Carrefour İçerenköy AVM'den Tüm Çocuklara LEGO Sürprizi

  • 10 yıl önce eklendi
  • 2106 defa incelendi
  • Puan : star star 55 incelemede 2,49 puan almıştır.
Türkiye’nin alışveriş merkezi yönetiminde lider şirketi Cefic tarafından yönetilen Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi’nden tüm çocukları eğlenceli bir etkinlikle ağırlayacak. Gerçek hayatta inşa edilmesine imkan olmayan yapıları tasarlamaktan, hareketli mühendislik yapıları oluşturmaya kadar birçok farklı tasarımın yapılabildiği LEGO’lar Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi’nde.

Etkinliğe katılan çocuklar, LEGO Friends temalı özel LEGO brickleriyle okul, kafe ve çiftlik gibi binaları tasarlayıp yapılar içerisindeki tüm detayları kendileri oluşturacaklar. LEGO Chima dünyasının farklı karakterlerini ve tüm çevresel detaylarını LEGO brickleriyle yapacak olan çocuklar, yaptıkları LEGO Chima Speedorz araçlarını da etkinlikte yarıştırabilecekler.

Tüm etkinliklerin sonunda çocukların oluşturduğu LEGO tasarımlarının fotoğraflarına Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi Facebook sayfasından ulaşılabilecek.

Etkinlik Takvimi:
29-30 Mart LEGO Chima
12-13 Nisan LEGO Friends
 
Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi rahat alışveriş ve eğlenceyi de biraraya getiriyor. Carrefour’un Türkiye’deki ilk alışveriş merkezi olarak 1996 yılından beri hizmet veren Carrefour İçerenköy AVM, müşteri odaklı hizmet anlayışı ile 3.750 araç kapasiteli ücretsiz otopark, kablosuz internet ve bebek bakım odasıyla güvenli ve rahat alışveriş ortamını ziyaretçilerine sunuyor.  




İlgili etiketler : Carrefour İçerenköy Avm, Carrefour İçerenköy Avm Etkinlikler, Carrefour İçerenköy Avm Çocuk Etkinlikleri,

Haber Sahibi

CarrefourSA İçerenköy
  • Eklenme Tarihi

    : 24 Mart 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : 24 Mart 2014
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Nisan 2014
  • Trafik

    : 2106

Diğer CarrefourSA İçerenköy Haberleri

Benzer Haberler