Casper 20. Yılını Özel Dizayn Notebook Serisi ile Kutluyor

  • 13 yıl önce eklendi
  • 3241 defa incelendi
  • Puan : star star star 83 incelemede 2,77 puan almıştır.
Türkiye'nin lider bilgisayar üreticisi Casper, 20’nci yılını, tamamen kendi geliştirdiği özel dizayn ürün yelpazesiyle kutluyor.

Bu yıl, performanstan, dizayna ve renk çeşitliliğine oynayan Casper tamamen kendi dizaynı yeni Nirvana notebookları piyasaya sundu. 15.6 İnç’lik Nirvana CMA ve CMC serisi ayrıca 14 İnç’lik Okyanus Mavisi CNV ve CNW serileri, tasarımı ve donanım özellikleriyle dizüstü bilgisayar pazarının en popüler bilgisayarları olmaya hazırlanıyor.

“Yeni Casper Nirvana 15.6 İnç” Serisinin dizaynında parlak siyahın, göz alıcı krom ışıltısıyla kusursuz birlikteliği ilk anda göze çarpıyor. Beyaz renk seçeneğinin de bulunduğu bu üründe ayrıca her bir parçanın yumuşak hatlı kıvrımları ayrıntılarda kaliteyi yansıtırken, üst düzey bir zevki temsil ediyor.

“Casper’ın diğer yeni ürünü Okyanus Mavisi Casper Nirvana 14 İnç” serisi ise, farklı renkler arayan, ancak karizmasından da taviz vermek istemeyen erkek ve kadın kullanıcıların aradığı özelliklere fazlasıyla sahip. Casper, yeni marka kimliğini en iyi yansıtan özel mavi rengini İtalyan dizaynırlarla birlikte geliştirdiği Yeni Casper Nirvana 14 İnç. serisine uyguladı. Özellikle notebook üst kapağının açılma bölümündeki çarpıcı dizayn detayı ince bir zevki temsil eden bu yeni seri 14 İnç’lik ekranı nedeniyle kullanıcısına hem hafiflik hem de mobilite de sağlıyor.

TASARIMDA OLDUĞU KADAR TEKNOLOJİLERİYLE DE İDDİALI
Yeni Casper Nirvana’lar özel dizaynlarının yanı sıra, son teknolojileriyle de dikkat çekiyor. 15.6 İnç modelinde bulunan Widi özelliği (Notebook ekranını televizyona taşıma özelliği) videolarınızı fotoğraflarınızı kablosuz olarak FULL HD kalitesinde televizyon ekranında izlemenin keyfini yaşatıyor. Basit bir kablosuz bağlantıyla tüm kişisel içeriklerinizi, sevdiğiniz filmleri, videoları, fotoğrafları, çevrimiçi programları ve daha fazlasını televizyonunuzda büyük ekran ve yüksek ses kalitesiyle seyredebilirsiniz. Yeni Nirvanalar ayrıca pil ömrünü yüzde 30 oranında arttıran 8 Hücreli Li-ION Bataryası ile, “Daha Fazla Uygulama, Daha Fazla Eğlence ve Daha Fazla Teknoloji” vaad ediyor. 15,6 inç HD Led ekranıyla kullanıcısına özel bir deneyim sunmaya hazırlanan Casper Nirvana ile film izlemek oyun oynamak artık çok daha keyifli. Üstelik 8 hücreli bataryası ile çok daha uzun süre şarj ihtiyacı duymadan mobil kullanım sunuyor. Dokunmatik multimedya tuşları ile farklılaşan 15,6 İnç Nirvana ile  multimedya dosyalarınızı kontrolünüz altında olacak.

Yeni Nirvana’ların tümünde bulunan Multi gesture touchpad ile çeşitli parmak hareketleriyle ekranı kontrol etmek mümkün olacak. Bu yeni hareket özellikleri ile ekrandaki içerik parmak hareketlerini aynen takip edilebilecek, iki parmak kıstırılarak büyütme-küçültme yapılabilecek.

GÖRSEL TEKNOLOJİLERLE GERÇEK GÖRÜNTÜ KALİTESİ

Yeni Casper Nirvanalar, performans arayan kullanıcılar için tercihe göre Intel'in Core i7, i5, i3 işlemcilerini üzerinde barındırıyor. Multimedya, oyun ve yüksek performans tutkunları için Nirvana CMA serisi Intel HD Graphichs, Nirvana CMC ise 2 GB ATI HD 6470 Switchable Graphics ekran kartlarına sahip. Casper sunduğu son teknoloji switchable grafik özelliği ile dahili ve harici ekran kartı özelliğini aynı notebookta yaşatıyor. 2GB NVIDIA Geforce GT 520M grafik kartına sahip 14 İnç Nirvana ise Full HD dizüstü olarak en yoğun multimedya uygulamalarında dahi akıcı performans sergiliyor. Entegre görsel teknolojilerle, neredeyse gerçek görüntü kalitesi ile birlikte çarpıcı ve pürüzsüz bir görsel deneyim yaşatıyor.

Oyun tutkunlarını masaüstü bilgisayarlarının karşısından dizüstüne terfi ettirmeyi hedefleyen Casper’ın 15.6 İnç notebookları hızlı ve güvenli depolama için 320 GB SATA harddisk özelliği VE 4 GB DDR3’lük bellek özelliği sunuyor.





İlgili etiketler : Casper, Casper Nirvana, Nirvana Cma, Nirvana Cmc, Nirvana Cvv, Nirvana Cnw, Dizüstübilgisayar,

Haber Sahibi

Casper
  • Eklenme Tarihi

    : 16 Eylül 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ekim 2011
  • Trafik

    : 3241

Diğer Casper Haberleri

Benzer Haberler

  • Casper Casper Nirvana N360 ile Maksimum Özgürlük

    Casper Nirvana N360 ile Maksimum Özgürlük

    Casper, bilgisayar tutkunlarına tek bir üründe dört farklı kullanım deneyimi yaşatmak için Nirvana N360’ı geliştirdi. “Dünya senin etrafında dönsün…” sloganıyla satışa sunulan N360, dizüstü,...
    23 Haziran 20152118 defa incelendi
  • Casper Casper Nirvana C500 ile Ek Grafik Kartına İhtiyaç Duymadan Yüksek Hız ve Performans

    Casper Nirvana C500 ile Ek Grafik Kartına İhtiyaç Duymadan Yüksek

    Dizüstü bilgisayar pazarının lider markası Casper, yeniliklerde hız kesmiyor. Teknoloji tutkunlarını her ürününde en güncel teknolojiyle buluşturan Casper, Türkiye'de ilk kez Intel Iris™ Gra...
    12 Mayıs 20152026 defa incelendi
  • Casper Casper Öğrencilerin İhiyaçlarına Göre Alternatifler Sunuyor

    Casper Öğrencilerin İhiyaçlarına Göre Alternatifler Sunuyor

    Türkiye'nin bilgisayarda uzman markası Casper, okullar açılırken öğrencilerin farklı ihtiyaçlarına göre alternatifler sunuyor. Casper'da taşınabilir, hafif ve güçlü modellerden, yüksek işlem...
    12 Eylül 20171193 defa incelendi
  • Casper Casper Nirvana One Kasasız Bilgisayarlarla Hayatın Keyfini Sürün

    Casper Nirvana One Kasasız Bilgisayarlarla Hayatın Keyfini Sürün

    TürkiyeQnin bilgisayarda uzman markası Casper, bütün bileşenleri monitöre entegre edilen Nirvana One ailesi modelleri hem performans hem şıklık isteyen kullanıcıların beklentilerine karşılık...
    15 Eylül 20171183 defa incelendi
  • Casper Casper VIA V10 Akıllı Telefon

    Casper VIA V10 Akıllı Telefon

    Casper, akıllı telefon pazarındaki iddiasını VIA serisinin yeni üyesi Casper VIA V10 ile perçinliyor. Akıllı telefonları fazlalıklarından kurtaran Casper, Türkiye'nin en ince akıllı telefonu...
    14 Eylül 20152595 defa incelendi