Bayram Sofraları Samsung Mikrodalga Fırınlar ile Çeşitleniyor!

  • 12 yıl önce eklendi
  • 2234 defa incelendi
  • Puan : star star 65 incelemede 2,46 puan almıştır.
Samsung’un yeni mikrodalga fırınları hayatın her anında yaşamı kolaylaştırmaya devam ediyor. Özellikle çalışan kadının imdadına yetişen Samsung Mikrodalga fırınlar pratik kullanımı ile annelere zaman kazandırırken, kısa zamanda hazırlanan farklı lezzetlerle bayram sofralarını da çeşitlendiriyor.
Samsung Shine serisi Combi Mikrodalga fırınlar aynalı şık tasarımıyla mutfaklara ayrı bir hava katarken ızgara özelliğiyle de yiyeceklerin lezzetini kaybetmeden, çıtır çıtır pişmesini sağlıyor.

Bayram Sofralarına Hazırlık Artık Çok Daha Kolay
Samsung Mikrodalga fırınların buz çözme özelliği ve üçlü ısıtma teknolojisi annelere zamandan kazandırıyor. Hızlı buz çözme özelliği dondurulmuş gıdaların hızlı çözülmesini sağlarken doğal tatları, dokuları ve taşıdıkları besin değerleri de korunuyor. Üçlü ısıtma teknolojisi sayesinde de tüm yiyecekler eşit şekilde pişiyor ve ısınıyor.

Fırının üzerinde yer alan LED ekran, pişirme süresini ve kalan zamanı otomatik gösterirken Samsung tarafından özel olarak geliştirilen 10 yıl garantili seramik iç kaplaması, çizilmelere ve paslanmaya karşı yüksek direnciyle, benzerlerine kıyasla fırını 7 kat daha dayanıklı hale getiriyor. Üstelik, bakterilere karşı %99.9 oranında koruma sağlayarak aileniz için kusursuz hijyen sunuyor.

Yeni Samsung GE83X Shine Serisi Mikrodalga fırınlar Samsung Yetkili Satıcılarında 318 TL’den satışa sunuluyor.




İlgili etiketler : Samsung, Mikrodalga Fırın, Samsung Mikrodalga Fırın, Beyaz Eşya, Ramazan,

Haber Sahibi

Samsung
  • Eklenme Tarihi

    : 16 Ağustos 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ağustos 2012
  • Trafik

    : 2234

Diğer Samsung Haberleri

Benzer Haberler