Beta Web Sitesi Yeniledi, Satışlar Arttı

  • 7 yıl önce eklendi
  • 1057 defa incelendi
  • Puan : star star star 21 incelemede 3,19 puan almıştır.
Ayakkabı sektörünün en köklü ve özgün markalarından biri olarak son dönemde attığı adımlarla dikkat çeken BETA, yeni web sitesiyle tüketicilerin çok daha rahat hareket edebilecekleri bir alan kurdu. Özellikle mobil cihazlar için getirilen kolay kullanımla sitenin yayına girdiği ilk gün, mobil ciro toplam cironun yüzde 50'sini gerçekleştirmiş oldu.

Türkiye'de 30 yılı aşkın deneyimiyle ayakkabı sektöründe özgünlüğü ve rahatlığıyla hatırlanan BETA, tüketicilerin ihtiyaçlarına çok daha iyi cevap vermeyi hedefleyen web sitesini yeniledi. Özellikle son dönemde e-ticaret satışlarında görülen artışla bu kararı aldıklarını belirten BETA Genel Müdürü Barbaros Akyıldız, "Web sitemizde 2012'den beri kullandığımız tasarımı tamamen değiştirdik. Yeni tasarımda Türkiye'deki e-ticaret müşterilerinin kullanıcı alışkanlıklarını ve eski sitemizde kendi müşterilerimizin site içerisindeki davranışlarını araştırarak tamamen kullanıcı dostu bir site olmasını amaçladık. En önemli yeniliklerden biri sitemizin mobil cihazlara çok daha uyumlu hale gelmesi oldu. Mobil ekranlara uygun yeni tasarımımızla birlikte ciroda yüzde 20-25 oranında artış bekliyoruz" dedi.

Önceki uygulamada yeni başlayan kampanyaların yüzde 90 oranında mobilden takip edildiğini ancak mobil cihazlardan kolaylıkla alışveriş yapılamaması nedeniyle ciro kayıpları yaşadıklarını ifade eden Akyıldız, ilk tepkilerin olumlu olduğunu şu sözlerle açıkladı: "İlk sonuçları, en son başlayan kampanyamızda gördük. Eski sitemizde mobil ciro toplam cironun ortalama yüzde 15'ini oluştururken, yeni sitenin yayına girmesiyle kampanyanın ilk gününde mobil ciro toplam cironun yüzde 50'si olarak gerçekleşti."

BETA'nın yeni web sitesinde ağırlıklı olarak soft renkler kullanıldı. Sitede yer alan bannerlar ekran genişliğinde tasarlandı ve modern bir görüntüye kavuştu. Bannerlarda masaüstü tasarımlardan ziyade fotoğraf temelli tasarımlara yer verilirken sosyal medyada da yaşayan, gerçekliği olan, deneyimi resmeden içeriklerle müşterilerin beklentilerinin karşılanması amaçlanıyor.



İlgili etiketler : Beta, Beta Haberleri,

Haber Sahibi

Beta
  • Eklenme Tarihi

    : 18 Mayıs 2017
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Haziran 2017
  • Trafik

    : 1057

Diğer Beta Haberleri