Dijital Çağın Çocuklarını Nasıl Yetiştireceğiz? İsimli Konferans Trump Towers Mall'da

  • 12 yıl önce eklendi
  • 2265 defa incelendi
  • Puan : star star star star 45 incelemede 3,82 puan almıştır.
“Aile boyu mutluluk” mottosuyla kapılarını açan Trump Towers Mall, aile ve çocuk ilişkilerine ışık tutacak çok önemli bir konferansa ev sahipliği yapıyor. 26 Mayıs Cumartesi günü Klinilk tarafından düzenlenen konferansta uzman doktorlar, ailelerle birlikte dijital çağın çocuklarını irdeleyecek.

Konferans, her şeyin teknolojiye bağlandığı bu dijital devirde çocuk yetiştirmek, anne, baba-çocuk ilişkisi, dijital ortamların çocuk sağlığı üzerine etkileri gibi konu başlıkları çerçevesinde Prof. Dr. Barbaros Ilıkkan moderatörlüğünde, her biri kendi dalında uzman olan Klinilk doktorlarının sunumlarıyla gerçekleşecek. Konferansın davetlileri arasında ayrıca Gülben Ergen, Tansa Mermerci Ekşioğlu, Çağla Şikel, Emre Altuğ, Devrim Nas, Sibel Kutman gibi sanat ve cemiyet dünyasından ünlü isimler de bulunuyor.

'Dijital Çağın Çocuklarını Nasıl Yetiştireceğiz?' isimli konferansta Uzm. Dr. Gülnihal Şarman 'Dijital ortamların çocuklarımızın hayatındaki yeri', Prof. Dr. Mehmet Vural 'Dijital ortamın saçtığı manyetik alan gelişen beyne zararlı mı?', Uzm. Dr. Pınar Dayanıklı 'Medyanın çocuk gelişiminde algılama, öğrenme ve hafızaya etkisi', Pedagog İnci Vural 'Dijital hayat ve otizm', Uzman Dr. Demet Ilıkkan 'En ideal dijital doz nedir? Anne babalar neler yapabilirler?' ve Füsun Yılmaz Philipson ise 'Trump Towers Çocuk Merkezi Neden Kuruldu?' başlıklı konuşmalarını gerçekleştirecek.

Trump Towers Mall ziyaretçilerine açık olarak gerçekleştirilecek konferansa katılan ziyaretçilerin çocukları gün boyunca çocuklara özel hizmet veren MiniMall katındaki aktivitelerden de ücretsiz olarak yararlanabilecek.

Program
Yer: Trump Towers Mall Sergi Salonu
Tarih: 26 Mayıs Cumartesi
Saat: 15.00 - 17.00




İlgili etiketler : Trump Towers Mall, Konferans,

Haber Sahibi

Trump AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 21 Mayıs 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mayıs 2012
  • Trafik

    : 2265

Diğer Trump AVM Haberleri