AVON Kuruluşunun 125'inci Yıldönümünde Türk Kadınları için Bağış Yaptı

  • 14 yıl önce eklendi
  • 11467 defa incelendi
  • Puan : star star star 137 incelemede 2,84 puan almıştır.
Dünya çapında 16 farklı şehirde gerçekleştirilen "AVON Believe World Tour" kapsamında 31 Mart’ta Türkiye’ye gelen AVON Yönetim Kurulu Başkanı & CEO’su Andrea Jung, 3.000 AVON temsilcisinin yanı sıra Azra Akın (Miss World 2002, AVON Güzellik Kategorileri Yüzü) ve Nükhet Duru (AVON Türkiye Meme Kanseri ile Mücadele Çalışmalarının 15’inci yılında proje sözcüsü) ile İstanbul’da buluştu.

Düzenlenen kutlama toplantısında “Kadınların kadınlar için çalıştığı şirket olarak, dünya çapında kadınların hayatlarını geliştirmek, güzelleştirmek, bu anlamda farklılık ve farkındalık yaratmak amacıyla AVON, görev bilinci ve yüksek sorumluluk hissediyor” diyen Andrea Jung, sözlerine şöyle devam etti:

“AVON, 1886 yılında, yani bundan 125 yıl önce kurularak kadınların bağımsız olarak gelir elde etmesi, ekonomik özgürlüklerini kazanması ve kişisel gelişimlerine destek olması açısından bir devrim yarattı. Yıllar geçtikçe “AVON Lady” kavramı kadının toplum için değişen rolünün en çarpıcı örneğini oluşturdu. Günümüzde AVON, dünya çapında 100’ün üzerinde ülkede yaklaşık 6.2 milyon Bağımsız Satış Temsilcisi ile önemli bir misyona sahip kurumsal oluşum olma özelliği taşıyor. Aynı zamanda bugüne kadar 800 milyon dolar fon bağışı gerçekleştiren AVON Kadın Vakfı, dünya çapında bir şirket tarafından kurulan en büyük vakıf konumunda ve bu vakıf kadınların hayatını her yönden desteklemek için kurumsal sosyal sorumluluk projelerini her geçen gün geliştirerek sürdürüyor” dedi.

AVON Türkiye Genel Müdürü Ron Griffiths ve AVON Türkiye Satış Direktörü Gülay Başaran ise yaklaşık 3.000 AVON Bağımsız Satış Temsilcisi’ne büyük bir gurur ve coşku ile ev sahipliği yaptı. Griffiths ve Başaran yapmış oldukları konuşmalarda, Bağımsız Satış Temsilcileri’ne teşekkürlerini sunarak, dünya çapında olduğu gibi Türkiye’de de kadınların hayatlarını geliştiren, güzelleştiren AVON ve tüm şirket çalışanlarının bu anlamda duyduğu görev bilinci ve yüksek sorumluluk hissinin altını çizdi.

“İhtiyaç duyulduğu bildirilen bir hastanemize mamografi cihazı bağışı gerçekleştireceğiz.”

Düzenlenen toplantıda Andrea Jung, kuruluşlarının 125’inci yılı olan 2011’de dünya çapında 2 milyon dolar tutarında fon bağışı gerçekleştirileceğini açıkladı. AVON Türkiye de bu kapsamda Meme Kanseri ile Mücadele Ürünleri’nin satışından elde edilen gelirler ile oluşturduğu Meme Kanseri Mücadele Fonu’ndan Türk Kanser Araştırma ve Savaş Kurumu’na (TKASK) 90 bin TL bağış gerçekleştirdi.

Türkiye’de ihtiyacı belirlenen bir sağlık kuruluşuna mamografi cihazı sağlanması amacıyla gerçekleştirilen bağış töreninde binlerce katılımcı huzurunda, Andrea Jung, TKASK Başkanı Prof. Dr. Tezer Kutluk’a bağış çekini takdim etti. Kutluk “15 yıldır “Meme Kanseri ile Mücadele” çalışmaları yürüten AVON Türkiye ile başkanlık görevini yürüttüğüm Türk Kanser Araştırma ve Savaş Kurumu’nun birlikte gerçekleştirdiği ortak projelerden mutluluk duyuyoruz. AVON Türkiye tarafından gerçekleştiren bu bağış sayesinde ihtiyaç duyulduğu bildirilen bir hastanemize mamografi cihazı bağışı gerçekleştireceğiz. Meme Kanseri ile Mücadele Ürünleri’nin satışlarından elde edilen gelir ile oluşturulan” AVON Türkiye Meme Kanseri ile Mücadele Fonu”, AVON Satış Temsilcileri’nin çok değerli katkıları ile her geçen gün büyüyor ve Türk kadınlarının hayatını değiştiriyor” dedi.

“AVON, her gün milyonlarca kadının hayatına dokunuyor ve hayatlarını değiştiriyor”

Kutlama toplantısında Andrea Jung ile birlikte ev sahipliği yapan Miss World 2002, AVON Güzellik Kategorileri Yüzü Azra AKIN “AVON, 125 yıldır var olan ve kurulduğu ilk günkü değerlerini yıllar boyu sürdürerek temsilcileri ile büyüyen bir şirket. Bugünün de ana teması olan “İnanmak” gerçekten AVON’un temelini oluşturuyor. 125 yıldır kadınların gücüne ve onların yapabileceklerinin sınırsızlığına inanan AVON, her zaman onların yanında yer almış ve onları hayallerine ulaşma yolunda destekliyor. AVON’un temsilcilerine olan sonsuz inancı, başarılarla dolu muhteşem bir tarihin oluşmasını sağlıyor. Kadınların toplum içerisindeki yerini güçlendirmek amacı ile onlara inanan ve rüyaları gerçek yapmak için çalışan AVON, her gün milyonlarca kadının hayatına dokunuyor ve hayatlarını değiştiriyor”diyerek duygu ve düşüncelerini paylaştı.

“Meme kanseri ile mücadele konusunda AVON ile birlikte çalışacağım”

AVON Türkiye Meme Kanseri ile Mücadele Çalışmalarının 15’inci yılında proje sözcüsü Nükhet DURU ise binlerce katılımcıya seslenerek “AVON Türkiye 15 yıldır, kadınları tehdit eden en büyük sağlık sorunlarından biri olan meme kanseri konusunda bilinç seviyesini artırmayı amaçlıyor ve bu doğrultuda çalışmalar yapıyor. AVON Meme Kanseri ile Mücadele çalışmalarımız, Türkiye’nin kadın sağlığı alanında gerçekleştirilen en uzun soluklu ve en kapsamlı sosyal sorumluluk projesi. Ben de 2011 yılından itibaren meme kanseri ile mücadele konusunda AVON ile birlikte çalışacağım ve AVON’un Türkiye’de “Meme Kanseri’nde Erken Teşhis’in Önemi”ni anlatmak için yaptığı çalışmalara destek vereceğim. Bunun için 2011 yılı içerisinde farklı çalışmalar yapacağız. Özellikle Ekim ayında 6’ncı Meme Kanseri ile Mücadele Yürüyüşünde sizlerle birlikte yürümekten ve o muhteşem atmosferi yaşayacak olmaktan dolayı çok heyecan duyuyorum” dedi.

AVON Yönetim Kurulu Başkanı & CEO’su Andrea Jung, "AVON Believe World Tour”" kapsamında2011 yılı boyunca sırasıyla Atlanta, Dallas, Los Angeles, Londra, İstanbul, New York, Chicago, Mexico City, Varşova, Moskova, Sao Paulo, Buenos Aires, Manila, Şangay, Yeni Delhi ve Johannesburg olmak üzere dünya çapında 16 farklı şehirde düzenlenecek kutlama toplantılarında yaklaşık 125 bin AVON Bağımsız Satış Temsilcisi ile buluşacak.

“AVON Believe World Tour” kapsamındaki kutlama toplantılarında, AVON’un kadınları güçlendirmeye ve onların hayatını güzelleştirmeye adanmış misyonu ve 125 yıllık şirket mirası binlerce katılımcı ile paylaşılacak. Bu kutlama toplantılarında; Reese Witherspoon, Fergie, Patrick Dempsey, Zoe Saldana ve Yasmin Le Bon gibi AVON’un ortak projelere imza attığı ünlü isimler de Andrea Jung’a eşlik edecek.

Avon Nisan Kataloğu 2011 - 4. Kampanya Kataloğu




İlgili etiketler : Avon, Avon Etkinlikleri, Meme Kanseri İle Mücadele, Avon Türkiye,

Haber Sahibi

Avon
  • Eklenme Tarihi

    : 1 Nisan 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : 1 Nisan 2011
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mayıs 2011
  • Trafik

    : 11467

Diğer Avon Haberleri

Benzer Haberler