Crate and Barrel 2015 Bahar Koleksiyonu

  • 9 yıl önce eklendi
  • 1658 defa incelendi
  • Puan : star star star 48 incelemede 3,21 puan almıştır.
Crate and Barrel, canlı renklerle farklı materyal ve tarzları birleştirdiği 2015 Bahar Koleksiyonu ile baharın coşkusunu evinize taşıyor.

Crate and Barrel, baharın sıcacık renkleri ve formlarını taşıyan 2015 Bahar Koleksiyonu ile yeni sezonu karşılıyor. Yeni koleksiyonuyla mavi ile beyazı, gri ile kırmızıyı, ham ahşap ile canlı renkleri yaşam alanlarında bir arada buluşturan Crate and Barrel, sezona özel yeni ürünleriyle baharın coşkusunu evinizin her alanında yaşamanızı sağlıyor.

2015 Bahar Koleksiyonu, deniz kokusunu yaşam alanlarına taşıyor
Mavinin tüm tonları ile sahil havasını evlere taşıyan Bahar Koleksiyonu, geometrik desenler, dekorasyonda kontrast yaratma imkanı sunan özgün formlar ve sualtını çağrıştıran deniz kabukları ve balık figürleri ile yaşam alanlarına deniz kokusunu taşıyor. Maviyi destekleyen beyaz, kırmızı, sarı ve turuncu gibi bahar renkleri, metal, altın ve ahşap gibi tamamlayıcı malzemelerle tasarımlarda hayat buluyor.

Sofralarda Mallorca koleksiyonunun taşıdığı sahil havasına, Marin koleksiyonunun kelebek motifleri eşlik ediyor. Meksika’daki geri dönüştürülmüş camlardan üretilen Aaron Probyn özel tasarımı Mexican Glass serisi ise keyifli davetlerin en dikkat çekici parçası olmaya aday…

Crate and Barrel’dan dört farklı tarz
“Gündelik Şıklık”, “Klasik”, “Kır Evi” ve “Modern” olmak üzere dört ana tarzı benimseyen Crate and Barrel, Bahar Koleksiyonu ile farklı tarzları değişik stillerle birleştirme fırsatı sunuyor. Rahatlığın ön planda olduğu “Gündelik Şıklık”ta, ham ahşabın metal dokularla birleşimi ve farklı malzemelerle stilin şık karışımı göze çarpıyor. “Klasik” tarzı yaşam alanlarına taşırken, geleneksel tasarımlardan ödün vermeden yerleşimde simetriye özen gösteriliyor. Kır evlerinden esinlenen tarzda ise, rüstik ahşaplar, yumuşak çizgiler ve ‘vintage’ akımı ön plana çıkıyor. Sahil temasını destekleyen mavi-beyaz renklerin yanı sıra, siyah ve beyazın birlikte kullanıldığı evler, sofistike bir kır hayatı için ilham veriyor. “Modern” tarzı ön plana çıkartan metal, cam ve derinin bir arada kullanımı, geometrik şekiller, abartılı form ve yapılar ise evlere alışılmışın dışında bir stil katıyor.

Crate and Barrel, 2015 Bahar Koleksiyonu’nu Zorlu Center, Akasya Acıbadem, İstinyePark mağazalarında ve www.crateandbarrel.com.tr adresinde dekorasyon tutkunlarının beğenisine sunuyor.



 Crate and Barrel - 1

Crate and Barrel - 1

 Crate and Barrel - 2

Crate and Barrel - 2

 Crate and Barrel - 3

Crate and Barrel - 3

 Crate and Barrel - 4

Crate and Barrel - 4

 Crate and Barrel - 5

Crate and Barrel - 5

 Crate and Barrel - 6

Crate and Barrel - 6

İlgili etiketler : Crate And Barrel, Ev Tekstili,

Haber Sahibi

Crate and Barrel
  • Eklenme Tarihi

    : 12 Mart 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : 12 Mart 2015
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mayıs 2015
  • Trafik

    : 1658

Diğer Crate and Barrel Haberleri