Carte d'Or Selection Çilek Mucizesi ve Brownie Cazibesi

  • 10 yıl önce eklendi
  • 2109 defa incelendi
  • Puan : star star star 50 incelemede 2,86 puan almıştır.
Dondurma tutkunlarına birbirinden eşsiz lezzetler sunan Carte d’Or Selection ailesi Çilek Mucizesi ve Brownie Cazibesi ile genişliyor. Dondurma uzmanlığıyla en kaliteli malzemeleri bir araya getiren Carte d’Or, yeni ürünleri Selection Çilek Mucizesi ve Selection Brownie Cazibesi ile adeta dondurmadan birer sanat eseri yaratıyor.

Ev tipi dondurmanın yenilikçi ve öncü markası Carte d'Or, Selection serisini büyüterek yepyeni lezzetlerini dondurma severlerin beğenisine sunuyor. Yeni Carte d’Or Selection Çilek Mucizesi ve Brownie Cazibesi, dondurma tutkunlarına eşsiz birer lezzet deneyimi yaşatacak. Dondurma, sos ve parçacık birlikteliğinin en güzel hali olan Selection serisinin yeni ürünlerinden Çilek Mucizesi, yaz sıcaklarında sizi ferahlatırken Brownie Cazibesi de tatlı aşıklarına vazgeçemeyecekleri bir seçenek sunacak.

Selection Çilek Mucizesi, çilek ve yoğurt lezzetlerini bir araya getiriyor. Bu leziz karışım, çilek sosu ve beyaz çikolata kaplı beze taneleriyle süsleniyor ve sizi yepyeni bir lezzet yolculuğuna çıkarıyor.

Selection Brownie Cazibesi ise vanilya ve brownie parçacıklarından oluşuyor. Bu enfes birliktelik, çıtır brownie parçaları, çikolata sos ve ceviz taneleri ile tamamlanıyor. Selection Brownie Cazibesi’ndeki brownie parçaları ve çikolatanın benzersiz uyumu lezzet şöleni yaratıyor.

Carte d’Or Selection serisinin yeni iki lezzeti Çilek Mucizesi ve Brownie Cazibesi yaz boyu vazgeçilmeziniz olacak.




İlgili etiketler : Carte D’or, Carte D'or Selection Çilek, Dondurma,

Haber Sahibi

Carte d'Or
  • Eklenme Tarihi

    : 29 Nisan 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mayıs 2014
  • Trafik

    : 2109

Diğer Carte d'Or Haberleri

Benzer Haberler