CarrefourSA'nın Taze Gıda Markası Doğa Tat Carrefour'un Ürün Gamı Büyüyor!

  • 12 yıl önce eklendi
  • 2345 defa incelendi
  • Puan : star star star 27 incelemede 2,89 puan almıştır.
CarrefourSA’nın lezzet ve kaliteyi, fiyat avantajıyla birleştiren taze gıda markası Doğa Tat Carrefour, meyve ve sebzelerden su ürünleri ve ekmeğe kadar 25 farklı doğal ürünü Türkiye’nin en iyi üretim bölgelerinde kontrollü tarım metotlarıyla yetiştirerek tüm tazeliği ile müşterilerinin sofrasına getiriyor.

Türkiye’nin önde gelen perakende zincirlerinden CarrefourSA, taze gıda markası “Doğa Tat Carrefour” projesiyle müşterilerine Türkiye’nin en iyi üretim bölgelerinden gelen, çevre dostu ve kontrollü tarım metotları ile üretilen 25 farklı ürün sunuyor. 2003 yılından beri süregelen Doğa Tat Carrefour projesi kapsamında gerçekleştirilen yeni yerli iş birlikleri ve üretilen yeni ürünler, 1 Kasım 2012 Perşembe günü CarrefourSA İçerenköy mağazasında Tarım Bakanlığı temsilcilerinin, yerli üreticilerin ve CarrefourSA Kurumsal İlişkiler ve Hukuk Direktörü Merter Özay’ın, katılımıyla düzenlenen imza töreni ile tanıtıldı.

İnsan ve çevre dostu Doğa Tat Carrefour ürünleri
CarrefourSA’nın tüketici sağlığını projenin merkezine koyarak 2003 yılında başlattığı Doğa Tat Carrefour projesi doğrultusunda bugün, meyve ve sebze, balık ve ekmek gibi ana gıda maddeleri altında raflarında 25 farklı ürünü tüketicileriyle buluşturuyor. Doğa Tat Carrefour ürünleri, hem Türkiye’nin en iyi üretim bölgelerinden gelen, üretimi sırasında çevreye ve biyolojik çeşitliliğe zarar verebilecek etkenlerden korunmuş bir alan sağlanarak kontrollü tarım metotları ile üretiliyor hem de insan sağlığını koruması amacıyla üretimin her aşamasında takip ederek akredite edilmiş laboratuvarlarda kontrol edildikten sonra raflardaki yerlerini alıyor.

CarrefourSA Kurumsal İlişkiler ve Hukuk Direktörü Merter Özay: “Tüketici sağlığını merkeze koyarak tedarik zincirinin tüm noktalarında güvenilir bir ortaklık kurduk”

Sağlıklı gıdalar ve iyi beslenme konularında Türkiye’nin önde gelen gıda perakende markalarından biri olan CarrefourSA’nın 2003 yılından beri  çiftçiler, hayvan yetiştiricileri ve geliştiriciler dahil olmak üzere tedarik zincirinin bütün aktörleriyle kurulan güvenilir ortaklığa değinen CarrefourSA Kurumsal İlişkiler ve Hukuk Direktörü Merter Özay: “9 yıl önce gıda güvenliği, lezzet, uygun fiyatta kalite, tarım mirasını koruma ve sürdürülebilir ortaklık beşgeni ile yola çıktık. Yerli çiftçilerimiz ve üreticilerimiz ile Türkiye’de ilk defa tüketici sağlığını ve çevreyi aynı anda koruyan bir konsept oluşturduk. Özenle seçtiğimiz üreticilerimize  kalite, gıda güvenliği, çevre gibi sürdürülebilir faaliyetler konusunda destek oluyor, düzenli denetimler ile de bu alanlardaki gelişimlerini takip ediyoruz. Proje kapsamında üreticilerimizin tarlada kullanacağı tohumun seçiminden, kullanılacak reçeteli ilaç ve gübrenin standardına ve üretimin çevreye olan etkisine kadar her aşama bağımsız denetim kuruluşları tarafından kontrol ediliyor. Böylece, hem Türk tarımının gelişimine katkıda bulunmayı hem de tüketicilerimize Türkiye’nin en iyi üretim bölgelerinden gelen ve çevre dostu yöntemlerle üretilen sağlıklı ve doğal ürünleri makul fiyatlarla sunuyoruz” dedi.

 “Türk tarımının ve yerli üretimin gelişimine destek veriyoruz”
“Doğa Tat Carrefour projesini, gıda alanında ilerleyen bir proje olmasının yanı sıra Türkiye ekonomisinin lokomotifi olan tarımın gelişimini ve yerli üretimi destekleyen bir proje olarak görüyoruz” diyen Merter Özay; “ Kurduğumuz güvenilir ve uzun soluklu ortaklıklar ile iş birliği gerçekleştirdiğimiz üreticilerimizin üretim süreçlerinde sürdürülebilir bir gelişim göstermelerini hedefliyoruz. Suni ve katkılı ürünlerin arttığı bir dönemde her şeyiyle doğal olan ürünleri CarrefourSA mağazalarındaki raflarda sunmayı bir sosyal sorumluluk projesinden öte Türkiye’nin geleceğini şekillendirecek genç nesillerin sağlıklı beslenmesine katkıda bulunmayı bir görev olarak görüyor, bu doğrultuda da Doğa Tat Carrefour ürünlerinin geleceğe taşıyacak iş ortaklıklarını günden güne artırıyor, ürün gamımızı geliştiriyoruz” şeklinde konuştu.

Doğadan sofranıza 25 farklı ürün

 

CarrefourSA mağazalarında 25 farklı ürünüyle satılan Doğa Tat Carrefour ürünleri, Türkiye’nin en iyi bölgelerinde üretilirken süreç, doğadan sofranıza gelene kadar her şeyiyle izlenebiliyor. Doğal olmasının getirdiği kaliteyi müşterilerinin ulaşabileceği fiyatlarla bağdaştıran CarrefourSA, Türk tarım mirasını korumak ve geliştirmek amacıyla gerçekleştirdiği bu çalışma ile çevreyi koruma adına sürdürülebilir bir gelişim sağlıyor.

2003 yılından beri çiftçiler, hayvan yetiştiricileri ve geliştiriciler dahil olmak üzere tedarik zincirinin bütün aktörleriyle uzun vadeli güvenilir bir ortaklık kuran CarrefourSA üreticilerle iş birliğine tüketici araştırmasına ve taleplerine dayalı ürünleri belirledikten sonra başlıyor. Doğa Tat Carrefour meyve ve sebzelerinde sınırlı ilaç kullanımı ve en iyi olgunluk döneminde hasat edilmesiyle adeta bahçenizden gelen tazeliği sofralarınıza taşıyor.


İlgili etiketler : Carrefoursa, Doğa Tat, Doğa Tat Carrefour,

Haber Sahibi

CarrefourSA
  • Eklenme Tarihi

    : 3 Kasım 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Kasım 2012
  • Trafik

    : 2345

Diğer CarrefourSA Haberleri

Benzer Haberler

  • CarrefourSA İçerenköy Carrefour İçerenköy AVM'de 80'ler Rüzgarı Esti

    Carrefour İçerenköy AVM'de 80'ler Rüzgarı Esti

    Türkiye’nin alışveriş merkezi yönetiminde lider şirketi Cefic tarafından yönetilen Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi’ndeki Bostancı Doğa Koleji öğrencilerinin 80’ler konseptinde tasarlad...
    28 Aralık 20132115 defa incelendi
  • CarrefourSA İçerenköy Carrefour İçerenköy AVM 23 Nisan Çocuk Bayramı Etkinlikleri

    Carrefour İçerenköy AVM 23 Nisan Çocuk Bayramı Etkinlikleri

    Türkiye’nin alışveriş merkezi yönetiminde lider şirketi Cefic tarafından yönetilen Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi, ziyaretçilerine Nisan ayında da kazandırmaya devam ederken minik mis...
    15 Nisan 20152101 defa incelendi
  • Aqua Florya AVM Aqua Florya'da Çocuklar İçin Hikaye Zamanı!

    Aqua Florya'da Çocuklar İçin Hikaye Zamanı!

    Türkiye’nin ilk ve tek denize sıfır alışveriş merkezi Aqua Florya, Doğa Koleji ile iş birliği yaparak, çocuklar için “Hikaye Evi” kuruyor. Çocukların zihinsel gelişimlerini ve el becerilerin...
    16 Aralık 20141756 defa incelendi
  • Turkcell Doğa Koleji ve Turkcell İşbirliği ile

    Doğa Koleji ve Turkcell İşbirliği ile "Mobil Eğitim" devri başlıy

    Özgün ve öğrenci odaklı eğitim sistemiyle eğitim teknolojilerinde liderlik bayrağını taşıyan Doğa Koleji, 2011 – 2012 eğitim yılında Turkcell ile yeni bir eğitim projesine başlayacağını ...
    7 Şubat 20122544 defa incelendi
  • Kent Meydanı AVM Özel Bursa Özlüce Doğa Okulları Öğretmenler Günü Sergisi Kent Meydanı AVM'de

    Özel Bursa Özlüce Doğa Okulları Öğretmenler Günü Sergisi Kent Mey

    Kent Meydanı AVM Öğretmenler Günü haftası kapsamında Özel Bursa Özlüce Doğa Okulları öğrencilerinin sergisine ev sahipliği yapıyor. İlkokulve ortaokul öğrencileri eşliğinde okul öğretmenleri...
    24 Kasım 20152682 defa incelendi