Bauhaus'a Uğrayın, Kışa Hazırlanın!

  • 6 yıl önce eklendi
  • 1323 defa incelendi
  • Puan : star star star star star 74 incelemede 4,74 puan almıştır.
Soğuk kış günlerinde evinizde, işyerinizde, atölyenizde ısıtıcıların farkını ve ayrıcalığını BAUHAUS magazalarında yaşayın. Kışın en romantik ve en çok tercih edilen dekoratif elektrikli şöminelerden, Infrared ısıtıcılara, panel ısıtıcılardan fanlı ısıtıcılara değin her türlü ihtiyacınız olan ürünü hem fiyat avantajı, kalite ve güvenceyle BAUHAUS Mağazaları'ndan temin edebilirsiniz.

BAUHAUS'A UĞRAYIN! ARACINIZI KIŞA HAZIRLAYIN
Kış tüm ülkeyi sardı. Yollar karlı ve buzlu" Aracınızın kar lastiği, zincir takımı için ev ya da işyerinizin tüm ısınma ürünleri için BAUHAUS'lara uğramanız yeterli. Piyasanın en kaliteli, en uygun fiyata kar lastiğini, zincir takımını aksesuarlarıyla birlikte BAUHAUS'lardan temin edebilirsiniz.

Türkiye'nin neresinde olursanız olun, kalite ve avantajın bir arada olduğu BAUHAUS Mağazalarına gidin ya da www.bauhaus.com.tr online mağazamızdan aracınızla ilgili kışlık ürünleri tercih edin" Sağlıkla, keyifle ve güvenle kullanın" Plastik Kar Kiti, Cam Buğu Önleyiciler, Cam Buz Çözücüler, Oto Kar Çorabı, Karmatik Oto Kar Zinciri ve Antifrizli Cam Suyu ve Kar Küreği gibi geniş ürün yelpazesi sizleri bekliyor" BAUHAUS'a uğrayın aracınızın,evinizin, işyerinizin başta kışı rahat geçirmek için acilen lazım olan tüm ihtiyaçlarına güvenli ve kaliteli ürün ayrıcalığı farkıyla ulaşın"

BAUHAUS Türkiye Ayrıcalıkları
Türkiye'de "kendin - yap" kavramını yerleştiren ve ülkemizdeki ilk şubesini 1996 yılında hizmete açan BAUHAUS, uluslararası konsepti doğrultusunda, çok geniş satış alanlarındaki hizmetlerine devam ederken Türkiye genelinde hizmet veren ONLINE ALIŞVERİŞ sitesini de yeniledi.

Sektöründe Avrupa'nın öncü kuruluşu olan BAUHAUS'un sağladığı alışveriş kolaylığı ve sunduğu imkanlar, tercih edilme nedenlerinin başında geliyor. Avrupa'nın 19 ülkesindeki BAUHAUS'lardan ürün ve bilgi paylaşımı sayesinde sektördeki tüm yenilikler aynı anda Türkiye'de de hizmete sunuluyor. Keyifli alışveriş imkanı Kurumsal Müşteri Servisi (toplu alımlarda fiyat avantajı) en uygun fiyat garantisi rakipsiz 120 bin ürün çeşidi arasından seçim yapma imkanı en iyi ürünler, en uygun fiyatlar BAUHAUS markalı binlerce kaliteli ürün elektrikli ve motorlu el aletlerinde 5 yıl ürün garantisi yeşil yapraklı çiçeksiz bitkilerde 12 ay ürün garantisi maliyeti fiyatına adrese teslimat BAUHAUS'un tüketiciye sunduğu önemli ayrıcalıklar arasında yer alıyor.

BAUHAUS internet sitesindeki "Video Atölyelerinde" yer alan uygulama bilgileriyle tüketiciye çabuk, kolay ve güvenli bir şekilde hedefe ulaşma imkanı sağlıyor. Türkiye genelinde online alışveriş imkanına www.bauhaus.com.tr adresinden rahatlıkla ulaşılıyor. BAUHAUS Bahçe Dünyası'na da Uğrayın, Yeni Yılda eviniz, bahçeniz yeşillensin.

"Bauhaus Bahçe Dünyası" "Bitkilerinizin ve Bahçenizin Uzmanı" sloganıyla, yıllardır müşterilerine en kalitelisini, en uygun fiyata temin edecekleri tek adres olarak hizmet veriyor. Bahçe Dünyası'nda çok çeşitli taze çiçekli bitkiler, yeşil bitkiler, yapay çiçekler, dekorasyon malzemeleri ile bahçe ve balkon mobilyaları, çok cazip aksesuarlar sizi bekliyor.

Bauhaus Türkiye diğer ürün çeşitlerinde olduğu gibi "Bahçe Dünyası"nda sunulan çeşitli ürünlerle ilgili olarak da uzun bir süredir "Bauhaus Artık Her An Yanınızda" konseptine dayalı olarak müşterileriyle "online bir iletişim" içindedir. En iyi ürünü en uygun fiyatla ziyaretçilerine sunan BAUHAUS Türkiye İstanbul ( 5 ), Ankara ( 3 ), Antalya ( 1 ) ve Bursa ( 1 ) şubelerinde, banyodan aydınlatmaya, bahçeden sanatsal malzemelere, seramikten boyaya, ahşaptan hırdavata, makinalardan ev gereçlerine kadar uzanan bir ürün yelpazesi ile her türlü ihtiyacı karşılıyor.



İlgili etiketler : Bauhaus, Bauhaus Türkiye, Isıtıcı,

Haber Sahibi

Bauhaus
  • Eklenme Tarihi

    : 29 Aralık 2017
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ocak 2018
  • Trafik

    : 1323

Diğer Bauhaus Haberleri

Benzer Haberler

  • Bauhaus Bauhaus Bakırköy Marmara Forum Mağazası 31 Mart'ta Açılıyor

    Bauhaus Bakırköy Marmara Forum Mağazası 31 Mart'ta Açılıyor

    Bauhaus Marmara Forum Bakırköy Mağazası 31 Mart’ta Kapılarını Açıyor. Marmara Forum Alışveriş Merkezi nde yer alan BAUHAUS Bakırköy 12 bin metrekare satış alanı ve 120 bin ürün ...
    23 Mart 20119241 defa incelendi
  • Bauhaus BAUHAUS Binlerce Ürün Çeşidiyle Size Bir TIK Kadar Yakın

    BAUHAUS Binlerce Ürün Çeşidiyle Size Bir TIK Kadar Yakın

    Konusunda Avrupa’nın en büyüğü olan BAUHAUS yenilenen www.bauhaus.com.tr  online mağazasıyla Türkiye genelinde hizmet veriyor. www.bauhaus.com.tr son derece pratik çalışan bir internet ...
    11 Kasım 20161717 defa incelendi
  • Koçtaş Kış Soğuğunda Yaz Sıcağı Koçtaş'ta

    Kış Soğuğunda Yaz Sıcağı Koçtaş'ta

    Ev geliştirme perakendeciliğinin lider kuruluşu Koçtaş, ısıtma alanında zengin ürün çeşidiyle bu kış da evinizi ya da iş yerinizi ısıtmak için tek adresiniz olacak. Yaklaşan soğuk kış günler...
    6 Kasım 20132271 defa incelendi
  • Fakir Küçük Ev Aletleri Fakir Hem Evinizi, Hem Cebinizi Isıtıyor

    Fakir Hem Evinizi, Hem Cebinizi Isıtıyor

    Soğuk havalarla birlikte ısıtıcılar yeniden evlerin başköşesindeki yerini almaya başladı. Günümüzde soba ve merkezi ısınmaya alternatif olmanın yanı sıra ısı değerinin yetersiz olduğu ofis, ...
    3 Aralık 20141677 defa incelendi
  • Simfer Simfer'den Yeni Nesil Isıtıcılar

    Simfer'den Yeni Nesil Isıtıcılar

    Ürün yelpazesini sürekli geliştiren SİMFER, ürün portföyüne ısıtıcıları da ekleyerek pazara iddialı bir giriş yaptı 35 yıldır Türkiye başta olmak üzere 126 ülkenin farklı yemek pişirme kül...
    13 Aralık 20123145 defa incelendi