Bebeğim ve Ben Festivali Agora İzmir'de

  • 6 yıl önce eklendi
  • 1437 defa incelendi
  • Puan : star star star 45 incelemede 2,98 puan almıştır.
Ev sahipliği yaptığı festivaller, büyük ve küçük ziyaretçilerine özel etkinlikler, projeler ve ağırladığı konuklar ile her zaman adından söz ettiren İzmir Agora Alışveriş Merkezi, 26-27-28 Ocak tarihlerinde yepyeni bir festivale imza atacak. Alanında uzman isimlerin ve sevilen bloggerların katılımı ile gerçekleşecek ‘Bebeğim ve Ben Festivali’ ; anne-baba ve miniklerin birlikte katılacağı etkinlikler, sürpriz çekilişler ve çocuklar için konsept fotoğraf çekimi ile renkli anlara sahne olacak.

Anne Baba ve Bebeğe Dair Herşey Bu Festivalde!
26,27 ve 28 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek ‘Bebeğim ve Ben’ Festivali ile Zeynep Gözübüyük ve İnci Akbay gibi sevilen bloggerların yanı sıra, alanlarında uzman, marka isimleri ağırlamaya hazırlanan Agora Alışveriş Merkezi ailelerin kalbini bir kez daha fethetmeye hazırlanıyor.

26 Ocak saat 16.00’da Kent Hastanesi İşbirliği ile Klinik Psikolog Birgül Gökçe Doering ile Çocuk Gelişiminde Ebeveyn Tutumlarının ele alınacağı söyleşi gerçekleşecek.  27 Ocak saat 13.00’da Dandini Uyku Danışmanlığı Eğitmenleri Sedef Fenik ve Selen Sufri Üçok ile gerçekleşecek ‘Bebeğinize Kesintisiz Uyumayı Öğretmenin Yolları’ isimli söyleşi takip edecek. Hamile ve Anne-Bebek Yogası Eğitmeni Sevilen Blogger Zeynep Gözübüyük ise hem 27 Ocak hem de 28 Ocak’da ‘ Kolay Doğum ve Doğum Çantası Hazırlama Egzersizleri’ konusu ile ailelerle olacak. 27 Ocak saat 14.00, 28 Ocak’ta ise saat 13.30’da başlayacak sohbet sonrasında; 27 Ocak saat 15.30’da Yenidoğan Uzmanı Doç. Dr. Aydın Erdemir ile ‘Yenidoğan İzlenimi ve Sağlıklı Bebek Gelişimi için Anne Sütü’nün önemi konusuyla aydınlanacak olan katılımcılar sormak istedikleri tüm soruların da yanıtlarını bu festivalde bulabilecekler. Bebeğim ve Ben Festivali, aynı gün saat 17.00’de Emzirme Danışmanı, Sevilen Blogger Yasemin Öztürk ile ‘Emzirmeye Dair Doğru Bilinen Yanlışlar’, saat 18.30’da Yenidoğan, Bebek ve Çocuk Fotoğrafçısı Captured by Esra Photography ile ‘Çocuklar için Konsept Fotoğraf Çekimi’ içerikleri ile devam edecek. Söyleşiye katılan ilk 20 kişiye bebeğinin hatıra fotoğrafının da hediye edileceği etkinlik 28 Ocak saat 15.00’da Mavi Bebeğim’in yaratıcısı Bebek İşaret Dili Eğitimcisi, Oyun Annesi ve Ebeveyn Koçu Blogger İnci Akbay ile gerçekleşecek. Annelik ve Kadınlık Üzerine yapacağı söyleşi ile Pazar gününe başlangıç yapacak.  Pazar günü saat 17.00’da ise Doğuma Hazırlık Eğitmeni Doula Gamze Oruç Ağrısız ve Kolay Doğum Yolları konusu ile merak edilenleri cevaplayacak.

Agora Çocuk Kulübü Festivalde de Rengarenk
Bebeğim ve Ben Festivali süresince Agora Çocuk Kulübü de minik ziyaretçilerini rengarenk etkinlikler ile karşılayacak. Anne, baba ve çocukların birlikte aktivite yapacakları etkinlikler aileler ve çocukların kaliteli zaman dilimlerinde birlikte sosyalleşmelerini ve paylaşımlarını arttırmayı sağlayacak.

26 Ocak saat 14.00-18.00 arasında Annem ile Önlük Tasarlıyorum, Annem ile Heykel Yapımı, Balon Adam Yapımı ve Pasta Yapımı, 27 Ocak saat 14.00 ile 15.30’da Annem ile Çiçek Ekiyorum ve 28 Ocak saat 14.00 ile 15.30’da Babam ile Labirent Oyunu Yapımı Etkinliği gerçekleşecek.

Sürpriz Çekiliş ve İndirimler 26-27-28 Ocak’ta Agora AVM’de!
Agora Alışveriş Merkezi’nde bulunan anne bebek ve çocuk mağazalarının gerçekleştireceği indirim ve kampanyaların bu üç günü daha da cazip kılacağı  festivalde içerisinde Agora mağazalarından hediyelerin de bulunduğu paketler ile gerçekleşecek sürpriz çekilişler ile katılımcılar keyifli bir hafta sonu geçirmiş olacaklar.





İlgili etiketler : Bebeğim Ve Ben Festivalii Festival, Agora İzmir,

Haber Sahibi

Agora İzmir AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 24 Ocak 2018
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 28 Ocak 2018
  • Trafik

    : 1437

Diğer Agora İzmir AVM Haberleri