Bonprix Ürünleri N11.com'da

  • 9 yıl önce eklendi
  • 1767 defa incelendi
  • Puan : star star star star 41 incelemede 4,49 puan almıştır.
Alışverişin uğurlu adresi n11.com, dünyanın en büyük perakende şirketleri arasında yer alan Otto Group'un dev tekstil ve yaşam markası bonprix'i alışveriş severlerle buluşturuyor.

Yaşamın her alanında güncel moda ve trendler hakkında geniş ürün seçenekleri sunan e-ticaret platformu n11.com, Avrupa'nın dev tekstil ve yaşam markası bonprix ürünlerini platformunda tüketiciyle buluşturuyor. Otto Group'un dev tekstil ve yaşam markası konumunda bulunan bonprix markası, n11.com’un zengin Moda kategorisinde yerini alıyor.

Giyim, iç çamaşırı, ayakkabı ve ev aksesuarlarına kadar uzanan geniş ürün yelpazesi
n11.com ayrıcalığıyla satışa sunulan bonprix, kadın, erkek ve çocuk giyim başta olmak üzere, iç çamaşırı, ayakkabı ve ev aksesuarlarına kadar uzanan geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Ailenin her bireyini zengin ürün çeşidiyle mutlu eden bonprix, kalite, fiyat ve tasarım dengesiyle de dikkat çekiyor.
Çalışan, genç, dinamik kadınların, ev hanımlarının ve annelerin zevkle giyeceği pek çok trend ürünü içinde barındıran koleksiyon, klasik kesim gömleklerden, trend Jean seçenekleriyle erkekleri de es geçmiyor. Kız ve erkek çocukları ve bebeklere özel rengârenk kıyafetler de sunan bonprix’in n11.com koleksiyonunda ofis, günlük kullanım ya da özel geceler için farklı modellerde büyük beden elbiseler de bulunuyor. Spor ve plaj modasının da nabzını tutan bonprix, evin her odası için çok sayıda aksesuar seçeneğini de zengin ürün çeşitleri içinde tüketicilere sunuyor.



İlgili etiketler : Bonprix, N11.com,

Haber Sahibi

Bonprix
  • Eklenme Tarihi

    : 15 Nisan 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : 15 Nisan 2015
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Haziran 2015
  • Trafik

    : 1767

Diğer Bonprix Haberleri