Avon Advance Techniques Saç Boyaları

  • 14 yıl önce eklendi
  • 7642 defa incelendi
  • Puan : star star 263 incelemede 2,3 puan almıştır.
 Dünyanın lider güzellik kuruluşu AVON, saç boyasında yepyeni bir dönem başlatıyor. Advance Techniques Saç Boyaları 13 Mayıs’tan itibaren satışa sunuluyor.

Kalıcı, canlı, ışıltılı renkler ve aynı zamanda güçlü bir bakım sağlayan AVON’dan Advance Techniques Saç Boyaları ile uygun fiyata evde profesyonel sonuçlar elde edeceksiniz. Advance Techniques Saç Boyaları’nın 23 farklı zengin renk seçeneği sayesinde saç trendlerini takip ederken doğal güzelliğinizle bütünleşen renk tonunu kolaylıkla bulabileceksiniz.

Fergie’nin “superstar” saç renginin sırrı...
“Sarışın olmayı çok seviyorum! Advance Techniques Kalıcı Saç Boyaları 9.0 numara ile gerçek bir sarışın ışığı yakaladım! Saçlarım son derece yumuşak,parlak ve sağlıklı görünüyor!

Erdem Kıramer Akademi Direktörü, Saç ve Renk Uzmanı Emir Balaban öneriyor:
“Saç ve Renk Uzmanı Emir Balaban’ın ipuçları ve tavsiyeleri ile evinizin rahatlığında en doğru sonuçlara ulaşın. Kalıcı, canlı ve ışıltılı saç renginiz ile tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz!”

Advance Techniques Kalıcı Krem Saç Boyası
Ürün kutusu içinde boyama için gerekli “3 ADIM” ürünleri bulunmaktadır. İlk adımda, “Uygulama Öncesi Bakım Ürünü”, boyama öncesinde tüm saça uygulanarak saç boyasının eşit şekilde dağılmasını sağlar. Koruyucu bir bariyer oluşturur.

İkinci adımda, “Krem boya ve oksidasyon losyonu” aplikatör şişesinde karıştırılır ve uygulanacak saç boyası elde edilir. Saç boyası beyazların %100’e kadar* kapanmasını sağlar ve saçlarınıza kalıcı, canlı renkler kazandırır.

Üçüncü adım olan son adımda ise, “Uygulama Sonrası Bakım Ürünü”, içeriğindeki Lock–In Teknolojisi saç rengini hapsederek saçın parlaklığını ve canlılığını uzun süre korumasına yardımcı olur. İçeriğindeki shea yağı ise saça sağlıklı bir görünüm kazandırır.
    
Panelistlerin %94'ü doğal görünen ve ışıltılı bir saç rengine kavuştuklarını belirttiler.*
750 panelist, 09-1069 sayılı Tüketici Çalışması sonuçları.

13 Mayıs tarihinden itibaren ÖZEL DENEME FİYATI ile satışa sunulacak olan Advance Techniques Kalıcı Krem Saç Boyası SADECE 9,90TL! Herhangi 2 adet Krem Saç Boyası ise 19,00TL!




İlgili etiketler : Avon, Advance Techniques, Saç Boyası, Advance Techniques Saç Boyaları,

Haber Sahibi

Avon
  • Eklenme Tarihi

    : 9 Mayıs 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Haziran 2011
  • Trafik

    : 7642

Diğer Avon Haberleri

Benzer Haberler