Canbebe Yeni Dev Ekonomik Boyuyla Raflarda Yerini Aldı

  • 10 yıl önce eklendi
  • 1638 defa incelendi
  • Puan : star star star 16 incelemede 3,19 puan almıştır.
Bebek bezi, bebek kozmetik ve temizlik ürünlerinin öncü markası Canbebe yepyeni dev ekonomik paketleriyle raflardaki yerini aldı. Tasarruf etmek isteyen deneyimli annelerin beğenisine sunulan 3, 4, 4+ ve 5 (midi, maxi, maxi plus ve junior) boyutlarındaki yeni ‘dev ekonomi’ paketlerinde 60 adetten 88 adete kadar bebek bezi bulunuyor.

Avrupa’nın hijyenik ürünler devi Ontex International kalitesiyle üretilen Canbebe’nin Comfortdry özeliğine sahip bebek bezleri yeni “dev ekonomik” paketinde deneyimli anneler ile buluşuyor. Rahatlığı ve kuruluğu aynı anda sunan Canbebe’nin ‘dev ekonomi’ paketleri uygun fiyatıyla dikkat çekerken, dev ekonomi boyunda sunulan standart, ikiz, jumbo ve hediyeli bonus paketleri de bebeklerin ihtiyacına göre farklılık gösteriyor. 60 ile 88 adet arasında değişen Canbebe’nin ekonomi paketleri, bebeğinin konforunu ve sağlığını düşünen aynı zamanda tasarruf etmek isteyen annelerin bir numaralı tercihi olacak.

Her 10 deneyimli anneden 8’i Canbebe’yi öneriyor
Deneyimli annelerin akıllı tercihi Canbebe; Comfortdry tekstil yüzeyi, esnek yan bantları ve daha çok selülozlu süper emici yapısıyla bebeğin hassas cildine mükemmel koruma ve eşsiz bir kuruluk sağlıyor. Yenilenen özellikleriyle günlük hayatta bebeklere hareket özgürlüğü sağlayan Canbebe, annelere temizlik ve güveni bir arada sunmaya devam ediyor.



İlgili etiketler : Canbebe, Bebek Bezi,

Haber Sahibi

Canbebe
  • Eklenme Tarihi

    : 28 Ekim 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Kasım 2014
  • Trafik

    : 1638

Diğer Canbebe Haberleri