Carrefour İçerenköy AVM Funda Arar Konseri

  • 14 yıl önce eklendi
  • 6742 defa incelendi
  • Puan : star star star 193 incelemede 3,16 puan almıştır.
Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezinde her yıl düzenlenen konserler serisine bu yıl FUNDA ARAR damgasını vuruyor. 23 Nisan 2011 Cumartesi, saat 21:00’da sevenleriyle buluşacak olan sanatçı, bu özel günde davetlilere unutulmaz bir müzik gecesi yaşatacak.

Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezinde her yıl düzenlenen konserler serisine bu yıl FUNDA ARAR damgasını vuruyor.

23 Nisan 2011 Cumartesi, saat 21:00’da sevenleriyle buluşacak olan sanatçı, bu özel günde davetlilere unutulmaz bir müzik gecesi yaşatacak.

Ülkemizde ilk kez gerçekleştirilen İstanbul Shopping Fest aktivite ve indirimleri , Carrefour İçerenköy AVM’de de tüm heyecanı ile yaşanmakta.

Türkiye’nin en çok ziyaretçi çeken, 140 Seçkin mağaza  ve yılda 20.000 ziyaretçi sayısına sahip Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi festivale özel indirimleri ve aktiviteleri ile  renk ve eğlence katmaya devam ediyor.

Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi Otopark alanında gerçekleştirilecek konserin davetiyeleri, 1-23 Nisan tarihleri arasında merkezde gerçekleştirilecek kampanya dahilinde her 50 TL’lik alışverişe hediye olarak verilecektir.

Dinleyenler geceye gökyüzünü aydınlatacak bir Hava- i Fişek  gösterisiyle başlarken, ardından albüm parçalarını da seslendirecek olan Funda Arar’ın eşsiz sesiyle müziğe doyacaklar.

23 Nisan Cumartesi gecesi, Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi ve RADYO - D Medya Sponsorluğunda gerçekleştirilecek konser organizasyonuna tüm İstanbullular davetlidir.





İlgili etiketler : Carrefour İçerenköy Avm, Funda Arar Konseri, Özel İndirimler, İstanbul Shopping Fest 2011,

Haber Sahibi

CarrefourSA İçerenköy
  • Eklenme Tarihi

    : 7 Nisan 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : 7 Nisan 2011
  • Geçerlilik Tarihi

    : 23 Nisan 2011
  • Trafik

    : 6742

Diğer CarrefourSA İçerenköy Haberleri

Benzer Haberler