Avrupa’nın Dev OrganikKozmetik Markası Florame Farmavizyon Eczacılık Fuarında

  • 13 yıl önce eklendi
  • 2247 defa incelendi
  • Puan : star star star star star 41 incelemede 4,51 puan almıştır.
Florame 20 yıllık geçmişe ile sertifikalı organik kozmetik ürünlere sahip bir Fransız markası. İlk ortaya çıkışı aromaterapi ile olan marka günümüzde aromaterapi alanında Avrupa’da en iyi bilinen ve tercih edilen firmalardan birisi. Daha sonrasında Aromaterapi alanındaki tecrübelerini organik kozmetiğe de taşıyan Florame, şu anda her iki alanda da öncü bir marka. 35’ den fazla ülkede faaliyet gösteren ve 1200’ den fazla satış noktasında temsil edilen Florame 6-8 Nisan tarihleri arasında Farmavizyon Eczacılık Fuarında yerini alıyor.

Florame’ın en önemli özelliği tüm ürünlerinin sertifikalı organik ürünler olması. Hem Aromaterapi grubunda yer alan Esansiyel Yağlar (Uçucu Yağlar olarak da biliniyor) hem de tüm Kozmetik Ürünleri Cosmébio ve Ecocert logo ve sertifikalarına sahip. Bu logo ve sertifikalar tüm dünyada kabul görmüş organizasyonlar tarafından denetlenerek verildiği için tam bir güvenilirliğe sahip ve ürünlerin doğal içerik ve organik tarım yoluyla elde edildiğini ve insan sağlığına ve çevreye zararlı maddeler içermediğini garanti ediyor.

Florame Genel Müdürü Fatma Apaydın fuara katılımları ile ilgili yaptığı açıklamada ; Florame Türkiye olarak Farmavizyon Eczacılık Fuarı’na katılıyor olmaktan dolayı çok memnunuz. Bilindiği gibi, Farmavizyon Eczacılık Fuarı, Türk Eczacıları Birliği (TEB) ve Tüm Eczacı Kooperatifleri Birliği (TEKB)'nin birlikte düzenlediği ve Türkiye'de eczacı örgütleri tarafından oluşturulan tek fuar olma özelliği taşıyor. Sektörün önde gelen temsilci ve firmalarının yer aldığı fuarda güzel işbirliklerine imza atacağımıza inanıyoruz. Fuarda amacımız organik kozmetik ve organik aromaterapi kavramlarını işleyerek, bu konuda 20 yılı aşkın bir süredir çalışan Florame markasını eczacılarla tanıştırmak olacak. Organik kozmetik, sağlığı temel alan ürünlerden oluştuğu için, sertifikalı organik kozmetik ürünlerin eczanelerde bulunmasını önemsiyoruz. Eczanede sağlık ve kozmetikle ilgili tüm organik ürünlerin bulunması, tüketicilere bir açılım sağlıyor. Özellikle aromaterapinin eczaneler tarafından bilinmesi ve önerilmesi için bu fuarda da çalışmalar yapacağız. Etkin Eczacılık Derneği ile ortak Aromaterapi Çalıştayları gerçekleştireceğiz. Aromaterapi Avrupa’da hekimler tarafından reçete edilen, eczaneler tarafından sunulan bir tedavi yöntemi. Pek çok alanda etkili sonuçlar elde ediliyor. Aromaterapi özellikle mikropların yayılımının önlenmesi, koku yoluyla iyileştirme ve psikolojik rahatlama, kozmetik ve cilt bakımı konularında ön plana çıkıyor. Hem organik kozmetik hem de organik aromaterapi, eczanelere yeni iş imkanları sunan iki önemli alan. Eczacılarımız meslekleri ile ilgili bu iki konuda kendilerini geliştirirken, hastalarına doğal ve organik yollarla sağlıklı çözümler sunabilecekler ve ticari kazançlarını da artırabilecekler.
Hem organik kozmetik hem de aromaterapi ile ilgili temel bilgilerin yer aldığı kapsamlı bir web sitesi kuran Florame, bu web sitesi aracılığı ile Türkiye’deki kullanıcı ve tüketicileri eğitmeyi ve onları bilinçlendirmeyi amaçlıyor. www.organikkozmetikkullaniyorum.com; www.florame.com.tr adresinden ulaşılabilen bu web sitesini mutlaka ziyaret etmenizi ve üye olarak daha sonra size sunacağımız imkânlardan faydalanmanızı öneririz.



İlgili etiketler : Florame, Farmavizyon Eczacılık Fuarı,

Haber Sahibi

Florame
  • Eklenme Tarihi

    : 30 Mart 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Nisan 2012
  • Trafik

    : 2247

Diğer Florame Haberleri