Arzum'dan Yılbaşına Özel Kırmızı Ürünler

  • 12 yıl önce eklendi
  • 4131 defa incelendi
  • Puan : star star star 311 incelemede 3,39 puan almıştır.
Tüm kullanıcıların yaşamlarını kolaylaştırmak için yenilikçi ve güvenilir ürünler üreten Arzum, yeni yılda ‘kırmızı’ hediye geleneğini sürdürüyor. Arzum, kırmızı Mırra Türk Kahvesi Robotu, Arzum Çay Sefası, Arzum Duoterm çift hazneli termos ve çok fonksiyonlu Arzum Blendart Multi Blender Seti ile yeni yılın en güzel hediye seçenekleriyle size sunuyor. Üstelik tüm Arzum ürünleri 31 Aralık tarihine kadar 90 gün para iade garantili.

Pratik çözümleriyle hayatı kolaylaştıran Arzum Küçük Ev Aletleri, fonksiyonelliği ve şık tasarımlarıyla yeni yılın da en iddialı hediye seçeneklerini sunuyor. Bir yılbaşı geleneği haline gelen ‘kırmızı’ hediye konseptini ürünlerine avantajlı fiyatlar ile sunan Arzum, dört farklı kırmızı ürünüyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Her evin vazgeçilmezi olan Türk kahvesi geleneği Arzum’un Mırra Türk Kahvesi Robotu’yla keyifle sürüyor. Arzum şimdi de kahve makinesini yılbaşına özel kırmızı olarak tasarladı. Paslanmaz çelik gövdesi, 360° dönebilme özelliği, sağ ve sol kullanıma uygun ergonomik yapısıyla kahve yapımını da bir keyfe dönüştüren Arzum Mırra Türk Kahvesi Robotu, yılbaşına özel kampanya ile 99 TL’ye alıcı buluyor.

Çay severlere kırmızı Arzum Çay Sefası
Yeni yıl için özel olarak tasarlanan kırmızı Arzum Çay Sefası yüzde 90 enerji tasarrufu sağlıyor. Şık tasarımı ve kolay kullanımı ile evlerin vazgeçilmezi olan Arzum Çay Sefası, susuz çalışmayı önleyen emniyet sistemini de bünyesinde bulunduruyor. ‘Yeni yılda ne hediye alacağım?’ sorusuna en basit cevabı veren Arzum Çay Sefası 189 TL’den satılıyor.

Kırmızı blender ile mutfaklar şenleniyor…
Mutfaklar, Arzum’un kıpkırmızı çok fonksiyonlu Blendart Multi Blender Seti ile renkleniyor. 700 W gücü, altı bıçaklı paslanmaz çeliği ve ısıya dayanıklı blender seti beş ürünü bir arada sunuyor. Buz da kırabilen özelliğe sahip Arzum Blendart Multi Blender Seti, siyahın yanı sıra kırmızı renk seçeneğiyle de alıcı buluyor. Turbo fonksiyonu da olan ürün yeni yılda farklı ve fonksiyonlu bir hediye arayanlara 229 TL’ye güzel bir alternatif oluyor.

Arzum Duoterm çift hazneli termos ile çay ve su farklı haznede…
Çayını koyu ya da açık içmek isteyenler için çay ve sıcak suyu farklı haznelerde tutan çift hazneli Arzum Duoterm 1,5 ve 2 litre seçenekleri ile yılbaşında farklı hediye arayanlara şık bir alternatif oluyor. Kırmızının yanı sıra mor, turuncu, yeşil ve metal renginde seçenekler sunan Arzum Duoterm, paslanmaz çelik çift duvarı sayesinde çayı altı saate kadar sıcak tutabiliyor. 1,5 litrelik Arzum Duoterm 89 TL’ye; 2 litrelik Arzum Duoterm ise 99 TL’ye alıcı buluyor.

Arzum Mırra Türk Kahvesi Robotu    99 TL
Arzum Çay Sefası    189 TL
Blendart Multi Blender Seti    229 TL
Arzum Duoterm (1,5 lt.)    89 TL
Arzum Duoterm (2 lt.)    99 TL




 Arzum - 1

Arzum - 1

 Arzum - 2

Arzum - 2

 Arzum - 3

Arzum - 3

Arzum Adresine Git!

İlgili etiketler : Arzum, Yılbaşı 2013, Yılbaşı Ürünleri, Kırmızı Ürünler, Yeni Yıl, Arzum Mırra Türk Kahvesi Robotu, Arzum Çay Sefası, Blendart Multi Blender Seti, Arzum Duoterm,

Haber Sahibi

Arzum
  • Eklenme Tarihi

    : 5 Kasım 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : 5 Kasım 2012
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ocak 2013
  • Trafik

    : 4131

Diğer Arzum Haberleri

Benzer Haberler