilk kez Brandium Yaşam ve Alışveriş Merkezi'nde

  • 11 yıl önce eklendi
  • 3063 defa incelendi
  • Puan : star star star star 94 incelemede 3,73 puan almıştır.
Türkiye’de ilk kez Brandium Yaşam ve Alışveriş Merkezi’nde kurulacak olan dev Disney Prenses Şatosu, 19 Nisan- 5 Mayıs tarihleri arasında minik ziyaretçilerinin hayallerini gerçeğe dönüştürmeye hazırlanıyor.

Anadolu yakasının en prestijli yaşam merkezi Brandium Yaşam ve Alışveriş Merkezi, 23 Nisan etkinlikleri kapsamında birçok aktiviteye ev sahipliği yaparak çocuklara unutulmaz anlar yaşatacak. Aktivite alanında Disney’in profesyonel ekibi tarafından özel olarak makyajları, saçları yapılıp hazırlanan minik çocuklara; prenses olabilmenin kapıları aralanıyor. Minik prensesler; Sindirella, Pamuk Prenses, Küçük Deniz Kızı, Uyuyan Güzel, Bella ve Rapunzel’in kostümlerini giyerek, Disney Prenses Şatosu’nun büyülü dünyasını keşfederken, ebeveynleri de bu anları fotoğraflama imkanı bulacak.

Ayrıca, Brandium Yaşam ve Alışveriş Merkezi içerisinde 19 Nisan – 5 Mayıs tarihleri arasındaki tüm hafta sonları da çocuklar hayranı oldukları Örümcek Adam ile tanışma fırsatı bulacak.

Brandium Yaşam ve Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Sevilay Kaya Günlüler, “23 Nisan etkinlikleriyle yeni, sıra dışı ve ilk kez gerçekleştirilecek projelere imza atarak, Anadolu yakasına farklı bir anlayış ve yaşam tarzı getiren Brandium Anadolu yakasını cazibe merkezi haline dönüşecektir. Disney Türkiye  ile yapmış olduğumuz bu çalışma da bunun örneğidir. Türkiye’de ilk kez Disney Prenses Şatosu’nun Brandium Yaşam ve Alışveriş Merkezi’nde kurulacak olması bizim için ayrı bir heyecan ve gurur taşımaktadır” dedi.

23 Nisan’da küçük sinemacılar iş başında…
Brandium Yaşam ve Alışveriş Merkezi’nin Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında 23 Nisan Salı günü Brandium Cinemaximum sinemalarının yönetimi, geleceğin yöneticileri olacak çocuklara teslim ediliyor.

Küçük sinemacılar görevlerini teslim almadan önce, Cinemaximum İnsan Kaynakları Departmanı tarafından 1 gün boyunca rezervasyon alma, bilet kesme, yer gösterme ve patlamış mısır üretme konularında eğitilecekler.

Çocuklardan çocuklara anlamlı destek…
23 Nisan Salı günü 14:30 - 15:30 saatleri arasında Brandium Cinemaximum’ da görevlerini yerine getirecek Anabilim koleji 3. sınıf öğrencileri, çalışmalarının karşılığında kazanacakları ücretsiz film gösterimini de “Elin Elimde Derneği” işbirliği ile engelli çocuklara hediye ederek birlikte sinema keyfi gerçekleştirecekler.

Ayrıca, küçük sinemaseverler 7 sinema salonu,  ferah fuaye alanı, stadyum tarzı görüşü engellemeyen oturma düzeni, son teknoloji ses sistemleri, dijital 3 boyutlu salonu ve engelli izleyiciler için özel alanları bulunan Brandium Cinemaximum’da film seyretmenin keyfine varacaklar.



İlgili etiketler : Brandium, Brandium Avm, Disney Prenses Şatosu, Çocuk Etkinliği,

Haber Sahibi

Brandium Ataşehir AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 18 Nisan 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Nisan 2013
  • Trafik

    : 3063

Diğer Brandium Ataşehir AVM Haberleri

Benzer Haberler

  • Brandium Ataşehir AVM Marsupilami Brandium Avm'de

    Marsupilami Brandium Avm'de

    Çocukların sevgilisi Marsupilami 4-12 Kasım tarihleri arasında Brandium avm'de sevenleriyle buluşuyor. Çocukların heyecanla izlediği, takip ettiği ve kendi aralarında ‘Uzun Kuyruk’ diye b...
    2 Kasım 20171900 defa incelendi
  • Trump AVM Çocukların Fenomeni Pepee ve Disney Cars Trump Towers Mall'da

    Çocukların Fenomeni Pepee ve Disney Cars Trump Towers Mall'da

    Sadece çocuklar için tasarlanarak kendilerini özel hissetmelerini sağlayan, çok geniş bir alanda her detayın düşünüldüğü “Çocuk Katı” ile bir ilke imza atan Trump Towes Mall, bu yıl çocuk mi...
    22 Ocak 20133008 defa incelendi
  • Oyuncax Disney Lisanslı Fotoğraf Çerçeveleri Yok Satıyor! Oyuncak Dünyası

    Disney Lisanslı Fotoğraf Çerçeveleri Yok Satıyor! Oyuncak Dünyası

    Sevimli çizgi film karakterleri kabartmalı fotoğraf çerçevelerine, anne ve babalar yoğun ilgi gösteriyor. Çocuklara hediye edilmek için ideal olan çerçeveler, cazip fiyatları ile anne ve ba...
    28 Mart 201111605 defa incelendi
  • Brandium Ataşehir AVM Mickey Fare'nin Kulüp Evi Brandium'da

    Mickey Fare'nin Kulüp Evi Brandium'da

    Disney Channel'ın sevilen karakterleri ve Mickey Fare'nin Kulüp Evi 7-8 Aralık tarihlerinde Brandium'da sizlerle olacak. Birbirinden eğlenceli yapboz ve resim atölyelerine katılıp, Mickey Fa...
    3 Aralık 20133427 defa incelendi
  • KentPark Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivali Kentpark'ta

    Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivali Kentpark'ta

    Tüm dünyada ve Türkiye’de izlenme rekorları kıran “Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivali” Kentpark işbirliği ile Ankara’ya geliyor. Ankara’lı çocuklar 15-27 Ekim tarihleri arasında en se...
    4 Ekim 20132313 defa incelendi