Birbirinden Eğlenceli Çocuk Tiyatroları Agora Adapazarı AVM'de

  • 7 yıl önce eklendi
  • 2650 defa incelendi
  • Puan : star star star 116 incelemede 3,36 puan almıştır.
Agora Alışveriş Merkezi; 10- 11 Aralık tarihlerinde Kırmızı Başlıklı Kız, Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler Tiyatrosu’na; 18 Aralık Pazar günü ise Güzel & Çirkin Kukla Tiyatrosu’na ev sahipliği yapacak.

Sakarya’nın gözde alışveriş merkezi Agora Adapazarı Alışveriş Merkezi, düzenlediği kampanyalar ve etkinlikler ile fark yaratmaya devam ediyor. Her hafta sonu birbirinden eğlenceli çocuk etkinliklerini minik ziyaretçiler ile buluşturan Agora Alışveriş Merkezi; 10- 11 Aralık tarihlerinde Kırmızı Başlıklı Kız, Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler Tiyatrosu’na; 18 Aralık Pazar günü Güzel & Çirkin Kukla Tiyatrosu’na ev sahipliği yapacak.

HER AY FARKLI TİYATRO OYUNLARI AGORA ALIŞVERİŞ MERKEZİ’NDE!
Hafta sonları 15.00 ve 18.00 saatlerinde iki seans olarak -1.kat etkinlik alanında gerçekleşen tiyatro oyunları miniklerle buluşmaya devam ediyor. 10-1 1 Aralık tarihlerinde Kırmızı Başlıklı Kız, Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler Tiyatrosu Agora Alışveriş Merkezi’nde gerçekleşecek. Tiyatro gösterisinin hemen arkasından sihirbaz gösterisi ve mini disco dansları ile çocuklar eğlenceye doyacak. Agora Alışveriş Merkezi, minik ziyaretçileri 18 Aralık tarihinde de, kötü kalpli kardeşleri yüzünden çirkin bir canavarla Şato’da yaşamak zorunda bırakılan iyi kalpli Güzel’in başından geçen serüvenlerin anlatıldığı “Güzel ve Çirkin” kukla tiyatro oyununa ev sahipliği yapacak. Agora Alışveriş Merkezi -1.kat etkinlik alanında saat 15.00 ve 18.00’de iki seans olarak gerçekleşecek olan tiyatroda çocuklar keyifli vakit geçirecekler.

*Etkinliklerimize katılım ücretsizdir.


İlgili etiketler : Agora Adapazarı Avm, Agora Adapazarı Avmetkinlikleri, Tiyatro, Çocuk Tiyatrosu, Çocuk Etkinlikleri,

Haber Sahibi

Agora Adapazarı AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 7 Aralık 2016
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2016
  • Trafik

    : 2650

Diğer Agora Adapazarı AVM Haberleri

Benzer Haberler