Aygaz'dan Kışa Özel Otogaz

  • 11 yıl önce eklendi
  • 1825 defa incelendi
  • Puan : star star 43 incelemede 1,58 puan almıştır.
LPG’li araç sahiplerinin sert iklim koşullarında dahi araçlarından yüksek performans almaları ve tasarruf sağlamaları amacıyla Aygaz, özel formüllü “Kışa Özel Otogaz”ıNisan ayına kadar tüm AygazOtogaz ve MogazOtogaz istasyonlarında satışa sunuyor. Aygaz ayrıca LPG’li araç sürücülerini hem kışlık araç bakımlarını ücretsiz olarak yaptırmaları hem de 60 TL’ye varan hediye otogaz kazanmaları için Aygaz Dönüşümcü Kulübü’ne davet ediyor.

Aygaz’ın geliştirdiği üstün performanslı“Kışa Özel Aygaz Otogaz”, Türkiye’nin dört bir yanındaki LPG’li araç sahiplerinin, daha sorunsuz ve ekonomik bir kış geçirmesini sağlıyor.“Kışa ÖzelOtogaz”ı ilk olarak2004 yılında tüketiciyle buluşturan Aygaz, ayrıcaLPG’li araçlarına kış bakımı yaptıran ve “Kışa ÖzelOtogaz”ı tercih edenlerin, hem kendi bütçelerine, hem de araçların performansına katkıda bulunduklarına dikkat çekiyor.

Aygaz Dönüşümcü Kulübü’nde ücretsiz bakım ve hediye otogaz fırsatı
LPG’li araçlardan en iyi performansı alabilmek için kışa özel ürün kullanmanın yanı sıra dönüşüm servislerinde kış bakımı yaptırılması da büyük önem taşıyor. Uzmanlar, araç bakımlarında otogaz kitindeki gaz hava karışımının kalibrasyonunu içeren işlem sayesinde araçların yakıt tüketiminin ve performansının ideal seviyelere ulaştırıldığını belirtiyor. Bu işlem Aygaz Dönüşümcü Kulübü’nde ücretsiz gerçekleştirilirken,  TSE’li uzman dönüşümcüler tarafından yapılan bakım, LPG’li araç sahiplerine hediye otogaz kazanma fırsatı da veriyor.

Kampanyanın geçerli olduğu dönüşümcü kulübü üyelerinin listesine Aygaz Otogaz’ınfacebook sayfasından ulaşabilen LPG’li araç kullanıcıları, ücretsiz bakım ve 60 TL’ye varan otogaz hediyesini kazanma şansı yakalıyor. Araç sahipleri ayrıca, sayfada bulunan “depometre” uygulamasıyla araçlarının mevcut yakıt tüketimini ideal değerlerle karşılaştırma imkânı da buluyor.

Kışa Özel Otogaz’la daha çok tasarruf ve yüksek performans
Aygaz, kış dönemine girilirken, propan oranı artırılmış formüllü otogazı satışa sunuyor.LPG içeriğinde bulunan propanınsoğuk havalarda dahi rahatlıkla buharlaşabildiğini belirten Aygaz otogazuzmanları, normal sıcaklıklarda otogazın içinde bulunan propan oranının yüzde 30 civarında olduğunu belirtiyor. Kış mevsiminde ise araçlar daha rahat buharlaşarak yanabilen bir ürüne gereksinim duyuyor ve bu amaçla da Kışa Özel Otogaz’da bulunan propan oranı yüzde 50 seviyelerine yükseltiliyor. Böylece araç sahipleri her mevsim araçlarından daha üstün performans alırken,  kış aylarında da konforlu bir şekilde, çalıştırmada tekleme ve benzeri problemleri yaşamadan keyifle araçlarını sürebiliyor.

Aygaz Otogaz’ınfarkı
Geliştirilmiş formülü sayesinde Aygaz Otogaz, standart otogazlardan farklı olarak her mevsim en iyi konforu ve performansı sağlıyor. Formülünün yarattığı deterjan etkisiyle motor ve LPG sistemindeki kirleri çözen Aygaz Otogaz, herhangi bir aksamda birikmeye yol açmadan kirlerin yakılarak atılmasını sağlıyor.

Yüksek temizleyicilik: Geliştirilmiş formülüyle aracın motorunu temizlerken, kurum ve kir oluşmasını da önlüyor.
Eşsiz performans: Geliştirilmiş formüllü Aygaz Otogaz, daha temiz bir motor, dolayısıyla daha iyi yanma ve daha üstün performans sunuyor.
Daha düşük yakıt tüketimi: Yakıtın motorda daha verimli yanmasını sağlayarak, yakıt tüketimini azaltıyor. Böylece otogazın sunduğu tasarruf daha da artıyor.
Düşük bakım masrafları: Araç motorunda biriken kurumları temizleyip yeniden oluşmalarını önlediği için yakıt sistemine ait bakım masraflarını azaltıyor.
Uzun ömürlü motor: Motoru temiz tuttuğu için aşınmalar azalıyor, motor ömrü uzuyor.
Daha çevreci: Temiz ürün özelliğiyle benzin ve dizelden daha çevreci ürün olan otogazın daha da çevreci olmasını sağlıyor.




İlgili etiketler : Aygaz, Aygaz Otogaz, Kışa Özel Otogaz, Lpg,

Haber Sahibi

Aygaz
  • Eklenme Tarihi

    : 27 Kasım 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 28 Şubat 2014
  • Trafik

    : 1825

Diğer Aygaz Haberleri

Benzer Haberler

  • Aygaz Aygaz Otogaz Çekiliş Sonuçları

    Aygaz Otogaz Çekiliş Sonuçları

    Aygaz Otogaz'dan yoğun istek üzerine tekra düzenlediği200.000 TL LGP Puan ödüllü 2. dönem kampanyanın kazananları belli oldu. 5 Şubat - 11 Mart 2019 tarihleri arasında aygaz.com.tr int...
    28 Mart 20191837 defa incelendi
  • Aygaz Aygaz Otogaz Çekiliş Sonuçları 2016

    Aygaz Otogaz Çekiliş Sonuçları 2016

    25 Haziran-10 Ağustos 2016 tarihleri  arasında kampanyaya dahil olan Aygaz ve Mogaz otogaz istasyonlarından Aygaz Kart veya cep telefonu kullanılarak tek seferde 40 TL ve katları tu...
    24 Ağustos 20163912 defa incelendi
  • Aygaz Aygaz Otogaz Çekiliş Sonucu 2019

    Aygaz Otogaz Çekiliş Sonucu 2019

    Aygaz Otogaz'dan Hediye Otogaz Kazanan Talihliler Belli Oldu... 10 Aralık - 13 Ocak 2019 tarihleri arasında aygaz.com.tr internet adresinde veya mobil uygulamada  bulunan forma, ...
    24 Ocak 20192237 defa incelendi
  • Aygaz Aygaz'a Effie'den İki Ödül Birden

    Aygaz'a Effie'den İki Ödül Birden

    Aygaz, Aygaz Otogaz için düzenlediği “Takip” reklam kampanyası ile Reklamcılar ve Reklamverenler Dernekleri’nce düzenlenen 2013 Effie Türkiye Reklam Etkinliği yarışmasında “Bronz Effie” ödül...
    2 Nisan 20132137 defa incelendi
  • Aygaz Aygaz Otogaz Eğitim Otobüsü Yola Çıktı

    Aygaz Otogaz Eğitim Otobüsü Yola Çıktı

    Türkiye’nin lider otogaz markası AygazOtogaz, müşterilerine sunduğu hizmet kalitesini artırmak amacıyla istasyonlarında tüketiciyle temas noktasında bulunan pompa görevlilerine Türkiye genel...
    15 Mayıs 20131656 defa incelendi