Dalan d'Olive Vücut Yağı ile Bahara Tazelenerek Girin

  • 12 yıl önce eklendi
  • 2377 defa incelendi
  • Puan : star star 27 incelemede 2,19 puan almıştır.
Dalan’ın zeytinyağlı kişisel bakım ürünleri markası d’Olive’in vücut yağı, içerdiği Ege zeytinyağı ve susam yağı ile soğuk kış günlerinde cildinizin kaybettiği nemi geri kazandırıyor. Dalan d’Olive vücut yağı hızlı emilen formülü sayesinde yağlılık hissi bırakmadan sizi yumuşacık bir cilde kavuşturuyor.

Cildinizi günlük dış etkenlere karşı 24 saate kadar koruduğu uluslararası bağımsız akredite laboratuarlarda test edilmiş ve kanıtlanmış d’Olive vücut yağı, zeytinyağının iyileştirici gücünü ve doğallığını cildinize yansıtıyor. Zeytinyağı ve susam yağı ile hazırlanan d’Olive, zeytinyağının doğal olarak içerdiği E vitamini ve antioksidanlar sayesinde kuruyan cildinizi beslerken parlaklık, yumuşaklık ve esneklik kazandırıyor.

Kolay emilen formülü sayesinde yağlılık hissi bırakmayan d’Olive vücut yağı vücudunuza kaybettiği nemi kazandırırken hoş kokusu ile cildinize eşsiz bir bakım sağlıyor ve kendinizi özel hissettiriyor.

Günlük kullanım için uygun olan d’Olive vücut yağı banyo sırasında ve sonrasında olmak üzere iki şekilde uygulanabiliyor. Banyo sırasında banyo suyunun içine katılan vücut yağı cildinizin nem dengesini koruyarak yumuşacık bir bakım sağlıyor. Banyo sonrasında ıslak cilde masaj yaparak kullanıldığında ise kan dolaşımını arttırarak benzersiz bir zindelik kazandırıyor.

Dalan d’Olive vücut yağı soğuk kış günlerinin ardından bahara sağlıklı, ışıl ışıl ve daha yumuşak bir ciltle merhaba demek için mükemmel bir alternatif oluşturuyor.




İlgili etiketler : Dalan D'olive, Vücut Yağı,

Haber Sahibi

Dalin
  • Eklenme Tarihi

    : 11 Nisan 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Nisan 2012
  • Trafik

    : 2377

Diğer Dalin Haberleri