Bakanlığın Kadına Şiddete Hayır Projesine Makro’dan Destek

  • 12 yıl önce eklendi
  • 2398 defa incelendi
  • Puan : star star star star 34 incelemede 3,53 puan almıştır.
Yüzde 100 Türk sermayesiyle kurulmuş olma özelliğiyle öne çıkan perakende marketler zinciri Makro, sosyal sorumluluk konusundaki hassasiyetiyle gerçekleştirdiği projelere bir yenisini daha ekliyor. Makro, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü kapsamında gerçekleştirdiği etkinliklere desteğini esirgemiyor. Makro, kadına yönelik şiddetle mücadele konusunda farkındalık yaratmak amacıyla 5 milyon adet Makro poşetine bastırdığı sloganlarla kadına yönelik şiddetin son bulmasına destek oluyor.

5 Ayrı Slogan Makro Poşetlerinde
Makro Market Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Songör, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’in kadına yönelik şiddetle mücadelenin toplumun tüm kesimleriyle yapılması gerektiği çağrısına Türkiye’nin marketi olarak sessiz kalmadıklarını belirterek şunları söyledi:
“Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Kadının Statüsü Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan 5 ayrı sloganı Makro poşetlerine basarak başladık desteğe. ‘Evinize şiddet götürmeyin, ağzınızın tadı bozulmasın’, ‘Mutlu kadın, mutlu aile, mutlu bir toplum için şiddetten uzak duralım’, ‘Güçlü bir toplum için kadına yönelik şiddete hayır!’, ‘Kadına yönelik şiddet bir insanlık ayıbıdır’ ve ‘Kadına yönelik şiddete sıfır tolerans!’ başlıklı 5 ayrı mesajı 5 milyon adet Makro alışveriş poşetine bastırdık. Böylelikle mağazalarımızdan alışveriş yapan milyonlarca kişiye bu mesajı ulaştırmış olacağız.

500 Bin Dataya Bilgilendirme Maili
Şeref Songör ayrıca datalarında bulunan Makro Gold Card üyesi 500 bin mail adresine de bilgilendirme geçtiklerini hatırlatarak “bu ve buna benzer sosyal sorumluluk projelerinde Makro olarak yer almaya devam edeceğiz” dedi.




İlgili etiketler : Makro Market, Kadına Şiddet, Sosyal Sorumluluk,

Haber Sahibi

Makro Market
  • Eklenme Tarihi

    : 26 Kasım 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2012
  • Trafik

    : 2398

Diğer Makro Market Haberleri

Benzer Haberler