Carrefour Ankara AVM Sömestr Tatili Etkinlikleri

  • 10 yıl önce eklendi
  • 2206 defa incelendi
  • Puan : star star star 26 incelemede 3,38 puan almıştır.
Türkiye’nin alışveriş merkezi yönetiminde lider şirketi Cefic tarafından yönetilen Carrefour Ankara Alışveriş Merkezi, "Shopkins” etkinliği ile çocuklara hiç unutmayacakları bir alışveriş deneyimi yaşatacak. 24-30 Ocak, 13.00-18.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek etkinlikte çocuklar; market ürünleri, meyveler, tatlılar, parti yiyecekleri ve rengarenk oyuncaklardan oluşan interaktif atölyelerde eğlenceli bir alışveriş deneyimi yaşayacaklar.

Carrefour Ankara AVM, çocukları “Shopkins”in renkli dünyasında eğlenceli bir maceraya davet ediyor. İnteraktif atölyelerle eğlenceli bir deneyim sunacak olan “Shopkins” dünyasında çocuklar; market görevlisi, manav, fırıncı gibi meslekleri üstlenebilecek. İsteyen çocukların gerçek bir müşteri gibi    market içerisinde alışveriş deneyimini de yaşayabilecekleri rengarenk “Shopkins” dünyasında çocuklar günlük gıda ve içecekler gibi ihtiyaçları öğrenip, “bilinçli alışveriş yapma” tecrübesi kazanacaklar.

Rengarenk Shopkins dünyasının çocuklara sunduğu sürprizler interaktif atölye ve yarışmalar ile devam edecek. Oyun hamurundan cupcake yapım atölyesinde cupcake yapma keyfini yaşayacak olan çocuklar, cicibici yapım atölyesi’nde ise kendilerine verilen listedeki 5 ürünü alışveriş sepeti havuzunda bulmak için çabalayacaklar.

Shopkins karakterleri boyama atölyesi, 3 boyutlu fotoğraf dekorları ile fotoğraf çekimleri, top havuzu, etkinlik alanında yer alan workshop masalarında hayal güçlerini zorlayacakları Shopkins boyama kağıtları, pizza-salata ve kek malzemelerinin kategorilerine göre ayıracakları eğlenceli yarışmalarla çocuklar eğlenceli ve eğitici bir gün yaşayacaklar.

Carrefour Ankara AVM’den sömestr’e özel sürprizler
04-05 Şubat tarihleri arasında Türkiye Satranç Federasyonu ve Carrefour Ankara AVM‘nin ortaklaşa düzenleyeceği satranç turnuvasında dereceye girenler ise sürpriz hediyelerle ödüllendirilecek. 31 Ocak, 01-07-08 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek tiyatro ve atölyelerde çocuklar yarıyıl tatilinin keyfini çıkaracak.

Carrefour Ankara Alışveriş Merkezi, 71.941 metrekare arsa alanı üzerine kuruludur ve 29.800 metrekare toplam kiralanabilir alana sahiptir. İstanbul Yolu üzerinde sahip olduğu avantajlı konumuyla, CarrefourSA Hipermarket’in yanı sıra, ulusal ve uluslararası 68 markadan oluşan güçlü mağaza karması, kafe ve restoranlarıyla Carrefour Ankara Alışveriş Merkezi ziyaretçilerine rahat, güvenli ve eğlenceli bir alışveriş deneyimi sunuyor.

2010’da yenilenen yüzüyle, cazip sosyal alanlarıyla Ankaralılar için ailecek keyifli vakit geçirebilecekleri bir ortam sağlayan Carrefour Ankara Alışveriş Merkezi, ziyaretçilerinin ihtiyaç duydukları tüm hizmetleri tek çatı altında topluyor.

Carrefour Ankara Alışveriş Merkezi, müşteri odaklı hizmet anlayışıyla, toplam 1.383 araçlık açık ve kapalı otopark alanlarıyla, çocuklu aileler için bebek odası, mescit, bankamatik, kuru temizleme gibi hizmet noktalarının yanısıra; bünyesinde barındırdığı lostra, kuaför ve engelli hizmetleriyle de Ankaralılar için önemli bir buluşma noktası olma özelliğini koruyor.




İlgili etiketler : Carrefour Ankara Avm, Sömestr Etkinlikleri, Yarı Yıl Tatili, Çocuk Etkinlikleri,

Haber Sahibi

CarrefourSA AVM Ankara
  • Eklenme Tarihi

    : 19 Ocak 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 8 Şubat 2015
  • Trafik

    : 2206

Diğer CarrefourSA AVM Ankara Haberleri

Benzer Haberler

  • Carousel AVM Carousel, Sömestr'de Eğlence Dolu Çocuk Atölyelerini Başlatıyor

    Carousel, Sömestr'de Eğlence Dolu Çocuk Atölyelerini Başlatıyor

    Carousel Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Yarıyıl Tatilinin başladığı Sömestre döneminde birbirinden özel eğitici ve öğretici aktiviteyi çocukların beğenisine sunuyor. ...
    19 Ocak 20124357 defa incelendi
  • Kanyon AVM Sömestr Tatilinde En Güzel Çocuk Atölyeleri Kanyon Igloo'da

    Sömestr Tatilinde En Güzel Çocuk Atölyeleri Kanyon Igloo'da

    Çocuklara yönelik eğitici, öğretici ve yaratıcılığı teşvik eden etkinlikleriyle her zaman adından söz ettiren Kanyon, en güzel çocuk atölyelerini Kanyon Igloo’da hayata geçiriyor. Yarıyıl t...
    22 Ocak 20181569 defa incelendi
  • Park Bornova Outlet Park Bornova'dan Tatil Şenliği!

    Park Bornova'dan Tatil Şenliği!

    Park Bornova Outlet Center sömestr tatilinde minikleri yalnız bırakmıyor... İzmir´in ilk gerçek anlamdaki alışveriş merkezi hem de İzmir´e "Outlet Center" konseptini getiren Park Bornova Ou...
    19 Ocak 20162955 defa incelendi
  • Cevahir AVM Sömestr Tatilinde Çocuklar Cevahir AVM'de Mavi Bir Rüyaya Dalıyor!

    Sömestr Tatilinde Çocuklar Cevahir AVM'de Mavi Bir Rüyaya Dalıyor

    Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi, ‘Denizlerin Kaşifleri’ etkinliğiyle, denizlerin büyülü dünyasının kapılarını ziyaretçilerine açıyor. Çocuklar sömestir tatilinde İstanbul Cevahir’deki ‘...
    21 Ocak 20143586 defa incelendi
  • Orion AVM Orion AVM Yarı Yıl Tatili Eğlenceleri

    Orion AVM Yarı Yıl Tatili Eğlenceleri

    Sömestre tatilinde çocukların hem eğlenceli hem de faydalı vakit geçirebilmesi i çin Orion, dopdolu bir etkinlik programı hazırladı. Birbirinden güzel sosyal ve kültürel aktiviteleri ...
    19 Ocak 20123353 defa incelendi