Bellona TV Koltukları'yla Olimpiyat ve Maç Keyfi

  • 12 yıl önce eklendi
  • 2712 defa incelendi
  • Puan : star star star 64 incelemede 2,78 puan almıştır.
Ev modasının öncüsü Bellona, TV koltuklarında indirim kampanyası başlattı. Ağustos ayına özel ve spor gündeminin de yoğun olduğu bir dönemde başlatılan kampanya kapsamında sunulan bu TV koltukları, gerek Lig Maçları gerekse Olimpiyatları televizyon karşısında izlemek isteyenlerin ilk tercihi olacak.

Ergonomisi, rahatlığı ve şıklığı ortak özellikleri olan dört farklı TV koltukları, indirim kampanyasında 199.20 TL - 699 TL fiyat aralığında satışa sunuluyor. Özel indirim avantajlarıyla sunulan Rio, King, Refleks ve Pandora TV koltuklarının yanı sıra; kampanya kapsamındaki Palmo sandalyeler 59.40 TL, Palmo çocuk sandalyeleri de 29.40 TL gibi çok uygun fiyatlara sahip.

Krem, açık kahve ve koyu kahve olmak üzere üç ayrı renkte sunulan Rio TV Koltuğu’nun ayarlanabilir özelliği sayesinde sırt kısmı geriye doğru yatarken, ayakucu pufu ise koltuğun konforunu tamamlayan önemli bir unsur olarak dikkat çekiyor. Tamamen deri uygulama ile üretilen, krem ve kırmızı renk alternatiflerine sahip olan King TV Koltuğu ise şıklığı temsil ediyor. Kampanyada yer alan diğer TV koltuğu Refleks de; çeşitli fonksiyonları ile hareket kabiliyeti geniş bir ürün olarak sunuluyor. Fonksiyonel özelliklenin kullanımı için elektrik mekanizmasıyla çalışan ürün; kumandası ile hareketlerini sağlıyor. Sırt fontunun yattığı ve ayak desteğinin açıldığı pozisyonla relax bir duruma geçen koltuk, diğer bir aşamada ise, tamamen uzanma şeklini alabiliyor. Tüm bu hareketlerden sonra, tek bir düğmeye basarak da oturma konumuna gelebiliyor.

Bellona’nın sunduğu indirim kampanyasında world kart sahipleri12 ay taksit imkanından faydalanabilirken, ürünü kampanya döneminde alıp, 2013’te ödemeye de başlayabiliyor.



İlgili etiketler : Bellona, Tv Koltukları, Tv Koltuğu,

Haber Sahibi

Bellona
  • Eklenme Tarihi

    : 10 Ağustos 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ağustos 2012
  • Trafik

    : 2712

Diğer Bellona Haberleri

Benzer Haberler