Avon’un Cilt Bakım Serisi Solutions Yenilendi!

  • 14 yıl önce eklendi
  • 7036 defa incelendi
  • Puan : star star star star 103 incelemede 3,63 puan almıştır.
Avon Solutions Serisi formülüne eklenen etkili doğal içerikler ve şık ambalajları ile yenilendi. Çin’den Batı Afrika’ya, Brezilya’dan Japonya’ya dünyanın dört bir yanından elde edilen güçlü doğal içerik maddeleri, AVON bilim adamları tarafından cilt tiplerine özel olarak hazırlanan üstün formüllere dönüştürüldü. Yüzlerce kadınla yapılan araştırmalarda, Solutions ürünlerini deneyen kadınlar, ürünleri çok beğendiklerini ve ciltlerindeki olumlu etkilerini gözlemlediklerini paylaştılar.

Doğanın gücü ile bilimi birleştiren Solutions markası her cilt tipine özel çözümler sunuyor ve cildinizi mükemmel hissettiriyor:

Solutions Complete Balance : İçeriğindeki Kamelya Çayı Yaprağı ile karma ve yağlı ciltlerin daha dengeli ve mat bir görünüme kavuçmasını sağlıyor. Kamelya çayı yaprağı içerdiği çinko ile ciltteki aşırı yağ oluşumunu engelliyor.

Solutions Hydra-Radiance: Cennet Tohumu Çiçeği ile cildi canlandırır. Normal – kuru ciltlerin daha ışıltılı ve neme doymuş görünmesini sağlar.

Solutions Sensitive Botanicals: Cildinize hassas bir dokunuş. Mucizevi İpek Çiçeği içeren formülü ile hassas ciltlerin sağlıklı ve güzel görünmesini sağlar. Boya ve parfüm maddesi içermez.

Solutions Youth Minerals: Brezilya’dan gelen ametist kristalleri içeren formülü ile ciltteki kolajen üretimini destekler. İnce çizgi görünümünü ve ilk yaşlanma belirtilerini düzgünleştirerek cildin genç görünümünü korur.

Solutions Ageless Accolade: Güçlü ve güzel Japon Gülü içeriği ile olgun ciltlerin daha elastik, daha sıkı ve toparlanmış görünmesini sağlar.

Azra Akın’ın doğal güzellik sırrı Solutions Complete Balance Serisi!

Azra doğal güzelliğinin sırrını tüm kadınlarla paylaşıyor...

Benim cildim karma bir cilt Bana göre en zor cilt tipi çünkü yüzümün değişik bölgelerinin değişik ihtiyaçları var. Her bölüm için ayrı ürün kullanacak zamanım da yok. Bu ihtiyaçları karşılayacak tek bir ürüne ihtiyacım var. Neyse ki Solutions’ın Complete Balance Serisi ile tanıştım. Complete Balance serisi sayesinde cildim artık çok daha dengeli ve sağlıklı görünüyor. Böylece çekimlerde cilt parlaması problemi yaşamıyorum ve gün boyunca çok daha rahat ediyorum.

Cildim temiz ve bakımlı olduğunda kendimi çok güzel hissediyorum. Cilt bakımı bana kendimi çok iyi hissettiriyor çünkü aynı anda temizlenmiş, tazelenmiş ve enerji dolu hissediyorum. Bence her kadın kendi cilt tipine uygun Solutions ürününü kullanarak doğal güzelliğini fark edilir kılabilir.

13 Mayıs tarihinden itibaren satışa sunulacak AVON Solutions Serisi’nde çok özel indirimler! Üstelik Gündüz veya Gece Kremi alana , AVON Top Allık HEDİYE!




İlgili etiketler : Avon, Avon Solutions Serisi, Cilt Bakım Ürünleri, Solutions Ürünleri, Solutions Markası, Solutions Hydra-radiance, Solutions Sensitive Botanicals, Solutions Youth Minerals, Solutions Ageless Accolade, Avon Top Allık,

Haber Sahibi

Avon
  • Eklenme Tarihi

    : 15 Nisan 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Haziran 2011
  • Trafik

    : 7036

Diğer Avon Haberleri

Benzer Haberler